Evet canım Anadolu yakasındayım ama işyeri karşıda Maslak ta. Bütün günüm orda geçiyor diyebilirim. Ben seviyorum Anadolu yakasını ya daha rahat daha nezih.
Senin durum zor canım o zaman. Git gel git gel
Evet canım Anadolu yakasındayım ama işyeri karşıda Maslak ta. Bütün günüm orda geçiyor diyebilirim. Ben seviyorum Anadolu yakasını ya daha rahat daha nezih.
aaaa o nasıl bişey ben bilmiyorum:acep:
cok tesekkur ederim teletubby ya gercekten cok rahatlattin icimiii
olumlu dusunmeye calisicam hep..sadece merak iste..surekli icimde..
dogru soyluyorsun annelerimiz idrarla ogreniyordu..
buarada Amerikadayiz biz canim..
ay canım inşallah gelsin o günler gelsinnnnO günlerde gelecek ve eşinde çok mutlu olacak. Ben hala dün gibi hatırlıyorum eşimin mutluluğunu.
canım bak sende hep bir bahaneyle git dün düştm kan geldi de bir ay snra git kan geldi yine de yne git bebek oynamıo de bu bahaneyle bebişinigörürsün bende ilk günler bahane bulup gidiodm :1:ederim tabi canim..sizde bana edin ne olur..
canim iste keske ulkemde olsaydim biz yurtdisindayiz..malesef burdaki saglik sistemleri bir garip..oyle kafana gore kana falan bakmiyorlar..iste idrarda belli ya dedi dun esime doktor..hic gerek yok dedi bhcg yeburda ultrasonada 9 ay boyunca ya 3 kez yada 2 kez giriyomussun..oyle her istediginde ultrasona gormek de yok
bir 8.haftada daha sonra 16.haftada cinsiyet icin..sonrada gerek gorulurse bir kere dahaymis..bizim oyle ne zaman istersek gideriz doktora herseyimizi incik-cincik konusuruz..
burdakiler malesef nasilsin? kendini nasil hissediyorsun? bu sorulardan sonra gerek gorurse eger ultrason sonra direk yolluyorlarmis
ben yandim...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız mertim tebrikler allah tamamına erdirsin inş canım
Tubby hani senin bir konun vardı ya adamların tipiyle bebek cinsiyeti arasındaki bağ hakkında; parka falan gidince bile dikkat ediyorum var ya geneli tutuyor. Senin küçük kaç yaşında denemeye karar verdin mi?
Daha mülayim, bebek yüzlü erkeklerin genelde kızı, tam tersi olanların da oğlu oluyor diye bir tez. Bir de ben kaç sene önce okumuştum Brad Pitt gibi bebek yüzlü erkeklerin kızı oluyor diye.
Senin durum zor canım o zaman. Git gel git gel... Geçen haftasonuda ben miniğimi alıp Bostancı Küçükyalı dolaştım sahilde. İşte birde o parklar temiz olsa insanlar birbirlerine saygılı olsa
Amerika özel dr ücretleri malesefki çok pahalı. Ben orada bir dişçiye bile gidememiştim
Sen sabret canım Allahın izniyle zaman çabuk geçecek. İnan bana 8 hafta sonunda bebeciğini göreceksin ve daha sonraki haftaları iple çekeceksin. Bu hep böyle devam edecek ve sen bebeciğini göreceğin tarihi merakla heyecanla bekleyeceksin.
ay canım inşallah gelsin o günler gelsinnnn
canım bak sende hep bir bahaneyle git dün düştm kan geldi de bir ay snra git kan geldi yine de yne git bebek oynamıo de bu bahaneyle bebişinigörürsün bende ilk günler bahane bulup gidiodm :1:
hoş geldin renginnn nasılsın canım
Canım evet bende öyle düşünüyorum. Tutanlar daha çok. Eşimle bugün konuştum bu konuyu. Ben asla bir daha bebek istemiyorum. Kesin kız olur içime doğuyor diyor. Minik tam bir yasında cnm.
hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür bebişin oynamış çok sevindim bende bebişini merak etmiştim
ayy ins canim ya insss dedigin gibi bebegimi her sferinde saglikli gorurum..sag salimde kavusurm ona..
aynen canim malesef burda saglik dedinmi el yakiyor..inanilmicak sekilde saglik sistemleri varyainsanina herturlu deger veren super devlet lakabli ulkede saglik dedin mi oyle insanlik falan yok..
cok iyi geldi burda sizinle yazismam..Allah senin gonlune gore versin..
Rengin selam cnm
canım iyi düşün ya kendini güzele hazırla kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlarda zaten lekelenme falan oldu yani kötü belirtiler oldu inş sağsağlim alırsın kucağına
Canım bugün ben de aynı hat üzerinde dolaştımSinir bozucu bir durum çocuğa hava aldırayım oynasın diye çıkarıyorsun sinir olup geliyorsun. Neyse kimseyi bu saatten sonra adam edemeyeceğimize göre yapacak pek de bişey yok.
Rengincim, konu buydu canım
Gelelim sorumun açıklamasına: Eşim yapı olarak çok narindir, fiziksel olarak bir erkeğe göre çok güçlü değildir, görüntüsüde çocuk gibi. Yanlış anlamayın ben onun bu halini seviyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Birkaç kişide gözlemlediğime göre bu tipte erkeklerin genelde kızları var. Yani bir bakıma bu yapıda olan erkeklerin kız sperminin daha çok olduğuna inanıyorum ve sırf bu yüzdendirki üçüncü bebeğe cesaret edemiyorum 2 tane cadı yeter bana diye...
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benimle paylaşır mısınız?
as cnm sahil soğuk değilmiydi senin kızın daha çok küçük bende çocukları sahile götürecektim güneş vardı ama çok soğuktu vazgeçtim
Malesef canım, siz kalıcımısınız orada? Eğer sigortan varsa sorun değilde eğer yoksa doğum vs dünya para tutacaktır.
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin.