OP
Elara
Misafir
- #10.021
eloş sol olmuyormu baksana benım sol tarafımda yanı sol koluma yaklaşık ama siz sol sağ ı bakış açısı olarak söluyorsunuz sanırım
usg yi karnına tttugunda soluna gelirr
direkt resime baktıgında sagda görünür
eloş sol olmuyormu baksana benım sol tarafımda yanı sol koluma yaklaşık ama siz sol sağ ı bakış açısı olarak söluyorsunuz sanırım
onuda içmiyor umut meyve suyu ile karıştırıyorum takviyeleride zar zor ısrarla içiyor cidden bunaldım artık bebiş olursa bu ay en çok bu diyetten kurtulduğuma sevinicem eylül ayından beri tam anlamıyla uygulamazsamda uyguluyorum diyeti kocamda bıktı haklı inşaAllah bu ay bebişimiz gelir yumoşumuza
Ben doktordan geldiiiimmmm ......... Kızışımı gördüm allahıma şükürler olsun gayet iyi maşallahhhhh :sila
Selamlarınızı ilettim o da selam söyledi teyzoşlarınaaa
Bol bol dua etsinler bana sağ salim anneme kavuşayım diye dedii
hu hu kızlarrr ben geldimmm daha geçmişe bakmadım neler yaptınız bilimiyorum kocaman kocaman öpüyorum
Ay bu kocalar öff fitil ediyorlar benimki de keçiboynuzunu içmez öf öf
evett bariz saga yapışmışşş bebegin maşallahh
buna göre kızzz ama bellide olmaz tabi
resme göre sağ anne rahmine göre sol bence
usg yi karnına tttugunda soluna gelirr
direkt resime baktıgında sagda görünür
mini sol kız derler ama benim oğluşumda soldaydı
Allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin cnm
kız kakuşş ...hamilee kakuşş
nasıl prensesinn bakıyımmm...bende bu ay hamile kalırsam kırkımız karışıcak kızzz...benim 3-4 gün sonra temel atma törenim var işallahhh..kurdele kesicem valla...:1::1:
ben 3. kızımda hani hep erkek sağda olur derler ya ona dayanarak ve düşünerek bakmıştım bebeğimin usg ressmine ondada çok iyi hatırlıyorum sağdaydı hatta kardeşimin oğlunun usg resminede bakmıştım oda soldaydı ben eleranın açtığı sayfada ilk farkettim bebeğin usg resmine bakarak tahmin edilmesini,istisnalar mutlaka çıkıyo ama sanırım yüzde 90 doğru çıkıyo diğer kızlarınkini kaldırmıştım onlarada bakayım bi sakin zamanda bulabilirsem
ben 3. kızımda hani hep erkek sağda olur derler ya ona dayanarak ve düşünerek bakmıştım bebeğimin usg ressmine ondada çok iyi hatırlıyorum sağdaydı hatta kardeşimin oğlunun usg resminede bakmıştım oda soldaydı ben eleranın açtığı sayfada ilk farkettim bebeğin usg resmine bakarak tahmin edilmesini,istisnalar mutlaka çıkıyo ama sanırım yüzde 90 doğru çıkıyo diğer kızlarınkini kaldırmıştım onlarada bakayım bi sakin zamanda bulabilirsem
hımm anladım canımm yaaa
rabbım bebeğim için hangısı hayırlısıysa ve aılesı ıcın hangısı hayırlısıysa o olur inşallah kız erkek ama ne olur allah ım sağlıklı olsun bebeğim
hımm anladım canımm yaaa
rabbım bebeğim için hangısı hayırlısıysa ve aılesı ıcın hangısı hayırlısıysa o olur inşallah kız erkek ama ne olur allah ım sağlıklı olsun bebeğim
evett bariz saga yapışmışşş bebegin maşallahh
buna göre kızzz ama bellide olmaz tabi
rengin resimde sağdaydı sen de solda mıydı kızın sağdaydı demişsin ya
kızlarr ben çıkıyorum işlerim var görüşürüz:cikolata:
benim eltimin ilk bebeği usg resminde sağda yani kız bioritmde tutuyor kız ve kızı oldu ama şimdi ikiciye hamiş bebek kesede diğeriyle aynı yerde duruyor bariz mini eteğinki gibi sağda resmen buoritmde aynı şekilde kızda ama erkek demiş doktor