Deyyan senin oglanin sapkasini senin oglan büyüyünce benim oglana verirmisin bayildim ya ?
Ezel dün gece bunu sana göndermistim Ask cesmesi ...:deli:
biliyorum cnm önemsediğini,takma kafana rahat ol bak bi arkadaşımda aylarca uğraştı en sonunda mart ayında hamile kaldı dr demişki bu mart ayında nedense hamile sayısı çok oluyo uzun süre uğraşıp hamile kalamayanlar mart ayında hemen hamile kalıyolar sebebini bizde bilmiyoruz demiş ,kedilerde mart ayınde biliyosuninş. bu ay olacak ezelle sen gerçekten benimde çok tanıdığım var bu mart ayı banada öyle geliyo doğruluk payı var bencede
Canim ben bu ayki regl bitiminde denemeyi yapacm 19-20 Mart beklenen regl tarihi iste ne zaman yum.catlarsa yum.takibi yaptiracam bakalim ama catl.ignesi konusunda kararsizim....Bu arada Asidemet dün gerdege girdi duyurulur.........Hani belki tebrik etmek istersiniz diye....:zonk:
yok canım önemsemezmiyim sürekli aklımda
Canim ben bu ayki regl bitiminde denemeyi yapacm 19-20 Mart beklenen regl tarihi iste ne zaman yum.catlarsa yum.takibi yaptiracam bakalim ama catl.ignesi konusunda kararsizim....Bu arada Asidemet dün gerdege girdi duyurulur.........Hani belki tebrik etmek istersiniz diye....:zonk:
haskena bende yum çat iğnesinde çok kararsızım hiç müdahale etmesemmi diede düşünüuorum yaklaşınca zaman daha tedirgin oluyo insan dimi
kızlar ibrahim tatlıses gözünü açmış çok sevindim yaa-rgulu
merhaba kızlar sizeden bu linke tıklayıp videoyu izlemenizi izliyorum anne olanlar olmayı düşünenler özellikle hamile olanlar tüğleriniz diken diken olcak çok güzel br videoZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlar neden tereddüt ediyosunuz çatlatma iğnesi için
ben hatta yine olsammı diye düşünüyorumda
bilmiyorum umut ya tedirginim nedense
canım hangi konuda tedirginsin ???
valla nalmadım ben iğne olunca hatta çatladığı garanti olmuyomu ??
gerçi ben tutturamadım ama
tebrik ederim haskena şu kadınlar çok akıllılar ya hemcinslerimle gurur duyuyorum pes etmek yok azmin elinden allahın izniyle hiçbişey kurtulamaz
ayyy canım benim çok teşekkürler geçmişte son 10 sayfayı okuyamadımmm şimdi sen tekrar gönderince gördüm anam vallah havalarda ısındı bizim aşk çeşmesi hep böyle akacak gibi görünüyor inşaAllah eşim dışarda çalıştığı için havalar ısınınca keyfi yerinde oluyor
haskena bende yum çat iğnesinde çok kararsızım hiç müdahale etmesemmi diede düşünüuorum yaklaşınca zaman daha tedirgin oluyo insan dimi
kızlar ibrahim tatlıses gözünü açmış çok sevindim yaa-rgulu
kızlar neden tereddüt ediyosunuz çatlatma iğnesi için
ben hatta yine olsammı diye düşünüyorumda