Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Boncuk hiç aklımdan çıkmıyor ya Rabbim şifa versin inşallah, haber alan yok değil mi?

yok cnm bizde çok merak ediyoruz rabbim inş dualarımız hürmetine boncuğa şifa verir valla sanal manal alem ama ailem gibisiniz burdaki herkesi çok seviyorum sizinle olmak bana zevk veriyo mutlu oluyorum insan hiç tanımadığı insanlara böyle içini dökebiliyomuş gerçekten tabi bu sizin samimiyetinizden kaynaklanıyo

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
yok cnm bizde çok merak ediyoruz rabbim inş dualarımız hürmetine boncuğa şifa verir valla sanal manal alem ama ailem gibisiniz burdaki herkesi çok seviyorum sizinle olmak bana zevk veriyo mutlu oluyorum insan hiç tanımadığı insanlara böyle içini dökebiliyomuş gerçekten tabi bu sizin samimiyetinizden kaynaklanıyo

Canım benim biz de seni çok seviyoruz Sanal diyorsun da gerçek hayatta arkadaşlıklar ne kadar gerçek acaba? Burada menfaatsiz çıkarsız bir arkadaşlığımız var bence ve ben çok memnunum. İnşallah Boncuk da bir an önce iyileşir ve aramıza katılır Rabbim şifasını verir inşallah.

OP
E

_eZeL_

Misafir
selam kzılar
reglim b itti.denem için test yaptım.8 martta ilk gün sayarsak7.gün...
akşam yaptım tabi negatif...
ama çok ilginç bi test kızlşar..aynı normal lh testleri gibi.dijital kısma takıp çişte 15sn kadar bekletip bekliyorsunuz.o gerekli zaman geçince ekranda çıkıyo...bende boş yüz çıktı.zaten lh artışı yok demek.sonra test çubuğunu dijital ölçerden çıkardım aaa ne göriim aynı diğer testler gibi. iki çizgi çıkan yer var...
benimde test çizgisi çıkmış çokçok silik.yanındada kontrol çizgisi.yani dijital kısımı okuyan yerin yanında normal lh kiti gibi bi pencere var....
çok silikj çıkması yavaş yavaş lh artışı başlıycak demek...ben hergün akşam bakıyım ne zaman çıkacak gülenyüz.bu ay erken yımırtlıabilimiyim acaba:acep:

mimoza sende bu ay kakule gibi hamiş kalıcaksın inşaallah inanıyorum ben

hayırlısı olsun canımmm
benimkide bugün 36,6 çıktı canım
senin dün kaçtıııı ????

eşin ne yapmış canım çok hasar varmı ???

umut 36,5 altına düşünce hastalanıyorsun benim dünde 36,4 tü bugünde aynı
hasar yok dükkanda bişey yapmamışlar çok şükür ama işte cihaz çalmışlar

ezel gecmıs olsun cnm rabbım daha beterınden korusun ıns

canım çok sağol bizde öyle diyoruz cana geleceğine mala gelsin

ezel senin bioritim tutuyodu değilmi bu ay deniyceksin sanırım

canım evet inşaAllah tutuyor bakalım denk gelecek mi

Ezel naptınız ya çok zarar var mı okumadım geçmişi daha merak ediyodum seni,
bi de test yaptın mı

Umut sen naptın ateş

güneşçim 8 tane digitürk kutusu çalmışlar oto teyp vs.. çalmışlar iki katlı bizim iş yeri üst katta tamirat atölyesi var direk alt kata inmişler yani vitrinden almışlar bir kaç şey

ezelciğim sana ne oldu anlamadım ben

canım iş yerimize hırsız girdi çok şükür fazla zarar yok biz ortalığa zarar vermediklerine şükrediyoruz kırıp zarar vermemişler çok şükür

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

herkesin renginciğim payı var bu işte

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
sagol gurbetcım cnm tsk ederım okudum maydonuza denerım ıns
afiyet olsun cnaim benim kolay gelsin

geçmiş olsun cnm bende daha kılmadım namazımı allah kabul etsin bende kaçtım kızlar
sagolasin canimin iciiii
amin kızlar, saolun hepimize inşallah

BerniLcim ben birde su içmek önemli diye duymuştum ama kızlar epey bilgi toparlamış zaten:)
evet su icmek hem diyet icin hemde normal insan icin cok cok önemlii:elis:

Gecmis olsun Gurbet...............
sagol bitanemmmm

Arkadaşlar geldim.Sormayın dişhekimine gittim,bir kaç gündür dişim sızlıyordu,ağrısı gece arttı dişim apse yapmış antibiyotik kullanacam,geceleri çok sıkmaktan sinirlerr iltihaplanmış ağrıdan kıvranıyorum ağrı başıma kadar vurup kıvrandırıyor,nasıl dayanacağım ne yapacağımbilmiyorum.1 hafta şiddetli ağrı yapabilir dedi doktor off hem de ne ağrı kıvrandırıyor çok kötü.hiçböylesini yaşamadım,o tarfla yemek yiyemiyorum işallah ilaçlar fayda eder ağrı dayanılacak gibi değil,sizleri merak ediyorum ara ara gelir bakarım ama fazla giremeyeceğim bu günlerde..olmaza farklı bir dişhekimine ya da fakülteye gideyim.
ayy canim gecmis olsun yaaa dikkat et bol bol yogurt ve sarimsak tuket sogan tuket dogal antibiyotik
ben regli oldum az önce Eloş bi daha ki okumaya yaz beni listeye
canim salati tefriciye adetliiken okunur merak etme cunku duadir ayet degildir
kızlar şimdi eşim haber verdi iş yerimize hırsız girmiş sabahtan beri aramamıştı şimdi aradı söyledi sanırım pazar gecesi girmiş bir sürü şey çalmışlar :(

canim gecmis olsun cana gelecegine mala gelsin 8 yil önce adamin birisi göz göre göre fabrika devrettik biz sattik yani o zaman 150.000 liraya buzamanin parasiyla artik 500.000 edermi bilmem bir gecede butun fabrika malzemelerini topladi gitti malesef hic gozumde yok hesaplasmak ahirete kaldi malesef bos ver yapan kendine yapar en azindan canimiz sag buna sukr ediyorum

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara senden bişey rica edebilirmiyim_?

Benim ovulasyon çizelgesini değiştirebilirmisin_? 14 mart adet tarihim son 33 günde adet gördüm rengi vs.. herşeyi aynı kalsın mümkünse şimdiden teşekkürler

OP
E

Elara

Misafir
Günayddın kızlarr
ezel hasta olmuşunnn gözün aydınnn diyim bu ay istemiyordun cünkü.inş önümüzdeki ay hamiş olursunn

OP
E

_eZeL_

Misafir
Günayddın kızlarr
ezel hasta olmuşunnn gözün aydınnn diyim bu ay istemiyordun cünkü.inş önümüzdeki ay hamiş olursunn

Günaydın hoşgeldin Elara vallah sağol adet oldum rahatladım aslında umutlanmıştım hamişim diye ama dediğin gibi yöntemleri tam anlamıyla uygulamamıştım bu ay inşaAllah karbonata vs... yapıcam bişeyler şurubumuda içicem Allahın izniyle bakalım

OP
E

Elara

Misafir

Benim ovulasyon çizelgesini değiştirebilirmisin_? 14 mart adet tarihim son 33 günde adet gördüm rengi vs.. herşeyi aynı kalsın mümkünse şimdiden teşekkürler

Adet döngün 32 oluyor.bugün regli oldugundann bu ayki başlangıcın bugünden başlıcak.
momof bu şekilde sölemişti banada mantıklı geldi

OP
E

_eZeL_

Misafir

bide üzerindeki yazıyada anneni üzme bu ay gel lütfen oğlum yazabilirmisin

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Lütfen biri bana bugün pratik bir çırpıda pişirebileceğim bir yemek önersin. Daha çocukları dışarı çıkaracağım dolaşmaya...

aybamu

Üye
Tepki
38
Günaydın kızlarrrr.... İnşallah herkes iyidir. ezelcim çok geçmiş olsun canım allah daha büyük şeyler göstermesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar