Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ya sorma elara yedik kazığı:zopa:
ama kredi kartı falan stiyo.benim yok eşiminkiylede o işlere giremem.bırakmaz....napıyım.çaresizkliktemn almak zorunda kaldım...
ama kullanımı gerçekten çok kolay..şaşı bakmaya gerek yok.zaman tutmaya gerek yok.gerekli zaman dolunca kendi hesaplıyor.ve boş yüz yada gülen yüz çıkıyor...

Aynıyız be mimozacım,benim de eşimin de kredi kartı yok,hadi başvurdum çıkardım eşim asla izin vermez kredi kartıyla almama,para peşin kırmızı meşin zihniyetinde adam ne yapayım?

OP
E

_eZeL_

Misafir
haklısın saati önemli onu yabancı sitelerde araştırıyorum bu aralar. merhaba bu arada

hoşgeldin sibel araştır bakalım bizede haber ver :)

ben ebaydan alışveriş yapamdım.iherbden yapmıştım 1 haftada gelmiştii
ebaydan bernil almıştııı ph ölcerr
ona sor istersen

Elara linkini verebilirmisin Ebayın bu testlerin satıldığı bölümünün

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben 20li aldım.üç tane şimdi harcadım.yarında yaparsam 4 tane bi dönemde gitmiş olur.buda 20/4=5 ay yapar.inşallah 5 aya kadar hamiş kalırım.yoksa ikinci bi defa alıcağımı sanmıyorum:hihi:

hımöm 20 li çubuk 5 ay mıgidiyor daha fazla sipariş edebiliyor muyuz 30 falan? kız hamile kalırsam ne güzel olur,artanı veririm hayrına ihtiyacı olan bir patatesciye:))

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Aynıyız be mimozacım,benim de eşimin de kredi kartı yok,hadi başvurdum çıkardım eşim asla izin vermez kredi kartıyla almama,para peşin kırmızı meşin zihniyetinde adam ne yapayım?

benim eşimde aynı ilk defa takviyeleri aldım bende,ama çok rahatmış ya oturduğun yerde alışveriş iyice araştırmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar