Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
50
cnm hayırlı olsunnn.saglıcakla kucagına al inş
sende bio +kese tutmuş oldu
sen diet takviye filan yapamdın dimi
tahmini yum gününe göre ilişkiye girmiştin,
2 ilişkimi vardıı?? yalnışmı hatırlıyorum

evet elara bio tuttu ama kese tutmadı..ben tuzlu yemeye dikkat ediyodum süt ürünleri fazla tüketmiyodum..yani öyle diet yaptım denemez..ben zaten hamiş kalmadan da hissim bir kzıım dah olucağıydı..demekki doğru hissetmişim..bende 2 ilşki vardı..13 deneme de oldu bebiş yumurtlamayı kaçırmayayım diye 2 ilişki oldu...zaten benim bunlarda kız olacağını gösteriyodu..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar benim kız bady world e gitti 2-3 cm büyüklüğündeki ceninleri gördüm ağzı burnu herşeyi vardı dio,şok olmuş nasıl anlatıyo

OP
E

Elara

Misafir
tatlısese saldıranlar yakalanmış onu dinliyodum kız kafam karıştı

evett daha önce saldıranlardan biriymişş
sevindim bulunmalarına

evet elara bio tuttu ama kese tutmadı..ben tuzlu yemeye dikkat ediyodum süt ürünleri fazla tüketmiyodum..yani öyle diet yaptım denemez..ben zaten hamiş kalmadan da hissim bir kzıım dah olucağıydı..demekki doğru hissetmişim..bende 2 ilşki vardı..13 deneme de oldu bebiş yumurtlamayı kaçırmayayım diye 2 ilişki oldu...zaten benim bunlarda kız olacağını gösteriyodu..

anladım cnm saglıklı hayırlı güzel bi kızın olur inş

OP
B

breeze

Misafir
evet canım bende arkadaş olucaklar diye mutluyum..eşim biraz moralimi bozdu...suratı biraz asık sanki..ne bileyim ben bu bebek için neler çektim resmen yerlerde süründüm..1 ay düşük tehlikesinden yattım...bana belli etmeden üzülseydi bari..

cnm bende annemle babamın 2. kızıyım...babam ben doğunca üzülmüş..kızdan sonra erkek beklemişler tabi..babam hiç gülmüyormuş bile...ama şimdi sor babam bana çok düşkündür..3. erkek olmuş babam bazen derki keşke oda kız olsaydı diye...belki oda kendini şartlamıştır erkek diye..geçer merak etme...o onun evladı..

ben sana bişey söyleyeyim..benim bir arkadaşım var..1 oğlu oldu eşi 2.yi istemiyordu...ama Allah 2. yi de verdi 4.5 haftalık hamile arkadaşım..3. ayda tekrar bir erkek çocugu olacagını öğrendi ve eşi onunla 1.5 aydır konuşmuyor...Adam salak salonda yatıyormuş...tek kelime etmiyormuş...bir ortak arkadaşına demişki kız olsaydı bir derece sevinirdim.ama ben 2. erkeği istemiyorum...şok oldum..arkadaşım hüngür hüngür ağlıyor..neler var yaniiii

OP
B

breeze

Misafir
Elara cnm bişey sorcam..keçi boynuzu kürünü her bardakta tazemi yapalım yoksa günlük mü.? ben bugun yaklaşık 1 litre yaptım..2 bardak içti eşim..yatana kadar bitirecek..sence bu yanlış mı??

OP
E

Elara

Misafir
Elara cnm bişey sorcam..keçi boynuzu kürünü her bardakta tazemi yapalım yoksa günlük mü.? ben bugun yaklaşık 1 litre yaptım..2 bardak içti eşim..yatana kadar bitirecek..sence bu yanlış mı??

cnm 1 litre cok yaa.
hergün taze yapılcak ve 1 bardak sabah bir bardak akşam içilcek diye biliyorum ben
bu şekilde 1 hafta devam edilcekk
1 haftadan sonra 3 ay boyunca günde 1 bardak geece yatmadan önce içilcekk

OP
B

breeze

Misafir
cnm 1 litre cok yaa.
hergün taze yapılcak ve 1 bardak sabah bir bardak akşam içilcek diye biliyorum ben
bu şekilde 1 hafta devam edilcekk
1 haftadan sonra 3 ay boyunca günde 1 bardak geece yatmadan önce içilcekk

ya zaten benimki 7 gün içecek sadece.. bende yükleme yaptım:hihi::hihi:
..bitane takviye söylemiştinya erkekler için bi de onu kullanıyoo...
3 bardak mı içirsem sadece..Adam kudurmasın bide:1::1:
şuan dükkan kapalı bide...:hihi::hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara obur tarafa yazdım okudugum tefrıceyı daha okuyacam ıns

ama cok az ya cumaya nasıl bıterkı daha bınbıle olmamıs kızlar valla ya:acep:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
arkadaşlar iyi akşamlar...dayanamayıp bugün doktora gittim..bebişim kızmış...ben kızımın kız kardeşi olacağı için mutlu oldum...inşallah sağlıcakla dünyaya gelir..

canım ne güzel hayırlı uğurlu olsun minik prensesin.rabbim hayırlı ve güzel kızını sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
evet bende kızım için çook mutluyum...inşallah iyi anlaşan kzıkardeşler den olurlar..

cnm bence en çok kızın sevincek ilerde biz anneler nekadar iki duyguyu tatmak istesekten yüzünü görene kadar hersey. eşininde öyle olması çevre faktörü yüzünden yoksa sağlıklı evladının olması kimi sevindirmezki

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
hürrem çok uygulandım ağladım ya çok güzeldi

evet canım bende bayıldım ya resmen ağlatıo video hele o son sözü sen ona anne diceksin dio ya orda koptum tüğlerm diken diken oldu kızlar izlemeyen varsa videoyu tekrar atım harika bişe ben duygulanmadım beğenmedim diyecek olanı sanmıorum anne olmak isteyenler anneler hamişler tam bize göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar