OP
Mertim
Misafir
- #8.581
hmm benden baya bi büyüksün gerci burda en küçük benmnekadarlık evlisin peki
evet canim senin yas baya kucukmus ya
hmm benden baya bi büyüksün gerci burda en küçük benmnekadarlık evlisin peki
mertim cetvelin üstüne yazmamı istedigin bişi varmı?
bugün tüm gün dışardaydıkkk
koltuklar için kumaş aldımm.tam istedigim gibi oldu rengiii.
bej rengi aldım simli gibi duruyorr yani ışıkta cok güzel parlıyor
üstündeki küçük kırlentler içinde halımdaki renklerden aldımm.
9 yastık var 3 pembe ,3 mor ,3 yeşil yastık olcak yani. karışık koycamm koltukların üstüne.
ciçekli kumaş almadım yaniii. kendi kumaşımın renklilerinden aldımm.sade bişi olsun istedim.
evet canim senin yas baya kucukmus ya2,5 yillik evliyiz canim..
ayy ne güzelll yeni evlilik onun heyecanı bitmeden bebek haberi ben de 23 martta evlenmiştm 2010 nun şimdi5 aylık hamişim istediğin bir cinsiyet var mı gönlünden gecen
yeni sayilir evet ama cokta yeni sayilmayiz be hurremcimValla erkek cocuklarini cok severim..ilk bebegiminde Allah izin verirse ins erkek olmasini isterim..
senin bebisin cinsiyeti belli olmusmuydu canim??
evet bende kız olsun die okadar dua ettim gecen hafta persembe dktra gittim erkek dedi sende erkek istiosan kız olsun die du et kuran oku erkek oluo bende öle oldu
)) valla ne diyim canim..keske gonlune gore olsaymis ama hayirlisi canim ya..bebisten once cok dua etmistim..halada ediyorum..ama hamileyken erkek bebek icin edilen dua var mi hic biliyomusun??
:lilav:
canım oişlerden elera anlıo bide onda bazı yöntemler var tahmnde bulunuo coğu kişide tutmuş ama benm oğlumda tutmadı kız dedi erkek oldudua felan elerada var bide bende çin takvimi tuttu senn tam olarak yaşın kaç bide son adet tarihin söle çin takvimine bakim hemen
hmm tamam canim o zaman Elaraya sorayim ben..
yasim 29..sat:13 subat canim
mertim senin bebegii ezel görmesinnn ,çullanır bana
Evet Elara cok guzel olmuss..cok tesekkurler
seninkide erkek gözüküo canım
Hele bebisime bayildimm..Allahim ins aynen buna benzeyen bir bebisim olur..Amin..resme bakarak dua edim bari artik
bide Elaracim hamile olduktan sonra erkek bebk olmasi icin dua biliyormusun? hurrem o islerden Elara anlar dedi oyuzden sordum canim..tekrar ellerine sagliktam gonlumden gecen resimleri yuklemissin sanki..avatarim olsun bebis olsun..
oylemine guzel..ins gercegide oyle olur canim ne diyim
sagol