üstünde yazıyor ya bacım.illaa herşeyi yazmamı bekliyonuz yaw:zopa:
tatlısese saldıranlar yakalanmış onu dinliyodum kız kafam karıştı
üstünde yazıyor ya bacım.illaa herşeyi yazmamı bekliyonuz yaw:zopa:
cnm hayırlı olsunnn.saglıcakla kucagına al inş
sende bio +kese tutmuş oldu
sen diet takviye filan yapamdın dimi
tahmini yum gününe göre ilişkiye girmiştin,
2 ilişkimi vardıı?? yalnışmı hatırlıyorum
cnm hoşgeldin,kızına bi arkadaş geliyo ne güzel ,rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
tatlısese saldıranlar yakalanmış onu dinliyodum kız kafam karıştı
evet elara bio tuttu ama kese tutmadı..ben tuzlu yemeye dikkat ediyodum süt ürünleri fazla tüketmiyodum..yani öyle diet yaptım denemez..ben zaten hamiş kalmadan da hissim bir kzıım dah olucağıydı..demekki doğru hissetmişim..bende 2 ilşki vardı..13 deneme de oldu bebiş yumurtlamayı kaçırmayayım diye 2 ilişki oldu...zaten benim bunlarda kız olacağını gösteriyodu..
evet canım bende arkadaş olucaklar diye mutluyum..eşim biraz moralimi bozdu...suratı biraz asık sanki..ne bileyim ben bu bebek için neler çektim resmen yerlerde süründüm..1 ay düşük tehlikesinden yattım...bana belli etmeden üzülseydi bari..
evet bende kızım için çook mutluyum...inşallah iyi anlaşan kzıkardeşler den olurlar..
kızlar fox açsanıza tatlısesle ilgili enteresan şeyler var
Elara cnm bişey sorcam..keçi boynuzu kürünü her bardakta tazemi yapalım yoksa günlük mü.? ben bugun yaklaşık 1 litre yaptım..2 bardak içti eşim..yatana kadar bitirecek..sence bu yanlış mı??
kız bende onu izliyommmm
cnm 1 litre cok yaa.
hergün taze yapılcak ve 1 bardak sabah bir bardak akşam içilcek diye biliyorum ben
bu şekilde 1 hafta devam edilcekk
1 haftadan sonra 3 ay boyunca günde 1 bardak geece yatmadan önce içilcekk
arkadaşlar iyi akşamlar...dayanamayıp bugün doktora gittim..bebişim kızmış...ben kızımın kız kardeşi olacağı için mutlu oldum...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir..
evet bende kızım için çook mutluyum...inşallah iyi anlaşan kzıkardeşler den olurlar..
onu hiç sölemeyimm cok fena bişi yapıyormuşşş:acep:
hürrem çok uygulandım ağladım ya çok güzeldi
arkadaşlar iyi akşamlar...dayanamayıp bugün doktora gittim..bebişim kızmış...ben kızımın kız kardeşi olacağı için mutlu oldum...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir..