Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aybamu

Üye
Tepki
38
Kızlar yaaaa benim bu kilo durumum ne olacak böyleee..... Oğluşlarımda ilkinde 9 kilo ikincisinde 13 kilo almıştım doğum yaptığımda. Bunda şimdiden 7 kilo olduuu 30 kiloyu bulursam ne olacakkkkk ........ Bi de az önce fark ettim kalktım krem süreyim karnımla göğüslerime diye göğüslerimin altları çatlamış ahhhh ahhh......

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet momof yazdığından beri bende çok tüketmiyorum maden suyunu ama beypazarı bulamıyordum ben hiçbir yerde dün markette buldum aldım onunu için sordum yanlış olmasın diye

OP
E

Elara

Misafir
en cok tşkkürüde benden sonra güneş etmişş
tşk ettiginizde paramı alıyorlar sizden yaww.
birbriinize tşk edinn replerinizde artar ,hemde okundugunuu düşünürrr mutlu olur

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Renginn, aynı markanın damacana suyuyla pet şişelerinin pH ı birbirinden farklı oluyor. Pınar, damla, aroma hemen hemen hepsinde öyle. Damacanalarda pH yüksek oluyor baktığım markalarda. Ben aroma kullanıyorum 8.3 pH ı. Baştan pek alışamadık ama şimdi hoşumuza gidiyor içimi. Saka su da iyi bu arada.

sen üzerlerindenmi okuyosun cnm kendinmi ölçtün ph evet banada öyle geliyo tatları farklı oluyo

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar yaaaa benim bu kilo durumum ne olacak böyleee..... Oğluşlarımda ilkinde 9 kilo ikincisinde 13 kilo almıştım doğum yaptığımda. Bunda şimdiden 7 kilo olduuu 30 kiloyu bulursam ne olacakkkkk ........ Bi de az önce fark ettim kalktım krem süreyim karnımla göğüslerime diye göğüslerimin altları çatlamış ahhhh ahhh......

BENDE KIZIMDA 20 KİLO ALMIŞTIM:)
52 ile hamile kaldım 70 ile doguma gittimm
dogumdan cıktıgımda 60 kiloya düşmüştümm
en kısa zamandada 55 e düştümm
ama şuan yine kilo aldım biraz.60 varımdır sanırımm
sende ekmegi filan yeme cnm.bebege yarıyan şeyelr ye istersen.

OP
M

minietek

Misafir
minim bitanem eşine çok geçmiş olsun,Allahtan acil şifalar diliyorum.bu arada hastane ortamı enfeksiyona açık bir ortamdır,diğer hastalarla çok fazla yakın olma,özelodada kalsaydın keşke.öksürük tıksırık,bulaşmasın da dikkat et...

tşk ederimm canım çok sağol özel odadaydık problem yok rahattık oda konsusunda ama işte ne olursa olsun eşim yerınde dönunce bıle uyandım benım yattıgım refakatcı acılan koltuk rahatsızdı uykusuz ve yorgun hıssedıyorum

babasına ultarason fılımını gösterdım dun bebeğimin çok sevındı mutl oldu halaları ve babannesıde gördu çok mutlu oldular

yarım saat önce geldım ısyerıne esımı kayınvalıdeme bıraktık iyi ağrısı var bıraz ama durumu kötü değil akşam orda kalcaz buyuk olasılıkla eve gıdıp bır duş alabılsem rahat ederdım kıyafetlerımıde değiştirebılsem

neyse bebeğim iyi eşim iyi ben iyiyim problem yok allah kötüsünü göstermesın

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
tşk ederimm canım çok sağol özel odadaydık problem yok rahattık oda konsusunda ama işte ne olursa olsun eşim yerınde dönunce bıle uyandım benım yattıgım refakatcı acılan koltuk rahatsızdı uykusuz ve yorgun hıssedıyorum

babasına ultarason fılımını gösterdım dun bebeğimin çok sevındı mutl oldu halaları ve babannesıde gördu çok mutlu oldular

yarım saat önce geldım ısyerıne esımı kayınvalıdeme bıraktık iyi ağrısı var bıraz ama durumu kötü değil akşam orda kalcaz buyuk olasılıkla eve gıdıp bır duş alabılsem rahat ederdım kıyafetlerımıde değiştirebılsem

Geçmiş olsun canım.

OP
E

Elara

Misafir
mini bebegin usg resmine direkt baktıgında ,bebek kesenin sagınamı solunamı daha yakınnn

aybamu

Üye
Tepki
38
BENDE KIZIMDA 20 KİLO ALMIŞTIM:)
52 ile hamile kaldım 70 ile doguma gittimm
dogumdan cıktıgımda 60 kiloya düşmüştümm
en kısa zamandada 55 e düştümm
ama şuan yine kilo aldım biraz.60 varımdır sanırımm
sende ekmegi filan yeme cnm.bebege yarıyan şeyelr ye istersen.

Canım benim iki çocuktan sonra 36 beden ince uzun bir hatundum. Boyum 1,72 benim 60 la hamile kaldım şu an 67 yim herhalde 80 i bulucam doğurana kadar :cokkomik:
Ekmek tüketmiyorum zaten hiç neredeyse ama ceviz ye ballı süt iç yumurta ye her sabah ne olacak olacağı bu :hihi: Eşim tepemde ye ye diye sonrada diyorki senin selülitlerin çıktı sanki bugünlerde ... Bana bak dedim atarım seni 13. kattan aşağı görürsün gününü :cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

hadi geçmiş olsun cnım,atlattınız bu işi,bebişinede çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin

OP
M

minietek

Misafir
hadi geçmiş olsun cnım,atlattınız bu işi,bebişinede çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin

tşk canım çokk sağoll

minicim çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..... Kız olabilir o zaman senin benimde sağ alt köşedeydi ne istiyorsun bilmiyorum ama ...........

sağlıklı olsunda kız olsada olur

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Şimdi kese konumuna baktım ilk sayfada sağ sol olayı tutmuş sağ ve sol yumurtalıkların demek ki x ve y spermlerini çekme özelliği var.

OP
M

minietek

Misafir
Şimdi kese konumuna baktım ilk sayfada sağ sol olayı tutmuş sağ ve sol yumurtalıkların demek ki x ve y spermlerini çekme özelliği var.

şimdi ultrasona bakınca sağ alt köşede görünüyor ve 9mm cuma ya da c.tesı madical e gidicem kesede yerı değişmiyormu doğuma kadar herhalde 4 aya kadar değişmez sonra hareketlenınce değişiyormu

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
slm canlarimmm nasiiniz bakemmm gerdege girenlere tebrikler insAllah tutar dileklerinizz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar