Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ya canım evet öyle bişey diyemiyorum birazda benim yüzümden oldu üzülüyorum cuma gecesi çok kötü kavga ettik ah ettim :( sonra oda bana dedi benim başıma bir bela gelse sevinicekmisin diye tabiki sevinmicem ah etmek hiç huyumda değildir üstelik ama oldu bi defa çok kızdım ağzımdan çıkıverdi şimdi çok pişmanım ahımda tutar bilirim o yüzden çok kötü oldum

geçmiş olsun canımm üzüldüm şimdi çok zarar yoktur umarım :(
senle alakası yok canım ya

OP
M

minietek

Misafir
günaydın yenimi farkettinn
okuss pokuss yaptımmm :D

bende sabah bıraz urastım yaptım sandım sonra baktım ben yapınca yazılar cıkıyodu yazılar yok dedım elaranın işi bu sağolo canım ya resımde güzel oldu

ya canım evet öyle bişey diyemiyorum birazda benim yüzümden oldu üzülüyorum cuma gecesi çok kötü kavga ettik ah ettim :( sonra oda bana dedi benim başıma bir bela gelse sevinicekmisin diye tabiki sevinmicem ah etmek hiç huyumda değildir üstelik ama oldu bi defa çok kızdım ağzımdan çıkıverdi şimdi çok pişmanım ahımda tutar bilirim o yüzden çok kötü oldum

kız olcağı vardır öle olur mu hemen ah tutucak hemde allah bılır senın kalben sölemedığını

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara benim eşim digitürk bayisi yani digitürk kutusu çalmışlar ve aynı zamanda kendi normal uydu alıcısı vs.. gibi elektronik eşya satıyor ve bir çok markanın servisliğini yapıyor yani düşün o uydu alıcalarından giren hırsız mi hırsızlarmı artık kimse kaç tane alabilir

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Arkadaşlar geldim.Sormayın dişhekimine gittim,bir kaç gündür dişim sızlıyordu,ağrısı gece arttı dişim apse yapmış antibiyotik kullanacam,geceleri çok sıkmaktan sinirlerr iltihaplanmış ağrıdan kıvranıyorum ağrı başıma kadar vurup kıvrandırıyor,nasıl dayanacağım ne yapacağımbilmiyorum.1 hafta şiddetli ağrı yapabilir dedi doktor off hem de ne ağrı kıvrandırıyor çok kötü.hiçböylesini yaşamadım,o tarfla yemek yiyemiyorum işallah ilaçlar fayda eder ağrı dayanılacak gibi değil,sizleri merak ediyorum ara ara gelir bakarım ama fazla giremeyeceğim bu günlerde..olmaza farklı bir dişhekimine ya da fakülteye gideyim.

geçmiş olsun cnm diş ağrısı gerçekten çok kötü allah şifa versin

OP
E

_eZeL_

Misafir
senle ne alakası var olacağı varmış, ağzından çıktıktan sonra tövbe deseydin ,işyeri sigortası yok mu

sinirle sölenmiş ahlar tutmaz cnm
sen yinede böle sinirlenip ah ettigin zamann tövbee tövbee de arkasındann.

tövbe ettim ama işte ağzımdan çıktı o duydu aramızda öyle bir konuşma geçti üzüldüm iş yeri sigortası yok canım cepten gitti yani gideceği varmış napalım

OP
E

Elara

Misafir
neyse cnm cana gelecegine mala gelsin.başınızı gözünüüzün sadakası olsunn diyelimm

OP
E

Elara

Misafir
işyeri sigortası cok önemli bişi aslında.
zaten biz türklerin başına böle bişi gelcek ondan sonra kamera alarm yada sigortaa yaptırcazz

OP
E

_eZeL_

Misafir
neyse cnm cana gelecegine mala gelsin.başınızı gözünüüzün sadakası olsunn diyelimm

evet artık öyle amaaan millete neler oluyor başına neler geliyor tsunami nelere yol açtı napalım buna mı üzülelim olmuş bitmiş inşaAllah polis yakalarda çekerler cezalarını

işyeri sigortası cok önemli bişi aslında.
zaten biz türklerin başına böle bişi gelcek ondan sonra kamera alarm yada sigortaa yaptırcazz

evet kesinlikle neyse bakalım inşaallah akıllanmışızdır bundan sonra

OP
E

Elara

Misafir
evet ezell olmuş ve ölmüşe çare yok maaleseff
bu calınan şeylerin parasını eşinn peşinmi ödüyorduu??? yoksa borclanmış oldu eşin?

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet ezell olmuş ve ölmüşe çare yok maaleseff
bu calınan şeylerin parasını eşinn peşinmi ödüyorduu??? yoksa borclanmış oldu eşin?

canım kendi mallarımızın hepsi nakit alınmış şeyler eşim veresiye mal almaz ama digitürkün kutuları için ücret ödemiyoruz biz digitürk gönderiyor eşim montajını yapıyor montajı yaptıktan sonra dijitürk üyeden üyelik ücreti olarak alıyor yani biz aracıyız kutular için herhangi bir ücret yok ama şimdi çalınınca digitürke bildirmiştir eşim mutlaka ççalıntı kutuların seri noları falan haber vermiştir muhtamelen kutuların ücretlerini bizden ister yani 3 kuruşluk kutuya bir sürü para vericez müşteriden ne kadar üyelik ücreti alıyorsa toplamında bizden o kadarını alır

OP
M

minietek

Misafir
vekaletin olmadan hiçbişi yapamazlar sadece tabuyla
bıryere koydum bulamıyorum yaaa evı dıdık dıdık aramam lazım anca

kızlar bırde şunu sorım size
benım evım işe uzak akşam trafıgınde 30 dak eve gıdıyoruz aslında pek uzak değil ama trafık işte

şimdi bebek olunca 4ay ben bakcam sonra annem bakıcak sizce evı kıraya verıp bende annemın yakınında ev mı kıralasam yoksa evımın pımapenlerı falan değişirse ev kışın daha iyi ısınır kendı evımde kalırım ama bu kezde 4-5 aylık cocugu hergun yollarda tasıcaz hergun babası önce benı bırakıcak sonra onu anneme sonra o ıse gıdecek çocugu sararmı ıyıcı ıyı tutarmı yoksa yollarda üşütürmüyüz diye korkuyorum sizce hangısı daha mantıklı daha erken demeyın valla ben hayatımda herseyı kafamda oturtmadan rahat edemıyorumm düşünüyorum herseyı

OP
E

_eZeL_

Misafir
bıryere koydum bulamıyorum yaaa evı dıdık dıdık aramam lazım anca

kızlar bırde şunu sorım size
benım evım işe uzak akşam trafıgınde 30 dak eve gıdıyoruz aslında pek uzak değil ama trafık işte

şimdi bebek olunca 4ay ben bakcam sonra annem bakıcak sizce evı kıraya verıp bende annemın yakınında ev mı kıralasam yoksa evımın pımapenlerı falan değişirse ev kışın daha iyi ısınır kendı evımde kalırım ama bu kezde 4-5 aylık cocugu hergun yollarda tasıcaz hergun babası önce benı bırakıcak sonra onu anneme sonra o ıse gıdecek çocugu sararmı ıyıcı ıyı tutarmı yoksa yollarda üşütürmüyüz diye korkuyorum sizce hangısı daha mantıklı daha erken demeyın valla ben hayatımda herseyı kafamda oturtmadan rahat edemıyorumm düşünüyorum herseyı

bence annene yakın bir yere taşının çocuk yolda perişan olur yada annenlerin yanına taşının :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar