kizlar kendinize iyi bakin bende gideyim namaz kilicam ei toparliycam esim evde beli agriyor sinirselmis o yuzden evde evde olunca is yapamiyorum gitti dr. terapi vermis terapiye gitti simdi bende isimi yapayim elara canim bende okurum dun yikandim bende adet sayisini bildirim insAllah
Benim yediğim sadece barbie bebekten oluşan pasta umutçum. Muntazam kesilemediği için tabakta güzel bir görüntü oluşturmamıştı. Eğer ki pasta tabanı hazırlayıp üzerine barbie oturtursan o zaman servisi de daha kolay olabilir.
elara bende okurum boncuk için benide ekle cnm. bıde benım bu ay için bi bakarmısın bio ya 11 06 1988 sat 12 mart
elaracım deneme ikinci oluyor benim bu ay.
bu arada eşimin doğum günüydü deneme tarihi inşallah ona güzel bir hediyenin temelini atmışızdır![]()
cevap içinde teşekkürler saolasın
KIZLAR YAA İŞLERİM ÇOK YOĞUN BUGÜN GİREMİYORUM AAYYY YAZDIKLARINIZI BİLE OKUMADAN YAZIYORUMMM HASKENA KIZ SEN BANA ÖZEL MSJ GÖNDERMİŞSİN BAŞKASINA GÖNDERECEKTİNDE BANA MI GELDİ ANLAMADIMM BANA BAK O KADAR MUZ YİYORSUN BAĞIRSAKLARIN NASIL SAĞLAMREGL OLMADIM DAHA BEN
duayı okumak isteyen arkadaşlar lütfen sölesinn ekleyim listeyee
kişi sayısına göre sayıyıı ayarlıcam
ayy kuzuya bakınnnn mis gibi kokuyordur böle bi bebekk
özledimm valla bebiş kokusunu
[/url][/IMG]
Arkadaşlar geldim.Sormayın dişhekimine gittim,bir kaç gündür dişim sızlıyordu,ağrısı gece arttı dişim apse yapmış antibiyotik kullanacam,geceleri çok sıkmaktan sinirlerr iltihaplanmış ağrıdan kıvranıyorum ağrı başıma kadar vurup kıvrandırıyor,nasıl dayanacağım ne yapacağımbilmiyorum.1 hafta şiddetli ağrı yapabilir dedi doktor off hem de ne ağrı kıvrandırıyor çok kötü.hiçböylesini yaşamadım,o tarfla yemek yiyemiyorum işallah ilaçlar fayda eder ağrı dayanılacak gibi değil,sizleri merak ediyorum ara ara gelir bakarım ama fazla giremeyeceğim bu günlerde..olmaza farklı bir dişhekimine ya da fakülteye gideyim.
bende okumak isterim Elara,
şu sıra işlerim çok yoğun ama katılmak isterim mutlaka boncuk için, zaman ayırırım
Elara ben bu bebeği çalıyoruummm
Arkadaşlar geldim.Sormayın dişhekimine gittim,bir kaç gündür dişim sızlıyordu,ağrısı gece arttı dişim apse yapmış antibiyotik kullanacam,geceleri çok sıkmaktan sinirlerr iltihaplanmış ağrıdan kıvranıyorum ağrı başıma kadar vurup kıvrandırıyor,nasıl dayanacağım ne yapacağımbilmiyorum.1 hafta şiddetli ağrı yapabilir dedi doktor off hem de ne ağrı kıvrandırıyor çok kötü.hiçböylesini yaşamadım,o tarfla yemek yiyemiyorum işallah ilaçlar fayda eder ağrı dayanılacak gibi değil,sizleri merak ediyorum ara ara gelir bakarım ama fazla giremeyeceğim bu günlerde..olmaza farklı bir dişhekimine ya da fakülteye gideyim.
Boncugumuz için 4444 Salatı Tefriciye DuasıNick|okunacak dua sayısı|
Haskena|
Gamzecim|
Renginnn|
Minietek|
Tazmanya|
Gurbetgüzeli|