OP
Umut Gemisi
Misafir
- #10.101
evet bende duymuştum onu bendede tutuyo
hiç inanmayın benim kızımda ikili test sonucum 13-14 civarıydı yani 50 altı erkek olması lazım bu teze göre ama tutmadı...
ya sorma elara yedik kazığı:zopa:
ama kredi kartı falan stiyo.benim yok eşiminkiylede o işlere giremem.bırakmaz....napıyım.çaresizkliktemn almak zorunda kaldım...
ama kullanımı gerçekten çok kolay..şaşı bakmaya gerek yok.zaman tutmaya gerek yok.gerekli zaman dolunca kendi hesaplıyor.ve boş yüz yada gülen yüz çıkıyor...
hah bunu gördüm az önce nette,test çıubuğu kaç tane mimoza?
ebay da 30 cubuklu clear blue 57 liraya geliyorr
türkiyede 20 cubuklusu 180 lira
aradaki farka bakın
yani bence sevin...kızın geliyor....inşallahhhhh
hiç inanmayın benim kızımda ikili test sonucum 13-14 civarıydı yani 50 altı erkek olması lazım bu teze göre ama tutmadı...
elara nasıl düşürüyormuş ....:elis:
haklısın saati önemli onu yabancı sitelerde araştırıyorum bu aralar. merhaba bu arada
ben ebaydan alışveriş yapamdım.iherbden yapmıştım 1 haftada gelmiştii
ebaydan bernil almıştııı ph ölcerr
ona sor istersen
ben 20li aldım.üç tane şimdi harcadım.yarında yaparsam 4 tane bi dönemde gitmiş olur.buda 20/4=5 ay yapar.inşallah 5 aya kadar hamiş kalırım.yoksa ikinci bi defa alıcağımı sanmıyorum
onu hiç sölemeyimm cok fena bişi yapıyormuşşş:acep:
elera biz şimdi ebaydan spariş verirsek bizede57 yemi geliyo, hemen verelim sparişi o zaman farka bak ya günah
umutcum onuda bi mantığa oturttuk...ky:
güya 11.haftanın içinde yapılması şartmış...:zonk:
Aynıyız be mimozacım,benim de eşimin de kredi kartı yok,hadi başvurdum çıkardım eşim asla izin vermez kredi kartıyla almama,para peşin kırmızı meşin zihniyetinde adam ne yapayım?
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyoruuummmmm
hımöm 20 li çubuk 5 ay mıgidiyor daha fazla sipariş edebiliyor muyuz 30 falan? kız hamile kalırsam ne güzel olur,artanı veririm hayrına ihtiyacı olan bir patatesciye)
Elara linkini verebilirmisin Ebayın bu testlerin satıldığı bölümünün
kargo ücreti de varr.ama ne kadar bilmiyorum ona bakamdım
hadi en fazla 20 dolar desen 35 lira tutarr
ikisi toplam düz hesap 90 dee.yine cok fark var arada
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyoruuummmmm