Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena,umutgemisi,guneş mesaj attım size geldimi kontrol edin

Bana gelmis tatlim cok TESEKKÜR EDERIM::::::

hoşbulduk şekerim geziyorum valla.sabah oğluşu kreşe bıraktım haskena gibi anca girdim eve:hihi:

Iste böyle canim ablanin yolunda git ne de olsa yakinda dünür olacaz iyi anlasmamiz lazim demi ama....

işte bize taze kan geldi bi sütçüüüüü canım yamacıma gel burda 2-3 kişiyiz zaten kız isteyen biyere kaybolma seni çekirdekten yetiştirecem çekirgeee:zonk:

Oy oy oy bizim hatun Sütcülerin profu oldu yakisir bacima ......

kızlar hepinizi hoş buldum.. bağımlılığınızı zaten almıştım.. diğer sitedende beni hatırlamanız. lazım ayolll köşeden okur okur giderdim iyi hatırlayın tabi siz o malumla uğraşmaktan beni görmüyordunuz. bilsem böyük böyük yazıyla dikkatinizi çekerdim...

Hosgeldin ben seni eskidende farketmistim dermisim :sila:biz böyle bagimlilik yapariz iste kopamiyacaksin bizden kopamazsin:sila:

bizi normaller bulmazki zatenn:hihi:
:panter::panter:Kiz biz normalmiyizki bizide normal bulsun cilgin hatunlariz biz cilgin:halay

kızlar benim babaannem köyün usg uzmanıymışş :D
gebe kalan kadınlar gelirmiş cinsiyetini babaannemden ögrenirmişş
katını yatırırmış aynen renginin dedigi gibi sertlik ararmmış karnında
sagdaysa erkek ,soldaysa kız dermiş
ve cogundada tutturmuşşş

Yani biz simdi degil eskiden beri Kadin Dogum Uzmaniyiz diyon .....:ayk:

arkadaşlar iyi akşamlar...dayanamayıp bugün doktora gittim..bebişim kızmış...ben kızımın kız kardeşi olacağı için mutlu oldum...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir..

Hayirlisi olsun canim Rabbim, annesine babasina hayirli ,bahti güzel, ömrü uzun evlad versin insaAllah...

haskenaa diger tarafta nankör himalia seni özlemişş :)

Ana ben görmedim dogrumu :sirin:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
elera ve haskena şu son sayfaya bakın herşeye teşekkür etmişsiniz,rep puanınız artıyo oh durun bende teşekkür edim kıskandım:eek:ky:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Bu arada hic birimiz Ezele yetisemeyiz ne yapmis kiz hatun almis puanlari ....

valla onun süper zaten uçmuş,elerada maşallah her şeye teşekkür etmiş,kakulede az değil oda birsürü teşekkür etmiş,elera napıyosa onunki yükseliyo ben o kadar teşekkür ettim yerimde sayıyorum:eek:ky: bugün su içmekten öldüm offfff çok zor ya

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar size süper bi zayıflama yöntemi sölicem..diyet yok....
sabah muhakkak kahvaltı.öğlende saat 3-4 gibi yani ikindi vakti tıka basa karnınızı doyurun....yemekten sonra üstüne bir limonu ılık suyla için.akşamda sadece meyve.......ve bol su...kız kardeşim bir ayda iki kilo verdi.............
acıkırsanız sakın akşam yemeyi,n...çok acıkırsa bir iki tane bol suyla kuru kayısı yemiş...
vede yürüyüş....
bu ayda iki kilo verirse yaza 4 kilo verip fit girecek:1:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
benim bio ritim bugünde nötr.yarın gece yarısından sonra çok az bi farkla kıza yatkınmış gibi görünüyor.ama 18 akşama doğru kıza daha yatkın....nötrde denk gelicek benim.gerçi ben bioyu şimdiye kadar pek takmadım....bide onumu bekliycektim.ya bekleseydim:hihi:2-3 seneyi bulur heralde...
geçen ayki tam kız günüydü mesela:uzgun:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
benim bio ritim bugünde nötr.yarın gece yarısından sonra çok az bi farkla kıza yatkınmış gibi görünüyor.ama 18 akşama doğru kıza daha yatkın....nötrde denk gelicek benim.gerçi ben bioyu şimdiye kadar pek takmadım....bide onumu bekliycektim.ya bekleseydim:hihi:2-3 seneyi bulur heralde...
geçen ayki tam kız günüydü mesela:uzgun:

aman en iyisi aslındada ama geneldede tutuyo mimoza ya

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bebeklerin-iletisim-yontemi-aglamaktir-1152210.Jpeg

Haskenanin Has oglunun resmidir ............

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ya kizlar gözlerim kapaniyo resmen niye bu kadar erken uykum geldiki hamilemiyim acaba dermisim .............:deli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar bir bakıyım dedim sizlere.Annemlerden geldik,çok yorgunum yarın dersim saat 9:00 da yatıyorum.iyi geceler.Allaha emanet olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar