OP
minietek
Misafir
- #8.481
yok canim yumurtlamadan sonraki 15.gunum bugundu..ve atesim aslinda baya dedim ama dun 98.4 tu..bugun 97.7 di.. benim termometre derece olarak degil fahrenayt olarak gosteriyorda..
canim ben yurtdisindayim..burda gerek gorulmedigi surece hic bir sey yapmiyorlar yadaha dogrusu bisey yapmadan gerek olup olmadigina nasil karar veriyorlar onu bile anlamis degilim
dun gittik hastaneye sadece bir idrar kabina idrarimi istedi sonra kendileri test yapti positif dedi..vitamin yazdi bukadarbeta hcg falan kanda hic bir seye bakmiyorlar..8 haftalik oluncada ultrasona giricem iste..boyle canim..suan daha 4 haftalik sanirim..cunku dun du normalde adet tarihim..coksukur gelmedi..bende simdi nasil bilicem 8 haftaya kadar saglikli bir gebelik gecirip gecirmedigimi
dualariniz beklerim Arkadaslar ne olur banada dua edin..tesekkurler..
bide dua demisken ben cok dua etmistim..coksukur oldu..hamilelikten sonrada edilen dua varmi acaba..yusuf suresini biliyorum..sitenin birinde yaziyodu.okuyun diye..neyse tesekkurler tekrar..
ÇOK SAÇMA YA kanda bakılmaması senın 36,8 den -36,5 e düşmüş çok düşük bır değer değil düşüş
kafana takma çok fark yok ıkı rakam arasında ama ates ölçmeye devam edersende bebeğinin sağlıklı oldugunu düşünürsün
yumurtlamadan öncekı ateslerınıde görsek daha ıyı olurdu şimdi bundan sonra atesının yumurtlamadan öncekı ortalama atese düşmemesı gerek bak tablomu eklım daha ıyı anlarsın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bak burda benım ateşimin 36,5-36,4 den aşağıya düşmemesı gerek sende eğer şimdıye kadar ölçtüysen kendı ortalama değerını bulup bundan aşağı düşmemelı dıye düşünebılırsın yada hepsını ekle ben bakım
bu arada ateş düştü dıye ıllakı adet olcaksın demek değil hastada olabılırsın
bu arada sakın hasta olmaa çok dıkkat et kendıne folıc asıt kullanıyosun dıme vıtamın dediğin ne adı