OP
Elara
Misafir
- #10.121
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kız oramı buramı elledim hiç bişiii gelmiyo elime.kızım narin daha küçük teyzeleri.
valla kızlar ebayda almayı becerebiliyorsanız alın.yoksa benim gibi beceriksiz olursanız 100lira beceriksizlik parası ödersiniz:zonk:
bu arada 30 çubuklu olan burda yok.ayrıca bu çubukları neden ayrı satmazlarki alamıyorum....
çubuklar biraz daha uygun fiyata verilebilir.ama vermiyolar neden acaba
bacım asıl pahalı olan cubuklarııı
ebayda ayrı cubuklar satılıyorr.fiyatı da uygun
senin elindeki 20 cubuk bittiginde başka cubuk alsan tekrar o dijitali kullanabilirmisin? yoksa çöpemi gitcek dijitalide
Mimoza sen kapğıda mıödemiştin clezarblue yı,nerden almıştın?
hoşgeldin sibel araştır bakalım bizede haber ver
kızlar benim babaannem köyün usg uzmanıymışş
gebe kalan kadınlar gelirmiş cinsiyetini babaannemden ögrenirmişş
katını yatırırmış aynen renginin dedigi gibi sertlik ararmmış karnında
sagdaysa erkek ,soldaysa kız dermiş
ve cogundada tutturmuşşş
ben kendımı elledım sağ tarafımda bastırınca bır acı hıssettım pek yoklayamadım solda hıc acı falan yokayyy keşke babaannen burda olsa iki ellese bizi
mini etek var onun yumurta sağdaydı galiba ama usg resminde bebek sağda yani anne rahmine göre solda galiba yumurtanın yeriyle ilgisi yok
kakule hissettinmi cnm bak eleranın babaanneside aynı şeyi yapıyomuş doğal yoldan usg ye bakıyomuş
annemgilde şuann.gitcem bu akşam yanınaa
aslında sende anlarsın yaa
sırt üstü uzann karnına yavaşca dokun sagına solunaa.sertlik hissedilirmiş zaten
hattaa şunuda söledii
babaannemin 4 oglu 1 kızı varr
hamile kalınca kendini kontrol edermiş eger soldaysa cocugu düşürürmüş yaa(
sagdakileri bırakmış görüldügü gibi 4 oglu var
valla dijitale çişmiş değmiyo.okuduğu ekran bile çok şekilli yani...bence dijitale bişi olmaz.eğer 5 aya gebe kalamazsam elaracım bana yardım edersin çubuklarını bi şekilde ısmarlarım napıyım
aynen bende 1 haftada gelirs almayı düşünüyorum
bacım bakmıyonmu yazılanlaraa
mimozayla ben ayrı ayrı link verdik
çıkıyorummmm 6 da dersim var hepinizi öptüm buraya geldim moralim düzeldi gene allah sizden razı olsun kızlar allah kalbinizdekini kucaklarınıza versin sağlıklı hayırlı ve yakışıklı oğlanlar versin siz patatesçilere sütçülere de prenseslerini versin inşallah.