bugün hava çok güzel burda güneş var çok mutlu uyandım
sen kan verdin mi Umutun dedikleri mantıklı ver bi kanda
bizim de içimiz rahat etsin
gunaydın gunesım burdada hava cok guzel ya gunes yakıyo ınankı yaz da baska guzel yhu
bugün hava çok güzel burda güneş var çok mutlu uyandım
sen kan verdin mi Umutun dedikleri mantıklı ver bi kanda
bizim de içimiz rahat etsin
canım iş yerimize hırsız girdi çok şükür fazla zarar yok biz ortalığa zarar vermediklerine şükrediyoruz kırıp zarar vermemişler çok şükür
çok geçmiş olsun canım
canım yarın için 3. gün oluyomuşşş
gunaydın gunesım burdada hava cok guzel ya gunes yakıyo ınankı yaz da baska guzel yhu
benimde bugün 36,4 çıktı
teşekkürler deyyan bu arada hırsız yakalanmış çalınan malların bir kısmı bulunmuş eşimi dün akşam tespit için çağırmışlar ama sanırım bi kaç kişi daha var onunla birlikte bu işi yapan onlarıda bulurlar inşaAllah
günaydın kızlar
aa çok sevindim o şerefsiz hırsızın yakalandığına
teşekkürler deyyan bu arada hırsız yakalanmış çalınan malların bir kısmı bulunmuş eşimi dün akşam tespit için çağırmışlar ama sanırım bi kaç kişi daha var onunla birlikte bu işi yapan onlarıda bulurlar inşaAllah
günaydın rengin hoşgeldin sen balık yağı yada kapsülü aldın mı dün akşam bahsetmiş arkadaşlar ya bu takviyeyi erkeklerde alacakmıydı ya benim kocam bir takviye daha içmez zaten e vitaminiyle çinkoyu zor içiriyorum birde bunu içirmeye kalkarsam diğerlerinide içmez yağını alıp yemeklerine katsam olur mu_?
günaydın rengin hoşgeldin sen balık yağı yada kapsülü aldın mı dün akşam bahsetmiş arkadaşlar ya bu takviyeyi erkeklerde alacakmıydı ya benim kocam bir takviye daha içmez zaten e vitaminiyle çinkoyu zor içiriyorum birde bunu içirmeye kalkarsam diğerlerinide içmez yağını alıp yemeklerine katsam olur mu_?
Günaydın kızlarrrrr
gunaydın kızlar umutcum gunaydın cnm nasılsın...
bernil umut günaydınnnn nasılsınız
kızlaaar hepinize günaydıınnnn
Bernil Ezel Umut günaydııınnnn
günaydın kızlar gününüz aydın olsun inşş
günaydın kızlar
günaydınnnnnnnnnnnn
zorla bişeyler yedim geldim nasılsınız
deyyancığım ne kadar bekledin sen
ben ne kadar daha bekleyeceğim acaba
Günaydin yol arkadaslarim............
ben de balık yağını anlamadım Elara gelince sorucam
erkek diyetinde balık var mı ki niye kullanıcaz :acep: