Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar bende cikiyorum kizimi yuvadan alayim biraz Parka gidecez getirip banyo yaptiracam uyuyunca gelirim ....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kizlar kendinize iyi bakin bende gideyim namaz kilicam ei toparliycam esim evde beli agriyor sinirselmis o yuzden evde evde olunca is yapamiyorum gitti dr. terapi vermis terapiye gitti simdi bende isimi yapayim elara canim bende okurum dun yikandim bende adet sayisini bildirim insAllah

Gecmis olsun Gurbet...............

layds

Aktif Üye
Tepki
97
elaracım deneme ikinci oluyor benim bu ay.
bu arada eşimin doğum günüydü deneme tarihi inşallah ona güzel bir hediyenin temelini atmışızdır -kop -kop

cevap içinde teşekkürler saolasın

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Benim yediğim sadece barbie bebekten oluşan pasta umutçum. Muntazam kesilemediği için tabakta güzel bir görüntü oluşturmamıştı. Eğer ki pasta tabanı hazırlayıp üzerine barbie oturtursan o zaman servisi de daha kolay olabilir.

evet canım ben öyle yapıyorum.kendim hazırlıyoprum pasta tabanını hazır padtatabanı sevmiyorum,hazır pasta tabanını acıbadem keki yaparken kullanıyorum,onun dılında hep kendim yaparım pasta tabanını...Arasına muzlu rulonun kremasını kullanıyorum,damla çikolata ile süsleyip üzerinin kekini üzerini pembe şeker hamuruyla kaplayıp süsküyorum tabi ortasını kesip barbie oturtuyorum,arkadaşımla kızı için yapmıştık daha önce.sunumda sorun olmuyor ama göesrl olarak süper oluyor.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
elara bende okurum boncuk için benide ekle cnm. bıde benım bu ay için bi bakarmısın bio ya sat 12 mart

OP
E

Elara

Misafir
elaracım deneme ikinci oluyor benim bu ay.
bu arada eşimin doğum günüydü deneme tarihi inşallah ona güzel bir hediyenin temelini atmışızdır -kop -kop

cevap içinde teşekkürler saolasın

bişi degilll cnm.evet farkettim dogum gününde olmuş fiki fiki :)

OP
E

Elara

Misafir
Boncugumuz için 4444 Salatı Tefriciye Duası
Nick|okunacak dua sayısı|
Haskena|
Gamzecim|
Renginnn|
Minietek|
Tazmanya|
Gurbetgüzeli|

OP
E

Elara

Misafir
duayı okumak isteyen arkadaşlar lütfen sölesinn ekleyim listeyee
kişi sayısına göre sayıyıı ayarlıcam

OP
E

_eZeL_

Misafir
KIZLAR YAA İŞLERİM ÇOK YOĞUN BUGÜN GİREMİYORUM AAYYY YAZDIKLARINIZI BİLE OKUMADAN YAZIYORUMMM HASKENA KIZ SEN BANA ÖZEL MSJ GÖNDERMİŞSİN BAŞKASINA GÖNDERECEKTİNDE BANA MI GELDİ ANLAMADIMM BANA BAK O KADAR MUZ YİYORSUN BAĞIRSAKLARIN NASIL SAĞLAM :hihi: REGL OLMADIM DAHA BEN

OP
E

Elara

Misafir
KIZLAR YAA İŞLERİM ÇOK YOĞUN BUGÜN GİREMİYORUM AAYYY YAZDIKLARINIZI BİLE OKUMADAN YAZIYORUMMM HASKENA KIZ SEN BANA ÖZEL MSJ GÖNDERMİŞSİN BAŞKASINA GÖNDERECEKTİNDE BANA MI GELDİ ANLAMADIMM BANA BAK O KADAR MUZ YİYORSUN BAĞIRSAKLARIN NASIL SAĞLAM :hihi: REGL OLMADIM DAHA BEN

herkese gönderdi o mesajıı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar geldim.Sormayın dişhekimine gittim,bir kaç gündür dişim sızlıyordu,ağrısı gece arttı dişim apse yapmış antibiyotik kullanacam,geceleri çok sıkmaktan sinirlerr iltihaplanmış ağrıdan kıvranıyorum ağrı başıma kadar vurup kıvrandırıyor,nasıl dayanacağım ne yapacağımbilmiyorum.1 hafta şiddetli ağrı yapabilir dedi doktor off hem de ne ağrı kıvrandırıyor çok kötü.hiçböylesini yaşamadım,o tarfla yemek yiyemiyorum işallah ilaçlar fayda eder ağrı dayanılacak gibi değil,sizleri merak ediyorum ara ara gelir bakarım ama fazla giremeyeceğim bu günlerde..olmaza farklı bir dişhekimine ya da fakülteye gideyim.

OP
E

_eZeL_

Misafir
ayy kuzuya bakınnnn mis gibi kokuyordur böle bi bebekk
özledimm valla bebiş kokusunu
4921.jpg
[/url][/IMG]

Elara ben bu bebeği çalıyoruummm

OP
E

_eZeL_

Misafir
Arkadaşlar geldim.Sormayın dişhekimine gittim,bir kaç gündür dişim sızlıyordu,ağrısı gece arttı dişim apse yapmış antibiyotik kullanacam,geceleri çok sıkmaktan sinirlerr iltihaplanmış ağrıdan kıvranıyorum ağrı başıma kadar vurup kıvrandırıyor,nasıl dayanacağım ne yapacağımbilmiyorum.1 hafta şiddetli ağrı yapabilir dedi doktor off hem de ne ağrı kıvrandırıyor çok kötü.hiçböylesini yaşamadım,o tarfla yemek yiyemiyorum işallah ilaçlar fayda eder ağrı dayanılacak gibi değil,sizleri merak ediyorum ara ara gelir bakarım ama fazla giremeyeceğim bu günlerde..olmaza farklı bir dişhekimine ya da fakülteye gideyim.

çok gwçmiş olsun umutttttt

OP
E

Elara

Misafir
ezel o bebegi cetveline eklemeyi becerr boyutunu küçülterekk ,ne dilersen dile bendenn.bakalaım becerebilcenmi merak ediyorumm:hihi:

layds

Aktif Üye
Tepki
97

geçmiş olsun umut, hani bir laf vardır. insanın ağrısı nerdeyse canı ordadır diye.
dişte zor valla, allah yardımcın olsun

bende kaçtım görüşmek üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar