Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

Mertim

Misafir
bide benim regl dongum son 3 aydir 26-27 gune dusmustu elaracim..gecen ay 26 di mesela..istersen 28 ide degistirebilirsin..istersen oylede kalabilir..

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
bugün tüm gün dışardaydıkkk
koltuklar için kumaş aldımm.tam istedigim gibi oldu rengiii.
bej rengi aldım simli gibi duruyorr yani ışıkta cok güzel parlıyor
üstündeki küçük kırlentler içinde halımdaki renklerden aldımm.
9 yastık var 3 pembe ,3 mor ,3 yeşil yastık olcak yani. karışık koycamm koltukların üstüne.
ciçekli kumaş almadım yaniii. kendi kumaşımın renklilerinden aldımm.sade bişi olsun istedim.

Hayırlı olsun elera. Güle güle oturun inşallah.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
herkez nire gittiiiiiii yhaaaaa ben geliopm siz kacıonuzzz tazmanya ses verrrrrrrrrrrrrrr sana ben bişi sorcaktım dün bebişle ilgili:cikolata:

OP
M

Mertim

Misafir
ayy ne güzelll yeni evlilik onun heyecanı bitmeden bebek haberi ben de 23 martta evlenmiştm 2010 nun şimdi5 aylık hamişim istediğin bir cinsiyet var mı gönlünden gecen

yeni sayilir evet ama cokta yeni sayilmayiz be hurremcim:) Valla erkek cocuklarini cok severim..ilk bebegiminde Allah izin verirse ins erkek olmasini isterim..
senin bebisin cinsiyeti belli olmusmuydu canim??

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
yeni sayilir evet ama cokta yeni sayilmayiz be hurremcim:) Valla erkek cocuklarini cok severim..ilk bebegiminde Allah izin verirse ins erkek olmasini isterim..
senin bebisin cinsiyeti belli olmusmuydu canim??

evet bende kız olsun die okadar dua ettim gecen hafta persembe dktra gittim erkek dedi sende erkek istiosan kız olsun die du et kuran oku erkek oluo bende öle oldu :cokkomik:

OP
M

Mertim

Misafir
evet bende kız olsun die okadar dua ettim gecen hafta persembe dktra gittim erkek dedi sende erkek istiosan kız olsun die du et kuran oku erkek oluo bende öle oldu :cokkomik:

:))) valla ne diyim canim..keske gonlune gore olsaymis ama hayirlisi canim ya..bebisten once cok dua etmistim..halada ediyorum..ama hamileyken erkek bebek icin edilen dua var mi hic biliyomusun??

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
:lilav:
:))) valla ne diyim canim..keske gonlune gore olsaymis ama hayirlisi canim ya..bebisten once cok dua etmistim..halada ediyorum..ama hamileyken erkek bebek icin edilen dua var mi hic biliyomusun??

canım oişlerden elera anlıo bide onda bazı yöntemler var tahmnde bulunuo coğu kişide tutmuş ama benm oğlumda tutmadı kız dedi erkek oldu:cokkomik: dua felan elerada var bide bende çin takvimi tuttu senn tam olarak yaşın kaç bide son adet tarihin söle çin takvimine bakim hemen

OP
M

Mertim

Misafir
:lilav:

canım oişlerden elera anlıo bide onda bazı yöntemler var tahmnde bulunuo coğu kişide tutmuş ama benm oğlumda tutmadı kız dedi erkek oldu:cokkomik: dua felan elerada var bide bende çin takvimi tuttu senn tam olarak yaşın kaç bide son adet tarihin söle çin takvimine bakim hemen

hmm tamam canim o zaman Elaraya sorayim ben..
yasim 29..sat:13 subat canim

OP
E

Elara

Misafir
mertim senin bebegii cok şirinn

OP
M

Mertim

Misafir
Evet Elara cok guzel olmuss..cok tesekkurler:)

Hele bebisime bayildimm..Allahim ins aynen buna benzeyen bir bebisim olur..Amin..resme bakarak dua edim bari artik:)
bide Elaracim hamile olduktan sonra erkek bebk olmasi icin dua biliyormusun? hurrem o islerden Elara anlar dedi oyuzden sordum canim..tekrar ellerine saglik:)tam gonlumden gecen resimleri yuklemissin sanki..avatarim olsun bebis olsun..

OP
E

Elara

Misafir
mertim yalnızzz avatar resmini ben alcammm kusura bakmaa:D
sana başka koysam olur dimiii

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
Hele bebisime bayildimm..Allahim ins aynen buna benzeyen bir bebisim olur..Amin..resme bakarak dua edim bari artik:)
bide Elaracim hamile olduktan sonra erkek bebk olmasi icin dua biliyormusun? hurrem o islerden Elara anlar dedi oyuzden sordum canim..tekrar ellerine saglik:)tam gonlumden gecen resimleri yuklemissin sanki..avatarim olsun bebis olsun..

çin takviminde seninkide erkek gözüküo canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar