Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
onuda içmiyor umut meyve suyu ile karıştırıyorum takviyeleride zar zor ısrarla içiyor cidden bunaldım artık bebiş olursa bu ay en çok bu diyetten kurtulduğuma sevinicem eylül ayından beri tam anlamıyla uygulamazsamda uyguluyorum diyeti kocamda bıktı haklı inşaAllah bu ay bebişimiz gelir yumoşumuza

kız artık deli damarımı kaldırırsa takviyeleri toz haline getirecem dövüp,her gün tuzunun içine katacağım.:)

OP
E

_eZeL_

Misafir
en çok şu diyette ayran içemiyorum ya ona üzülüyorum ben ayranı çok severim ama itiraf edeyim aralarda içiyorum dayanamıyorum önüme koyduklarında bir hamiş kalsam bu ay oohh yazda geliyor kana kana tuzlu ayranlar içicem tarator soslu mezeler makarnalar yiycem

OP
B

breeze

Misafir
Ben doktordan geldiiiimmmm ......... Kızışımı gördüm allahıma şükürler olsun gayet iyi maşallahhhhh :sila
Selamlarınızı ilettim o da selam söyledi teyzoşlarınaaa :hihi:
Bol bol dua etsinler bana sağ salim anneme kavuşayım diye dedii :panter:

Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin cnm

hu hu kızlarrr ben geldimmm daha geçmişe bakmadım neler yaptınız bilimiyorum kocaman kocaman öpüyorum

kız kakuşş ...hamilee kakuşş:nanik:
nasıl prensesinn bakıyımmm...bende bu ay hamile kalırsam kırkımız karışıcak kızzz...benim 3-4 gün sonra temel atma törenim var işallahhh..kurdele kesicem valla...:1::1:

ay mercimek daha....türkiyede arkadaşımla birlikte gittik muhayeneye..onunki 4 aylık.. ağladım walla görünce ultrasonda..çok güzel duygular bunlar..kalp atış sesini cd ye kaydettir cnm..sonra güzel bir hatıra oluyor..ilerde hareketlerinide kaydettir..seyredersin büyüyünce..

Ay bu kocalar öff fitil ediyorlar benimki de keçiboynuzunu içmez öf öf

kız benimki bayıla bayıla içiyo şimdi...eskiden çok karşıydı kızıyodu bana..Allah dualarımı kabul etti....şimdi hiç itiraz etmiyor maşşallahhh..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
evett bariz saga yapışmışşş bebegin maşallahh
buna göre kızzz ama bellide olmaz tabi

ben 3. kızımda hani hep erkek sağda olur derler ya ona dayanarak ve düşünerek bakmıştım bebeğimin usg ressmine ondada çok iyi hatırlıyorum sağdaydı hatta kardeşimin oğlunun usg resminede bakmıştım oda soldaydı ben eleranın açtığı sayfada ilk farkettim bebeğin usg resmine bakarak tahmin edilmesini,istisnalar mutlaka çıkıyo ama sanırım yüzde 90 doğru çıkıyo diğer kızlarınkini kaldırmıştım onlarada bakayım bi sakin zamanda bulabilirsem

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin cnm

kız kakuşş ...hamilee kakuşş:nanik:
nasıl prensesinn bakıyımmm...bende bu ay hamile kalırsam kırkımız karışıcak kızzz...benim 3-4 gün sonra temel atma törenim var işallahhh..kurdele kesicem valla...:1::1:

iyiyim canım sağol bebiş de iyi geçen kan testinde 2600 çıktı bebişim maşallah büyüyor teyzesi.
kız hadi sen hamiş kalda karışsın kırklarımız.inşallah bu ay iyi haberlerini bekliyorum.

OP
E

_eZeL_

Misafir
ben 3. kızımda hani hep erkek sağda olur derler ya ona dayanarak ve düşünerek bakmıştım bebeğimin usg ressmine ondada çok iyi hatırlıyorum sağdaydı hatta kardeşimin oğlunun usg resminede bakmıştım oda soldaydı ben eleranın açtığı sayfada ilk farkettim bebeğin usg resmine bakarak tahmin edilmesini,istisnalar mutlaka çıkıyo ama sanırım yüzde 90 doğru çıkıyo diğer kızlarınkini kaldırmıştım onlarada bakayım bi sakin zamanda bulabilirsem

benim eltimin ilk bebeği usg resminde sağda yani kız bioritmde tutuyor kız ve kızı oldu ama şimdi ikiciye hamiş bebek kesede diğeriyle aynı yerde duruyor bariz mini eteğinki gibi sağda resmen buoritmde aynı şekilde kızda ama erkek demiş doktor

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

rengin resimde sağdaydı sen de solda mıydı kızın sağdaydı demişsin ya

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin resimde sağdaydı sen de solda mıydı kızın sağdaydı demişsin ya

cnm resme göre sağdaydı ,ama soldaydı normalde hatta elimle bebeğin olduğu yere dokununca küçük bi sertlik hissediyodum sol tarafımda , sende hafif bastır ama hafif bak bizim prensesi sıkıştırma ciddi ciddi hissediyosun zaten sağmı solmu die ben hissediyodum

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
benim eltimin ilk bebeği usg resminde sağda yani kız bioritmde tutuyor kız ve kızı oldu ama şimdi ikiciye hamiş bebek kesede diğeriyle aynı yerde duruyor bariz mini eteğinki gibi sağda resmen buoritmde aynı şekilde kızda ama erkek demiş doktor

cnm benimde öyle oldu hatta ben doplere girene kadar dr erkek dedi yani bence 5 aylık olana kadar emin olmamak lazım ama bazı dr lar gerçekten iyi anlıyo kemik kalınlığını falan hesaplıyolar kesinlikle dr tecrübesi çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar