bio kız ve kıza yatkına geliyor cnm
21 yada 22 mart yumurtlama günlerin olabilir
iki gün öncesinden ilişkiyi kess
15-17-18-19 ilişki günleri ideal bence
Bilmiyorum orayı canım ya giderim ama saolasın kızılaydan yaptım bencnm hayırlı olsunnn cicilerinizzz.ogluşunn saglıcaklaa giysin inşş
nerden yaptın alışverişi???
ulusta fidan bebe magazası var.orayı tavsiye ederimm sanaa.
hem cok güzel pazarlık yapıyorsunn hemde cok kalitelii üürünlerii
Ay bende üzüldüm adama ya yazık herşeyin cezasını Allaha bırakmalı ne salakça işler yapıyolarkızlar ibrahim tatlıses başından vurulmuş yogun bakımdaymış yaa((
Elaracım bende okurum canım ya benide ekle inş.Allahın izniyle sağlığına kavuşur bian öncekızlarr ben şuan regliyimm
isterseniz diger arkadaşlara bölüştürüyümmm okunsun reglimö bitincee regli olnmayanlarla birlikte bende okurummm tekrardann
yani iki kez okunabilir aslındaa
hem bebegi hem boncukl içinn ayrı ayrıı???
bayaa kalabalıgız rahat okuruz
Kız bu bebek tazmanyanın kızımı gerçekten maaşallah ya bu ne gzüellik valla pc ye ekledim ara ara bakayım diyeHay maşallah yavrum benim bu ne güzellik..
hürrem özel hastanelerde var cnm sen sanırım özel dra gidiyorsun
ben bittim bu bebegeee .maşallahhHay maşallah yavrum benim bu ne güzellik..
allahın izniyle kızımı istiyorum bu ay -ciko-ciko-ciko-ciko
işte bende bundan istiyorum eloşuummm:ayk::ayk::ayk::ayk:
Kız bu bebek tazmanyanın kızımı gerçekten maaşallah ya bu ne gzüellik valla pc ye ekledim ara ara bakayım diye
Slmm kızlar ne habersiniz amma yazmışsınız yaw anca okudum
Kız bu bebek tazmanyanın kızımı gerçekten maaşallah ya bu ne gzüellik valla pc ye ekledim ara ara bakayım diye
ben bittim bu bebegeee .maşallahh
inş cnm.Allah gönlüne göre versin
çalış seninde olur
Valla ya taş bebek dedikleri bu olsa gerek maaşallah bide senin resimdeki bebeğe bayıldım inş öyle olur oğluşum ya çok tatlı gerçi benim bi ihtimalim var kızlar büyük kızım benimde mavişş baba tarafımızda çok varyok cnm tazmanyanın bebegii imzasındaki küçük resimde olann prensesss
benim ekledigim büyük resimi netten buldumm
ama nasıl güzel yaaa.baktıkca içim acılıyor
Bende iyyim canım sizlerin iyi olduğunu okuyunca daha iyi oluyorum bide boncuk iyi olsaydıiyidir yaprak sen nasılsın?
Hayır yaprakçım ya bebekler karıştı sanırım tazmanyanın bebişi görmedim ben.
hürrem yaaaa:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:hayallerimi kırma arkadaşım dur bu ay çok ümitliyim ben
ay yok canım yanlış anlama hayllerini kırmak için değil üzülmeni istemem ben cok üzüldm oyuzden ama inşllah kızın olur bende biortm ve rus takvimiğ tutmadı çin takvimi tuttu istersen sende onu uygula
demettt bu bebişi sana ekleyelimm cnmm
canım bende bio tutuyo çinde tutyor ama rus tutmuyo yani 2ye 1
inşallah tutar ozamn canım dua et