Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Evet canım Anadolu yakasındayım ama işyeri karşıda Maslak ta. Bütün günüm orda geçiyor diyebilirim. Ben seviyorum Anadolu yakasını ya daha rahat daha nezih.

Senin durum zor canım o zaman. Git gel git gel:(... Geçen haftasonuda ben miniğimi alıp Bostancı Küçükyalı dolaştım sahilde. İşte birde o parklar temiz olsa insanlar birbirlerine saygılı olsa:(

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cok tesekkur ederim teletubby ya gercekten cok rahatlattin icimiii:huhuu::huhuu:
olumlu dusunmeye calisicam hep..sadece merak iste..surekli icimde..
dogru soyluyorsun annelerimiz idrarla ogreniyordu..
buarada Amerikadayiz biz canim..

canım iyi düşün ya kendini güzele hazırla kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlarda zaten lekelenme falan oldu yani kötü belirtiler oldu inş sağsağlim alırsın kucağına

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
O günlerde gelecek ve eşinde çok mutlu olacak. Ben hala dün gibi hatırlıyorum eşimin mutluluğunu.
ay canım inşallah gelsin o günler gelsinnnn
ederim tabi canim..sizde bana edin ne olur..
canim iste keske ulkemde olsaydim biz yurtdisindayiz..malesef burdaki saglik sistemleri bir garip..oyle kafana gore kana falan bakmiyorlar..iste idrarda belli ya dedi dun esime doktor..hic gerek yok dedi bhcg ye:( burda ultrasonada 9 ay boyunca ya 3 kez yada 2 kez giriyomussun..oyle her istediginde ultrasona gormek de yok:( bir 8.haftada daha sonra 16.haftada cinsiyet icin..sonrada gerek gorulurse bir kere dahaymis..bizim oyle ne zaman istersek gideriz doktora herseyimizi incik-cincik konusuruz..
burdakiler malesef nasilsin? kendini nasil hissediyorsun? bu sorulardan sonra gerek gorurse eger ultrason sonra direk yolluyorlarmis:(
ben yandim...
canım bak sende hep bir bahaneyle git dün düştm kan geldi de bir ay snra git kan geldi yine de yne git bebek oynamıo de bu bahaneyle bebişinigörürsün bende ilk günler bahane bulup gidiodm :1:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız mertim tebrikler allah tamamına erdirsin inş canım

hoş geldin renginnn nasılsın canım

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Tubby hani senin bir konun vardı ya adamların tipiyle bebek cinsiyeti arasındaki bağ hakkında; parka falan gidince bile dikkat ediyorum var ya geneli tutuyor. Senin küçük kaç yaşında denemeye karar verdin mi?

Canım evet bende öyle düşünüyorum. Tutanlar daha çok. Eşimle bugün konuştum bu konuyu. Ben asla bir daha bebek istemiyorum. Kesin kız olur içime doğuyor diyor:(. Minik tam bir yasında cnm.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Senin durum zor canım o zaman. Git gel git gel:(... Geçen haftasonuda ben miniğimi alıp Bostancı Küçükyalı dolaştım sahilde. İşte birde o parklar temiz olsa insanlar birbirlerine saygılı olsa:(

Canım bugün ben de aynı hat üzerinde dolaştım:) Sinir bozucu bir durum çocuğa hava aldırayım oynasın diye çıkarıyorsun sinir olup geliyorsun. Neyse kimseyi bu saatten sonra adam edemeyeceğimize göre yapacak pek de bişey yok.

OP
M

Mertim

Misafir
Amerika özel dr ücretleri malesefki çok pahalı. Ben orada bir dişçiye bile gidememiştim:(
Sen sabret canım Allahın izniyle zaman çabuk geçecek. İnan bana 8 hafta sonunda bebeciğini göreceksin ve daha sonraki haftaları iple çekeceksin. Bu hep böyle devam edecek ve sen bebeciğini göreceğin tarihi merakla heyecanla bekleyeceksin.

ayy ins canim ya insss dedigin gibi bebegimi her sferinde saglikli gorurum..sag salimde kavusurm ona..
aynen canim malesef burda saglik dedinmi el yakiyor..inanilmicak sekilde saglik sistemleri varya:( insanina herturlu deger veren super devlet lakabli ulkede saglik dedin mi oyle insanlik falan yok..
cok iyi geldi burda sizinle yazismam..Allah senin gonlune gore versin..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ay canım inşallah gelsin o günler gelsinnnn

canım bak sende hep bir bahaneyle git dün düştm kan geldi de bir ay snra git kan geldi yine de yne git bebek oynamıo de bu bahaneyle bebişinigörürsün bende ilk günler bahane bulup gidiodm :1:

hoş geldin renginnn nasılsın canım

hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür bebişin oynamış çok sevindim bende bebişini merak etmiştim

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Rengincim, konu buydu canım
Gelelim sorumun açıklamasına: Eşim yapı olarak çok narindir, fiziksel olarak bir erkeğe göre çok güçlü değildir, görüntüsüde çocuk gibi. Yanlış anlamayın ben onun bu halini seviyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Birkaç kişide gözlemlediğime göre bu tipte erkeklerin genelde kızları var. Yani bir bakıma bu yapıda olan erkeklerin kız sperminin daha çok olduğuna inanıyorum ve sırf bu yüzdendirki üçüncü bebeğe cesaret edemiyorum 2 tane cadı yeter bana diye:)...
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benimle paylaşır mısınız?

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Canım evet bende öyle düşünüyorum. Tutanlar daha çok. Eşimle bugün konuştum bu konuyu. Ben asla bir daha bebek istemiyorum. Kesin kız olur içime doğuyor diyor:(. Minik tam bir yasında cnm.

Daha küçükmüş. Beni de ablam rüyasında görmüş doğum yapmışm kızım olmuş. Eşimde geçenlerde diyor ki yine kızımız olacak gibi geliyor diye. Hatta isim bile düşünmüş. Çok seviyor kız çocuklarını. Ben ikisinden de istiyorum Allah ın izniyle.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ayy ins canim ya insss dedigin gibi bebegimi her sferinde saglikli gorurum..sag salimde kavusurm ona..
aynen canim malesef burda saglik dedinmi el yakiyor..inanilmicak sekilde saglik sistemleri varya:( insanina herturlu deger veren super devlet lakabli ulkede saglik dedin mi oyle insanlik falan yok..
cok iyi geldi burda sizinle yazismam..Allah senin gonlune gore versin..

Malesef canım, siz kalıcımısınız orada? Eğer sigortan varsa sorun değilde eğer yoksa doğum vs dünya para tutacaktır.
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin.

OP
M

Mertim

Misafir
canım iyi düşün ya kendini güzele hazırla kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlarda zaten lekelenme falan oldu yani kötü belirtiler oldu inş sağsağlim alırsın kucağına

aaa bunu bilmiyordum renginnn oylemi gercekten??leke falan mi geliyor..
Allaha sukur bende hic leke falan gelmedi..ins hicte gelmesin..AMIN.
cok sagol canim ya..

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Canım bugün ben de aynı hat üzerinde dolaştım:) Sinir bozucu bir durum çocuğa hava aldırayım oynasın diye çıkarıyorsun sinir olup geliyorsun. Neyse kimseyi bu saatten sonra adam edemeyeceğimize göre yapacak pek de bişey yok.

Kız ben seni gördüm bugün hatta sohbet ettik uzun uzun:)...
Canım benim en sinir olduğum koca koca insanlar kaydıraklara ayaklarıyla basıyorlar ya, iyyy...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Rengincim, konu buydu canım
Gelelim sorumun açıklamasına: Eşim yapı olarak çok narindir, fiziksel olarak bir erkeğe göre çok güçlü değildir, görüntüsüde çocuk gibi. Yanlış anlamayın ben onun bu halini seviyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Birkaç kişide gözlemlediğime göre bu tipte erkeklerin genelde kızları var. Yani bir bakıma bu yapıda olan erkeklerin kız sperminin daha çok olduğuna inanıyorum ve sırf bu yüzdendirki üçüncü bebeğe cesaret edemiyorum 2 tane cadı yeter bana diye:)...
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benimle paylaşır mısınız?

İstisnalar olabilir tabi ama genelde uyduğunu düşünüyorum. Hatta arkadaşlarım için tahminde bulunuyorum kocalarının tipine bakarak:deli: Elera da demişti testesteron az ya da fazla salgılanmasıyla alakalı olabilir diye bana da mantıklı geldi. Allah ın izniyle herşey olabilir.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
as cnm sahil soğuk değilmiydi senin kızın daha çok küçük bende çocukları sahile götürecektim güneş vardı ama çok soğuktu vazgeçtim

Sen ne taraftasın canım?
Geçen hafta sıcaktı arkadaşım. Bugünde iyiydi bence. Çocuklarıda süs gibi evde tutamayızki, alışmaları lazım soğuğa sıcağa vs.

OP
M

Mertim

Misafir
Malesef canım, siz kalıcımısınız orada? Eğer sigortan varsa sorun değilde eğer yoksa doğum vs dünya para tutacaktır.
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin.

yeniyiz ama kalici gibiyiz canim ya..iste sigortamiz henuz yok..onu halletmemzi gerekiyor..ins esim halledicek..yoksa dedigin gibi dogum cok masrafli oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar