Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hic soyleme haskenacim aynen oyle valla gurbetlik zor:(
aslinda tek zorlugu yakinlarindan uzak olmak,,bide eger dil bilmiyorsan cok zorluyor..yoksa bakiyorum rahatligi,yasam standartlari coksukur cok iyi..ama su saglik olaylarindan da nefret ettim..bnm ulkemde saglik daha iyi..canim doktorlarimizz:))

Evet canim yasam standarti iyi ama dedigin gibi nerde burdaki doktorlar nerde ordaki doktorlar of of o konuda bende cok dertliyim.....

OP
M

Mertim

Misafir
Evet canim yasam standarti iyi ama dedigin gibi nerde burdaki doktorlar nerde ordaki doktorlar of of o konuda bende cok dertliyim.....

neyse haskenacim Allahim butun gurbettekilerin yardimcisi olsun ne diyelim...ben cikiyorum simdi..iyi aksamlar canim..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Haskenacım çok teşekkür ederim bitanem.İNCELİYORUM ŞU ANDA....ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elaracım bitanem bana hatırlat demiştin,bu akşam yöntemleri yollayacaktın,yollar mısın canım bekliyorum.yavaş yavaş takviyeleri ararım.bulamazsam sana para yollasam bana kargo ile gönderir misin? önce bir arayayım da,eksiklerim olursa.bekliyorum canım yöntemleri.çıkıyorum şimdi dişim kötü biraz daha dinleneceğim.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Bende Almanyadayim canim ya Gurbetlik zor ah ah aksam aksam efkarlandim yine....:dertli:Bu smile koydum ama sigara kullanmiyorum kullananlarada kiziyorum....

Allah kolaylık versin Haskenacım tüm gurbetçilere. Ben de o smileyı kullanırken tedirgin oluyorum bir yeşilaycı oarak:cokkomik:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmm nasılsınız:sirin::sirin::sirin::sila::sila:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
selam kzılar
reglim b itti.denem için test yaptım.8 martta ilk gün sayarsak7.gün...
akşam yaptım tabi negatif...
ama çok ilginç bi test kızlşar..aynı normal lh testleri gibi.dijital kısma takıp çişte 15sn kadar bekletip bekliyorsunuz.o gerekli zaman geçince ekranda çıkıyo...bende boş yüz çıktı.zaten lh artışı yok demek.sonra test çubuğunu dijital ölçerden çıkardım aaa ne göriim aynı diğer testler gibi. iki çizgi çıkan yer var...
benimde test çizgisi çıkmış çokçok silik.yanındada kontrol çizgisi.yani dijital kısımı okuyan yerin yanında normal lh kiti gibi bi pencere var....
çok silikj çıkması yavaş yavaş lh artışı başlıycak demek...ben hergün akşam bakıyım ne zaman çıkacak gülenyüz.bu ay erken yımırtlıabilimiyim acaba:acep:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
r_2gstu3b7ewl0nghkh82g.jpg

Kizlar buda bizim ufakliklarin resimleri analari gibi comp. basindan kalkmiyorlar .................

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar merhaba, sabahtan beri kendime gelemedim. Bu tatlıses olayı beni çok üzdü. Tatlıses değil başka biri olsaydıda hic farketmez gene yıkılırdım. Ben böyle bir kalleşliğe maruz kalan kim olursa olsun üzülüyorum. İnsan sonuçta ya ve onun sayesinde birçok kişi ekmek yiyordu. Ya sorununuzu kan dökerek halletmek zorundamısınız.......
Ben çok yufka yürekliyim kendime gelemedim...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Elara duayı bende okumak isterim fakat ben Kuran bilmediğimden düzgün telafuzlu okuyamam. O zaman değeri olmaz. Bir ara bir hoca öyle demişti.Namaz kılarken bile tereddütlüyüm kabul oluyormu diye. Allah nasip ederse öğrenmek istyrm bir ara.

OP
E

Elara

Misafir
images

kızlar ayva yesem bebeşimin gamzeleri olur mu bu kız gibi çok şeker maşallahhhh

öyle derler ama bence alakası yok ayva ilee,genetik oda sanırım.
ben hiç ayva yemedim ama kızımın tek gamzzesi var iclal aydındaki gibi.maşallah diyim.eşimin tek gamzesi var ona cekmiş kızım

Eleracım mesajını alıntı yapmıştım foton hata verdi sildim mesajı maşallah yazmıştım zati:)

ayy evett bugünn resimlerde bi tuhaflık var yada bana denk geldi :)

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar merhaba, sabahtan beri kendime gelemedim. Bu tatlıses olayı beni çok üzdü. Tatlıses değil başka biri olsaydıda hic farketmez gene yıkılırdım. Ben böyle bir kalleşliğe maruz kalan kim olursa olsun üzülüyorum. İnsan sonuçta ya ve onun sayesinde birçok kişi ekmek yiyordu. Ya sorununuzu kan dökerek halletmek zorundamısınız.......
Ben çok yufka yürekliyim kendime gelemedim...

hiç sorma bende 2 gündürr kendimde degilim cok etkilendimm bu olaydan :(

Elara duayı bende okumak isterim fakat ben Kuran bilmediğimden düzgün telafuzlu okuyamam. O zaman değeri olmaz. Bir ara bir hoca öyle demişti.Namaz kılarken bile tereddütlüyüm kabul oluyormu diye. Allah nasip ederse öğrenmek istyrm bir ara.

tefriciyeyi türkcesinden okuyoruz biz.türkce biliyorsan sende okuyabilirisnn:D

OP
E

Elara

Misafir
Şekerim bende bundan bahsettim. N.Hatipoğlu hoca bu konuda soru soran bir izleyiciye telafuzuyla okusanız iyi olur demişti. O yüzden emin olamadım işte.

bacım kuran bilmeyen biri bu duadan faydalanamıcakmı yani? böle sacmalık olurmu.
sen sureleri ezberlerken kuran alfabesini bilerekmi ezberledinn
cogu insan türkce yazılış şekliyle ezberledi
sen bu duayı bi kac okumada zaten ezberelrsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar