Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
nasıl olmuş kızlarrr:D

HAMİLE VE DOGUM YAPMIŞ ARKADAŞLAR
Nick|Sat|Çocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Karabiber01|01.Mart|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda| Erkege Yatkın|Göktuğ Dogduuuu
Nisandakar|09.May|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|Bebiş Dogdu|
Fhna|09.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Yumurtlama zamanı 2 İlişki|Sagda|Kız|Bebiş Dogdu|
Can0677|22.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Zlato|16.Haz|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlamadan bi kac gün önce ve sık ilişki|
Sinam|09.Tem|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlama dan önce tek ilişki| Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11.Tem|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra iki kez ilişki|Solda|Erkege yatkın|
Eceiremnur|13.Tem|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19.Tem|1 Kızı|Kız|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Yesilyoll|8 Agustos|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama dönemi tek ilişki| |Erkek günü|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Yaprakk|11.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra 3 kere gün aşırı ilişki| |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14.Eyl|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Firegirl986|21.Eyl|1 Kızı|Kız:hulya:|Yöntem uygulamadı (Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki)| |Nötr ve erkek Can_Parcam|23.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|gün içinde kasık agrısı ve sünen akıntı geldi, o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Momof|28.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|ovulasyon testinde iki koyu çizgi cıkınca tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30.Eyl|Yok|Erkek:biyik:|Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki|Solda|Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
Mutluelif|12.Eki|1 Kızı|Erkek:biyik:| clear blue gülen yüz sabah cıktı ,o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Orlistat|13.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Babychoice takvimi-yumdan 2 gün önce ve yum günü ilişki|Sagda|Erkek günü|
Aybamu|20.Eki|2 Oglu|Kız:hulya:|Regliden sonra sık ilişki| |Kız ve Kıza yatkın|
Oglak75|29.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Yum günü ve sonrasında sık ilişki|Sagda|Kız günleri|
Boncuk|18.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumdan 17 saat önce tek ilişki|Ortada|Erkege Yatkın|
Fiona|22.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yum günü tek ilişki| |Kız Günü|

şu tabloya bıyıklı bide biz ekleyebilseydik :cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel bide sen baksana bioyaa
regli sonrası ve yum zamanı kıza yatkınmı?

adetin 8. gününden 19. gününe kadar kız günleri ben kız çizgisi yatay çizginin üstündeykende kız diyorum erkek çizgisi kız çizgisinin altında kalıyorsa kız olarak yorumluyorum

OP
E

Elara

Misafir
adetin 8. gününden 19. gününe kadar kız günleri ben kız çizgisi yatay çizginin üstündeykende kız diyorum erkek çizgisi kız çizgisinin altında kalıyorsa kız olarak yorumluyorum

aybamuu diger tarafta sen ilişki günü yazmıştın galiba.ona göre erkege yatkın demiş olabilriimm.yumurtlamadan sonramı olmuştu senin ilişki öle bişi vardı.yani karışık bi durumun vardı senin ii hatırlıyorumm.neyse
ama yum zaamanın ve regli dönemin kız ve kıza yatkın

dost

Üye
Tepki
28
nasıl olmuş kızlarrr:D

HAMİLE VE DOGUM YAPMIŞ ARKADAŞLAR
Nick|Sat|Çocuk|Bebek Cinsiyeti|Zamanlama|Kesenin Konumu|Bioritim|
Karabiber01|01.Mart|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda| Erkege Yatkın|Göktuğ Dogduuuu
Nisandakar|09.May|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|Bebiş Dogdu|
Fhna|09.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Yumurtlama zamanı 2 İlişki|Sagda|Kız|Bebiş Dogdu|
Can0677|22.May|1 Kızı|Kız:hulya:|Ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyiden hemen sonra ilişki|
Zlato|16.Haz|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlamadan bi kac gün önce ve sık ilişki|
Sinam|09.Tem|1 Oglu|Kız:hulya:|Yumurtlama dan önce tek ilişki| Sagda|Erkege Yatkın|
Himalia|11.Tem|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra iki kez ilişki|Solda|Erkege yatkın|
Eceiremnur|13.Tem|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama günü tek ilişki|Solda|Erkege Yatkın|
Truf|19.Tem|1 Kızı|Kız:hulya:|ovulasyon testinde iki koyu çizgiden bi kac saat sonra ilişki|Ortada|Kız günü|
Yesilyoll|8 Agustos|2 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlama dönemi tek ilişki| |Erkek günü|
Matematik|29 Agustos|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkege Yatkın|
Yaprakk|11.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:| Adetten sonra 3 kere gün aşırı ilişki| |Erkek ve erkege yatkın günlerde|
Serenatta|14.Eyl|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.tek ilişki| |Erkek günü|
Firegirl986|21.Eyl|1 Kızı|Kız:hulya:|Yöntem uygulamadı (Yumurtlamadan 1 gün önce ve 2 gün sonra ilişki)| |Nötr ve erkek|
Can_Parcam|23.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|gün içinde kasık agrısı ve sünen akıntı geldi, o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Momof|28.Eyl|2 Kızı|Erkek:biyik:|ovulasyon testinde iki koyu çizgi cıkınca tek ilişki| |Erkege yatkın|
Asilmavi|30.Eyl|Yok|Erkek:biyik:|Ovulasyon testinde iki koyu çizgi ve silik çizgi cıkınca-2 kez ilişki|Solda|Erkek ve Erkege yatkın günlerde|
Mutluelif|12.Eki|1 Kızı|Erkek:biyik:| clear blue gülen yüz sabah cıktı ,o gece tek ilişki|Solda|Erkek günü|
Orlistat|13.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Babychoice takvimi-yumdan 2 gün önce ve yum günü ilişki|Sagda|Erkek günü|
Aybamu|20.Eki|2 Oglu|Kız:hulya:|Regliden sonra sık ilişki| |Kız ve Kıza yatkın|
Oglak75|29.Eki|1 Kızı|Kız:hulya:|Yum günü ve sonrasında sık ilişki|Sagda|Kız günleri|
Boncuk|18.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yumdan 17 saat önce tek ilişki|Ortada|Erkege Yatkın|
Fiona|22.Kas|1 Kızı|Erkek:biyik:|Yum günü tek ilişki| |Kız Günü|

süperrr olmuş

OP
M

Mertim

Misafir
Selamm Arkadaslar..
bende boncuk arkadas icin bugun okumaya baslarim dua dan..benide yazabilirsiniz listeye..hatta basladim bile:) Allah sifasini versin..neyi var di peki?

OP
E

Elara

Misafir

dost

Üye
Tepki
28
kızlar ben çıkıyorum akşama fırsat olursa gene uğrarım
elaracım takviyeleri özelden yollararsan çok sevinirim
hepinizi öptüm

OP
M

Mertim

Misafir
bacım gecmişi okumuyonmu senn
https://www.hanimefendi.com/acisiyl...76-boncugumuzun-dualarimiza-ihtiyaci-var.html
bu sayfada yazıyor özet olarakk
duayı okudugundada o sayfada yazarsan takip etmem daha kolay olurr
şimdiden Allah kabul etsin

tamam canim..aslinda gecmisi okudum..linke tiklamamistim:) megerse linkte yaziyormus:) cok pardon arkadasim gorememisim..bide oturdugumuz yerden yani bilgisayardan okuyabilirmiyiz acaba?? cunku bende bu duayi iceren bir kitap yok:( tr ye gittigimde ilk isim kuran kitabi alip yanimda gelirken buarayada getirmek:)

OP
M

Mertim

Misafir
Minietek Allah senin esine de acil sifa versin canim..gecmis olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar