OP
Elara
Misafir
- #9.921
kesınlıkle sağ alt köşede
resmini ekleme şansın varsa eklee cnm bakalımm bizdeee
sagda ise kızz oluyor genelde.ama tutmayanlarda var tabi
kesınlıkle sağ alt köşede
slm canlarimmm nasiiniz bakemmm gerdege girenlere tebrikler insAllah tutar dileklerinizz
şimdi ultrasona bakınca sağ alt köşede görünüyor ve 9mm cuma ya da c.tesı madical e gidicem kesede yerı değişmiyormu doğuma kadar herhalde 4 aya kadar değişmez sonra hareketlenınce değişiyormu
12 mart 36,3
13 mart 36,3
14 mart 36,2ovulasyon test negatif
15 mart 36,3 ovulasyon testi nagatif
16 mart 36,5 gülen yüz çıktı...şimdi ne yapayımmmmmmmmmmm
kızlar dıyet yapanla ozellıkle mate cayı ve bıberıyeyı karısık demleyın ıcınde bol lımon sıkıp ıcın manyak bısey dunden berı ıcıyom valla hıc acıkmıyom matenenın hem yag yakıcı hemde ıstah kapatıcı ozellıgı varmıs
elaracım benim son sat çokta net değil aslında...biliyorsun bhcg düşmeye başladıkça lekeler geldi.ilk lekem 5 martta gelmeye başlamıştı.ama tam anlamıylyla regl olmam 11marta kadar gelmemişti....ben zaten akıntıdan dolayı test yapmaya karar verdim.yoksa daha beklemeyi düşünüyordum
aa gerçektenmi..çok sevindim...onun biosu tutmuyordu diye kafaya takmıştı bayağı.ama yum günü tek ilişkiyle tutturdu :1:
olur fionaya ulaşmaya çalışcam...ama özel mesajlarımı siliyolarmı anlamdım gitti yaaaaa
neyse kızlar tamamdır... yarın deniycem.inşallah bu ay tutarrrrrrrrrrrrrrr
elara şu baştaki çizelgede gülen yüzün ikinci gününün akşamı ilişki olmuştu. yanlış anlaşılmasın mimoza sormuştu daha önce