Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
44
kızlar bana mı dediniz.. ya sizi okuyana kadar zaten yazmaya zaman kalmıyor.. oğluşumun adı ugur 10 yaşında bende kız bebek istiyorum eski geldiğiniz yerden beri sizi takip ediyorum evde internet yok iştede müdür var .. hem ben o kadar da deneyimli değilim .. o yüzden sadece okuyupp karnım ağrıyana kadar gülüyorum.. :cokkomik::cokkomik:bakın işte beceremiyorum..ikitane smile yapamadım .. ya eniyisi ben yine gizemli kalayımm:((( hamiş kalan arkadaşları tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün hayırlı birer evlat olsunlar..benimde 16.07.1975 doğum tarihim. en son 18 şubat reglimin ilk günü banada kız için yardım edermisiniz.. müdürüm görmeyince okurum... teşekkürler... herkese kocccaman öpücükk..

OP
E

_eZeL_

Misafir
cnm benimde öyle oldu hatta ben doplere girene kadar dr erkek dedi yani bence 5 aylık olana kadar emin olmamak lazım ama bazı dr lar gerçekten iyi anlıyo kemik kalınlığını falan hesaplıyolar kesinlikle dr tecrübesi çok önemli

rengin kemik kalınlığından anlamamış pipisini görmüş erkek demiş 14 haftalıktı o zaman 17 haftada da gittiler o zamanda bir değişiklik yoktu ama hayırlısı olsun inşaAllah ama aynı doktor ilk tahmininde de erkeğe benziyor demişti onlarda çok sevinmişlerdi erkek geliyor diye

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar bana mı dediniz.. ya sizi okuyana kadar zaten yazmaya zaman kalmıyor.. oğluşumun adı ugur 10 yaşında bende kız bebek istiyorum eski geldiğiniz yerden beri sizi takip ediyorum evde internet yok iştede müdür var .. hem ben o kadar da deneyimli değilim .. o yüzden sadece okuyupp karnım ağrıyana kadar gülüyorum.. :cokkomik::cokkomik:bakın işte beceremiyorum..ikitane smile yapamadım .. ya eniyisi ben yine gizemli kalayımm:((( hamiş kalan arkadaşları tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün hayırlı birer evlat olsunlar..benimde 16.07.1975 doğum tarihim. en son 18 şubat reglimin ilk günü banada kız için yardım edermisiniz.. müdürüm görmeyince okurum... teşekkürler... herkese kocccaman öpücükk..

hoşgeldin cnm allah bağışlasın oğlunu rabbim gönlündekini versin ,sen bu yazıyı o kadar büyük yazmışsınki müdür kesin görür bence:cee

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
cnm resme göre sağdaydı ,ama soldaydı normalde hatta elimle bebeğin olduğu yere dokununca küçük bi sertlik hissediyodum sol tarafımda , sende hafif bastır ama hafif bak bizim prensesi sıkıştırma ciddi ciddi hissediyosun zaten sağmı solmu die ben hissediyodum

kız erken değilmi hissedebilir miyim kiii

kızlarr ben çıkıyorum işlerim var görüşürüz:cikolata:

kolay gelsin görüşürz güneşşş

güle güle kızlar görüşürüz

OP
E

_eZeL_

Misafir

kız neden o kadar büyük yazdın yazıları gözüm çıkıyordu :hihi:
sen yaz canım aralarda yine olsun yazabildiğin kadar yaz muhabbet olsun
18 şubatta regl gördüysen yumurtlama dönemin geçmiştir canım sen tekrar adet olduğuınun ilk günü yaz sana o zaman tarih verelim bu arada da bol bol süt ve süt ürünleri tüket

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin kemik kalınlığından anlamamış pipisini görmüş erkek demiş 14 haftalıktı o zaman 17 haftada da gittiler o zamanda bir değişiklik yoktu ama hayırlısı olsun inşaAllah ama aynı doktor ilk tahmininde de erkeğe benziyor demişti onlarda çok sevinmişlerdi erkek geliyor diye

valla bilmiyorum bizim dr ta göstermişti cnm pipisini ,onlarınki inş doğrudur genelde çokta yanılmıyolar dr lar şimdi

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

işte bize taze kan geldi bi sütçüüüüü canım yamacıma gel burda 2-3 kişiyiz zaten kız isteyen biyere kaybolma seni çekirdekten yetiştirecem çekirgeee:zonk:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar bana mı dediniz.. ya sizi okuyana kadar zaten yazmaya zaman kalmıyor.. oğluşumun adı ugur 10 yaşında bende kız bebek istiyorum eski geldiğiniz yerden beri sizi takip ediyorum evde internet yok iştede müdür var .. hem ben o kadar da deneyimli değilim .. o yüzden sadece okuyupp karnım ağrıyana kadar gülüyorum.. :cokkomik::cokkomik:bakın işte beceremiyorum..ikitane smile yapamadım .. ya eniyisi ben yine gizemli kalayımm:((( hamiş kalan arkadaşları tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün hayırlı birer evlat olsunlar..benimde 16.07.1975 doğum tarihim. en son 18 şubat reglimin ilk günü banada kız için yardım edermisiniz.. müdürüm görmeyince okurum... teşekkürler... herkese kocccaman öpücükk..[/QUOT

Hoşgeldin uğur hah şöyle katıl bize hayatını yaşa:) bol bol paylaşımda bulun ki hepimiz sana bildiklerimizi aktaralım.Buradaki dostluğun tadına varırsan bir daha kopamazsın,biz alışkanlık yaparız bak baştan söyleyeyim:panter:SEN GİZEMLİ OLMA BOŞVER AKTİF OLMAK DAHA ÇOK ŞEY KATACAK SANA...

OP
E

Elara

Misafir

hoşgeldin ugurrr.nihayett teşrif ettinnn
diger taraftada görüyordum senii ama hep trans halinde sayfayı okuyordunn
neyse zaman zaman katıl sohbetee
ne zaman denemelere başlıcan?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız erken değilmi hissedebilir miyim kiii

güle güle kızlar görüşürüz

senden emin değilimde mini kesin hisseder sende denesene cnm ne zararı var karnının üstüne hafif bastır hani ilk haftalar olduğunu hatırlıyorumda tam haftasını hatırlamıyorum,eskiden ebeler öyle kontrol edermiş,benim büyük kızımdada dr o kadar çok bastırmıştıki ilk kontrolde aynı öyle kontrol etmişti ultrasondan sonra dr çok iyi bi dr du yani, bişey olacak sandım bebeğe kayınvalidemde demişti ebeler önce öyle bakıyolarmış die

Tepki
44
kızlar hepinizi hoş buldum.. bağımlılığınızı zaten almıştım.. diğer sitedende beni hatırlamanız. lazım ayolll köşeden okur okur giderdim iyi hatırlayın tabi siz o malumla uğraşmaktan beni görmüyordunuz. bilsem böyük böyük yazıyla dikkatinizi çekerdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar