Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
bende elaraysam sen bu resmin o beyazlıgını yok edemezsin ezelll:eek:ky:
eline boya al orayı siyaha boya belki olur :D

OP
E

Elara

Misafir
eveeeet sende nick değiştir bakalım

:hihi: azimle mıçan duvarı deler diye bi laf vardı aynenn öle oldu.aferin sanaa.verdigim gazlarla becerdin resimi normal hale getirmeyi :D

tamam degişiyim nickimi
yöneticiye bildiriyorum şimdi degiştirecegim nickii:cikolata:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar şimdi eşim haber verdi iş yerimize hırsız girmiş sabahtan beri aramamıştı şimdi aradı söyledi sanırım pazar gecesi girmiş bir sürü şey çalmışlar :(

OP
E

_eZeL_

Misafir
:hihi: azimle mıçan duvarı deler diye bi laf vardı aynenn öle oldu.aferin sanaa.verdigim gazlarla becerdin resimi normal hale getirmeyi :D

tamam degişiyim nickimi
yöneticiye bildiriyorum şimdi degiştirecegim nickii:cikolata:

yok yok değiştirme değiştime :ilknur:

OP
M

minietek

Misafir
kızlar şimdi eşim haber verdi iş yerimize hırsız girmiş sabahtan beri aramamıştı şimdi aradı söyledi sanırım pazar gecesi girmiş bir sürü şey çalmışlar :(

allah tepesınden baksın o hırsızlarınnnn inşallah alınan hersey bır sekılde gerı felır canım

OP
E

Elara

Misafir

aa gecmiş olsunnn caldıkları şey ne
alarm yada kamera yokmu işyerinde?

OP
M

minietek

Misafir
ya elara benım bu yeşil yazıyı senmı yaptın kızz

bu nasıl olduu

OP
E

_eZeL_

Misafir
allah tepesınden baksın o hırsızlarınnnn inşallah alınan hersey bır sekılde gerı felır canım

ya canım evet öyle bişey diyemiyorum birazda benim yüzümden oldu üzülüyorum cuma gecesi çok kötü kavga ettik ah ettim :( sonra oda bana dedi benim başıma bir bela gelse sevinicekmisin diye tabiki sevinmicem ah etmek hiç huyumda değildir üstelik ama oldu bi defa çok kızdım ağzımdan çıkıverdi şimdi çok pişmanım ahımda tutar bilirim o yüzden çok kötü oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar