Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
valla kızlar ebayda almayı becerebiliyorsanız alın.yoksa benim gibi beceriksiz olursanız 100lira beceriksizlik parası ödersiniz:zonk:
bu arada 30 çubuklu olan burda yok.ayrıca bu çubukları neden ayrı satmazlarki alamıyorum....
çubuklar biraz daha uygun fiyata verilebilir.ama vermiyolar neden acaba

OP
E

Elara

Misafir
valla kızlar ebayda almayı becerebiliyorsanız alın.yoksa benim gibi beceriksiz olursanız 100lira beceriksizlik parası ödersiniz:zonk:
bu arada 30 çubuklu olan burda yok.ayrıca bu çubukları neden ayrı satmazlarki alamıyorum....
çubuklar biraz daha uygun fiyata verilebilir.ama vermiyolar neden acaba

bacım asıl pahalı olan cubuklarııı
ebayda ayrı cubuklar satılıyorr.fiyatı da uygun
senin elindeki 20 cubuk bittiginde başka cubuk alsan tekrar o dijitali kullanabilirmisin? yoksa çöpemi gitcek dijitalide

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
umut gemisi canım linkini verdim...yukarda.telefon aç.adres ver iki güne kapına gelir...ödemeyi kuryeye yapıyorsun

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bacım asıl pahalı olan cubuklarııı
ebayda ayrı cubuklar satılıyorr.fiyatı da uygun
senin elindeki 20 cubuk bittiginde başka cubuk alsan tekrar o dijitali kullanabilirmisin? yoksa çöpemi gitcek dijitalide

valla dijitale çişmiş değmiyo.okuduğu ekran bile çok şekilli yani...bence dijitale bişi olmaz.eğer 5 aya gebe kalamazsam elaracım bana yardım edersin çubuklarını bi şekilde ısmarlarım napıyım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
çıkıyorummmm 6 da dersim var hepinizi öptüm buraya geldim moralim düzeldi gene allah sizden razı olsun kızlar allah kalbinizdekini kucaklarınıza versin sağlıklı hayırlı ve yakışıklı oğlanlar versin siz patatesçilere sütçülere de prenseslerini versin inşallah.

OP
M

minietek

Misafir
kızlar benim babaannem köyün usg uzmanıymışş :D
gebe kalan kadınlar gelirmiş cinsiyetini babaannemden ögrenirmişş
katını yatırırmış aynen renginin dedigi gibi sertlik ararmmış karnında
sagdaysa erkek ,soldaysa kız dermiş
ve cogundada tutturmuşşş

ahanda babannene göre benım kızım olcak gerçi yüzde 90 herkes kız dıyoo

kızlar ben bu arada eskıden kafamdan şöle bı yorum yapmıştım cınsıyet le alakalaı daha 15 yasında falandım belkı ılıskı sırasında kım daha fazla ısteklıyse onun cınsıyetı oluyooo :)))

ayyy keşke babaannen burda olsa iki ellese bizi:hihi:
ben kendımı elledım sağ tarafımda bastırınca bır acı hıssettım pek yoklayamadım solda hıc acı falan yok

mini etek var onun yumurta sağdaydı galiba ama usg resminde bebek sağda yani anne rahmine göre solda galiba yumurtanın yeriyle ilgisi yok

evet CANIM BENIM YUMURTA TAKIBI OLDU YUMURTA SAĞDAYDI VE ŞUANDADA KESESININ İÇİNDE SOLDA YATIO BEBİŞ YA KIZLAR SAĞ TARAFA YATTIMYA BEN BELKI BEBİŞ SAĞA KAYDI NE OLCAKKI BELKIDE ONUN İÇİN SAĞA YERLESTI NAPSIN ÇOCUK KAYDI GITTI DÜZ YATANIN ORTAYA SOLA YATANIN SOLA YERLESIOO EHHEHEH
kakule hissettinmi cnm bak eleranın babaanneside aynı şeyi yapıyomuş doğal yoldan usg ye bakıyomuş

:hihi: annemgilde şuann.gitcem bu akşam yanınaa
aslında sende anlarsın yaa
sırt üstü uzann karnına yavaşca dokun sagına solunaa.sertlik hissedilirmiş zaten

hattaa şunuda söledii
babaannemin 4 oglu 1 kızı varr
hamile kalınca kendini kontrol edermiş eger soldaysa cocugu düşürürmüş yaa :((
sagdakileri bırakmış görüldügü gibi 4 oglu var

CANIM YAAAAAAAA KIZ BABANNEN TAM BABANNE HEE AY BENIMKIDE YASASAYDIDA SORSAYDIM O BILIRDI KESIN BUNLARI AMA ISTE BENIM ÇOCUKLUGUMDA ÖLDÜ SÜPER BABANNEM NASIL KIZARDI O WC GIRINCE KAPIDA ŞARKI SÖLERDIM SÜPER BABANEM SENI ÇOK SEVIYORUZ ... BARIŞ MANCOYA DA BABANNEME RAHMETLER YAĞSINN RÜYAMDA OĞLUSUDA VERDI BANA KIZIM GELIO GALIBAA

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aynen bende 1 haftada gelirs almayı düşünüyorum

Ben şimdiden alayım mı yoksa yaza doğru mu alayım kararsızım.Aslında bir ay boş denemek lazım kaçıncı gün yumurtladığımı bilmiyorum
ilaçla tedavi sırasında 12. 13.gün yumurtalar gelişirdi.normalde kaçıncı gün bilmiyorum.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
elaracım verdiğin linkteki çubuklar monitörün yedekleri...dijitalin yedeği değil.ikisi farklı canım..zaten yazıyo.dijitali yedek çubuğu yoktur diye...monitörün çubuğu dijitale olmaz.ikisi farklı

sibelg

Üye
Tepki
82
ovulasyon sancısını hissediyorsanız şayet 8 saat sonra ilişki erkek bebek veriyor mesela, benim ovulasyon sancım çok şiddetli olur ama yinede riske alamam sanırım. :acep:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
çıkıyorummmm 6 da dersim var hepinizi öptüm buraya geldim moralim düzeldi gene allah sizden razı olsun kızlar allah kalbinizdekini kucaklarınıza versin sağlıklı hayırlı ve yakışıklı oğlanlar versin siz patatesçilere sütçülere de prenseslerini versin inşallah.

amin cnm iyi dersler sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar