Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Şekerim onu demek istemiyorum. Kuranda bazı harfler biliyorsun gırtlaktan çıkıyor yani türkçedeki gibi düz söylenmiyor. İşte ben sureleri okudugum gibi ezberledim ama doğru olan bu değil diyor hoca. Kuranı bilmeyen biri elbette bu duadan faydalanabilir ancak orjinal haliyle okunması gerekir diye biliyorum. Eğer bu şekilde olcağına inanıyorsan okurum Allah nasip ettiği sürece. Bu arada bu duanın sayısı çok önemliymiş, ne eksik ne fazla...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar selam verip verip cıkıorum kimse yazmıyınca ben gelincemi kaçıosunuz anlamadın ki....:dertli:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar ben çıkıyorum eşim çocuklar yattı. Bu arada Rabbim şifa bekleyen kim varsa onlara tez şekilde şifa ulaştırsın. Zorda olan kim varsa çabucak kolaya çıksın. Kim ne bebek dileğinde bulunursa onu versin. Kimin hangi cinsiyet yatarsa gönlünden onu versin. Allahım sen sana açılan şu ellerimizi kabul et. Dualarımızı boş çevirme. Bizleri şefkatinden rızkından mahrum etme. Günahlarımızı affet sevaplarımızı bol et Yarabbim. Dilek kapılarımızı hep açık tut Allahım. Bizleri sevdiklerimizden ayırma yavrularımızı hayırlı sağlıklı geleceği parlak evlatlar et Rabbim...Amin....
İçimden geldi bu dua. Amin diyelim arkadaşlar...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
valla canım hep gelip selam veriorum yazan yok bende çıkıorummm özledim sizi iki gündür gir çık yapıom aaa hamiş hamiş üzüosunuz beni ama .....:lilav::lilav::ilknur:

Canım bu sıralar biraz sakin sanırım buralar. Sen canını sıkma. Şimdi bende gidiyorum:)... Öpüyorum seni bebeğini.
hepiniz Allaha emnt olun.

OP
E

Elara

Misafir
Şekerim onu demek istemiyorum. Kuranda bazı harfler biliyorsun gırtlaktan çıkıyor yani türkçedeki gibi düz söylenmiyor. İşte ben sureleri okudugum gibi ezberledim ama doğru olan bu değil diyor hoca. Kuranı bilmeyen biri elbette bu duadan faydalanabilir ancak orjinal haliyle okunması gerekir diye biliyorum. Eğer bu şekilde olcağına inanıyorsan okurum Allah nasip ettiği sürece. Bu arada bu duanın sayısı çok önemliymiş, ne eksik ne fazla...

cnm anlıyorum ne demek istedigini.ama ben din konusunda bu kadar katı kurallara karşıyım.insanın dili döndügünce okuyabiliyorsa sorun olmamalı.cogu din adamınada bu nedenle kızıyorum
insanlar zaten bahane arıyorr namaz kılmamak kuran okumamak için bide vay efendim tam telafuzyla okunması lazım gibi kati kurallar koyanlar hiç iyi bişi yapmıyorlar
burda önemli olan insanın niyetidir.elinden geldigincee dogru okumaya calışırsan Allah kabul eder inş.

OP
A

asidemet

Misafir
eloşş canım ben yarın ilk denememi yapacağım haber ver demiştinnn:acep::acep:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Kızlar ben çıkıyorum eşim çocuklar yattı. Bu arada Rabbim şifa bekleyen kim varsa onlara tez şekilde şifa ulaştırsın. Zorda olan kim varsa çabucak kolaya çıksın. Kim ne bebek dileğinde bulunursa onu versin. Kimin hangi cinsiyet yatarsa gönlünden onu versin. Allahım sen sana açılan şu ellerimizi kabul et. Dualarımızı boş çevirme. Bizleri şefkatinden rızkından mahrum etme. Günahlarımızı affet sevaplarımızı bol et Yarabbim. Dilek kapılarımızı hep açık tut Allahım. Bizleri sevdiklerimizden ayırma yavrularımızı hayırlı sağlıklı geleceği parlak evlatlar et Rabbim...Amin....

amin canım amin allah seninde o temiz kalbine göre versin

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
olur mu kız öyle denk geliyordur geçen gece bısey sorcam yazmıssın ben yazamadım kusura bakma baglantı düşüktü bi yazamadım

ay bak kalp kalbe karsı bende tam bişi sorcaktım yazmıstm sende ne soracaktn diosun:cokkomik: canım gecen günkü dediğin kafama takıldı hani benim bebeğime erkek demşti dktr kız cıktı dedin ya dktr kaçıncı ayda erkek dedi ve sonra diğer dktr kacıncı ayda kız dedi merak ettim biliosun bende kız istiorum bir nevi umut oldu amaaaa hayırlısı:lilav:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar selam verip verip cıkıorum kimse yazmıyınca ben gelincemi kaçıosunuz anlamadın ki....:dertli:

cnm burda sadece slm verdiginde pek alan olmuyor :) kasti yapılan bişi yok ama.
direkt dalcan konuyaa.
valla canım hep gelip selam veriorum yazan yok bende çıkıorummm özledim sizi iki gündür gir çık yapıom aaa hamiş hamiş üzüosunuz beni ama .....:lilav::lilav::ilknur:

cnm herkes pc başında olmuyorrr nicki burda olsadaa
acıkcası benim pc acık olur ama ben ara ara bakarım pc yee.
msn gibi cevap yaz hemen karşılıgını al olayı burda mümkün degil.

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar kaç gündür uğramıyorum konular almış başını gitmiş :eek:ys::eek:ys::eek:ys:

OP
E

Elara

Misafir

aminn cnm Allah razı olsunn

kız o bebek benim kızımmmmmmm

aa imzadaki beebkten bahsediyrosun dimi.maşallahhh
sanada yumurtlama cetveli yapalım istersen
ama kızının resmini bence kaldır cnm.tanıyan olur yada nazar olur :) yinede sen bilriisn tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar