Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kızlar dualar ne durumda???
diger topige yazdımm burayada yazıyımm
cuma gününe bitmesi lazım.lütfenn birazdaha agırlık verelim. bizim de ne olacagımız belli degil.
kişi başına en az 150 filan okunması lazım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil sen hangi suyu kullanıyodun cnm önce yazmıştın ama bidaha yazarmısın cnm,bide ph kaçtı ben aytaç kullanıyorum netten baktım 7.8 çıktı sen aldığın suyun ph ölçtünmü evde kendin doğrumu acaba sucunun telini özelden yazarmısın cnm,bide bernil senin ph ölçerden alacaktım fırlamış fiatı sen 50 falan demiştin 125 olmuş ya

haznedar alıyom cnm genelde ama 8 yazıyo phsını bılmıyom dogrumu

saka ve pınarda arada alıyom su dayanmıyo valla bana:hihi:sucunun telınımı ıstedın tmm yazarım cnm

OP
G

gunness

Misafir
cuma gününe bitmesi lazım.lütfenn birazdaha agırlık verelim. bizim de ne olacagımız belli degil.
şimdi ben çıkıyorum yemek yiyecem 12 de ondan önce biraz okuyacam dua

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
haznedar alıyom cnm genelde ama 8 yazıyo phsını bılmıyom dogrumu

saka ve pınarda arada alıyom su dayanmıyo valla bana:hihi:

evet pınarınkini evde su kalmamıştı pazar günü sucularda kapalı biliyosun eşimde marketten almış bunu alalım dedi telini bulamadık sendemi marketten alıyosun sucudan alıyosan telini yazarmısın çok zor oluyo böyle cnm ya tek tek

OP
E

Elara

Misafir
Elara hoşgeldin canım günaydın sen baypazarı marka maden suyumu içiyordun_?

h.b cnm sagol
evet beypazarı alıyorum ama içmiyorum eşim içiyor
havalar ısınsınn içmeye başlarım günde 1 tanee
sizde cok içmeyinn.onun yerine limonata -meyve suyu için

OP
E

Elara

Misafir
bernilcim ben 2008 de hamiş kaldımm,bendede tutmuyor galiba

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

tamam cnm okuruz inş bitiririz birazdan abdest alırım okurum yine inş

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ya bende çok enteresan bernil bilmiyorum herkes çok şaşırıyo zaten, kısmet artık kaderin önüne geçilmiyo sende tutmuş galiba düşün duasında bile herkesin oluyo diolar bende olmadı mesela
ewet cnm pekı duasını 40 gun gecmeden okudunmu hamıslıgı n nasıpten ötesı yok cnm ya
evet pınarınkini evde su kalmamıştı pazar günü sucularda kapalı biliyosun eşimde marketten almış bunu alalım dedi telini bulamadık sendemi marketten alıyosun sucudan alıyosan telini yazarmısın çok zor oluyo böyle cnm ya tek tek

bazen marketten bazende bu sucudan alıyom cnm getırıyo kapıya kadar ıyı oluyo ansızın bıtıyo bazen

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
h.b cnm sagol
evet beypazarı alıyorum ama içmiyorum eşim içiyor
havalar ısınsınn içmeye başlarım günde 1 tanee
sizde cok içmeyinn.onun yerine limonata -meyve suyu için

bende dün içine bir limon sıkıp içmeye başladım o zaman içmeyim limonata yapim o daha rahat içilir zaten sevmem ben maden suyunu günde bir tane çok olurmu kadın için elera

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernilcim ben 2008 de hamiş kaldımm,bendede tutmuyor galiba

cnm devamlı olanlar ıcın gecerlı zaten tek cocukta sorun yok mesela ıkıncısıde 2010 2012 cıft olursa guya aynı tek olursa farrklı oluyomus ama rengınde cıftde var tekde tutmamıs yanı devamlı aynı cıns olup heo ya tek ya cıft oluyomus guya arada farlı olacakmıs yanı anladınmı cnm bıraz karısık yazdım ama

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bende dün içine bir limon sıkıp içmeye başladım o zaman içmeyim limonata yapim o daha rahat içilir zaten sevmem ben maden suyunu günde bir tane çok olurmu kadın için elera

cnm 1 tane ıc gene gunde bence boncuk felan hep tukettı cunku hamıs kalmadan öle degılmı elaracım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet cnm pekı duasını 40 gun gecmeden okudunmu hamıslıgı n nasıpten ötesı yok cnm ya

bazen marketten bazende bu sucudan alıyom cnm getırıyo kapıya kadar ıyı oluyo ansızın bıtıyo bazen

ikinci kızımda geç okudum ama üçüncüde çok dikkat etmiştim kısmet ilişki günü hem namaz hem dua

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
bernil sen hangi suyu kullanıyodun cnm önce yazmıştın ama bidaha yazarmısın cnm,bide ph kaçtı ben aytaç kullanıyorum netten baktım 7.8 çıktı sen aldığın suyun ph ölçtünmü evde kendin doğrumu acaba sucunun telini özelden yazarmısın cnm,bide bernil senin ph ölçerden alacaktım fırlamış fiatı sen 50 falan demiştin 125 olmuş ya

Renginn, aynı markanın damacana suyuyla pet şişelerinin pH ı birbirinden farklı oluyor. Pınar, damla, aroma hemen hemen hepsinde öyle. Damacanalarda pH yüksek oluyor baktığım markalarda. Ben aroma kullanıyorum 8.3 pH ı. Baştan pek alışamadık ama şimdi hoşumuza gidiyor içimi. Saka su da iyi bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar