Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
yok canim yumurtlamadan sonraki 15.gunum bugundu..ve atesim aslinda baya dedim ama dun 98.4 tu..bugun 97.7 di.. benim termometre derece olarak degil fahrenayt olarak gosteriyorda..

canim ben yurtdisindayim..burda gerek gorulmedigi surece hic bir sey yapmiyorlar ya:( daha dogrusu bisey yapmadan gerek olup olmadigina nasil karar veriyorlar onu bile anlamis degilim:(
dun gittik hastaneye sadece bir idrar kabina idrarimi istedi sonra kendileri test yapti positif dedi..vitamin yazdi bukadar:( beta hcg falan kanda hic bir seye bakmiyorlar..8 haftalik oluncada ultrasona giricem iste..boyle canim..suan daha 4 haftalik sanirim..cunku dun du normalde adet tarihim..coksukur gelmedi..bende simdi nasil bilicem 8 haftaya kadar saglikli bir gebelik gecirip gecirmedigimi:(
dualariniz beklerim Arkadaslar ne olur banada dua edin..tesekkurler..
bide dua demisken ben cok dua etmistim..coksukur oldu..hamilelikten sonrada edilen dua varmi acaba..yusuf suresini biliyorum..sitenin birinde yaziyodu.okuyun diye..neyse tesekkurler tekrar..

ÇOK SAÇMA YA kanda bakılmaması senın 36,8 den -36,5 e düşmüş çok düşük bır değer değil düşüş
kafana takma çok fark yok ıkı rakam arasında ama ates ölçmeye devam edersende bebeğinin sağlıklı oldugunu düşünürsün

yumurtlamadan öncekı ateslerınıde görsek daha ıyı olurdu şimdi bundan sonra atesının yumurtlamadan öncekı ortalama atese düşmemesı gerek bak tablomu eklım daha ıyı anlarsın

bak burda benım ateşimin 36,5-36,4 den aşağıya düşmemesı gerek sende eğer şimdıye kadar ölçtüysen kendı ortalama değerını bulup bundan aşağı düşmemelı dıye düşünebılırsın yada hepsını ekle ben bakım

bu arada ateş düştü dıye ıllakı adet olcaksın demek değil hastada olabılırsın

bu arada sakın hasta olmaa çok dıkkat et kendıne folıc asıt kullanıyosun dıme vıtamın dediğin ne adı

OP
M

Mertim

Misafir
ÇOK SAÇMA YA kanda bakılmaması senın 36,8 den -36,5 e düşmüş çok düşük bır değer değil düşüş
kafana takma çok fark yok ıkı rakam arasında ama ates ölçmeye devam edersende bebeğinin sağlıklı oldugunu düşünürsün

yumurtlamadan öncekı ateslerınıde görsek daha ıyı olurdu şimdi bundan sonra atesının yumurtlamadan öncekı ortalama atese düşmemesı gerek bak tablomu eklım daha ıyı anlarsın

bak burda benım ateşimin 36,5-36,4 den aşağıya düşmemesı gerek sende eğer şimdıye kadar ölçtüysen kendı ortalama değerını bulup bundan aşağı düşmemelı dıye düşünebılırsın yada hepsını ekle ben bakım

bu arada ateş düştü dıye ıllakı adet olcaksın demek değil hastada olabılırsın

bu arada sakın hasta olmaa çok dıkkat et kendıne folıc asıt kullanıyosun dıme vıtamın dediğin ne adı

Valla canim hic not etmedim..cunku 1 gun oncesini hep gosteriyordu termometrede..bende onlari baz alirim yukselmeye baslayip baslamadigini anlarim diye hic not etmedim..hergun actigimda 1 gun oncesini gosteriyordu iste...ama hatirladigim kadariyla 97.4 en dusuktu o zaman simdi buna dikkat ederim canim..
ilacin isminide henuz bilmiyorum bugun esim pharmacyden alicak..getirdiginde bakar yazarim canim..
cok tesekkur ederim...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
ooooo çok güzel yaa topik şenleniyor desene
mertim hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
anaaa mertm hamilemiymiş ayy çok sevindim ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay kızlar darısı isteyenlerin başınaaaa
gel canım başımla beraber.oh fırınladımpizzalarımı ve yumurtalı ekkmeklerimi.eşim gelmek üzre...Mutfak balkonum bahçeye bakıyoe manzara güzel,balkon sefası yaparız açarım masayı balkona.buyrun.

valla umut adanaya tasın sen senden cıkmam valla:cokkomik::sirin:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
anaaa mertm hamilemiymiş ayy çok sevindim ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay kızlar darısı isteyenlerin başınaaaa

valla umut adanaya tasın sen senden cıkmam valla:cokkomik::sirin:
canım çok teşekkür ederim.Sen gel konyaya bebişinle başımla beraber,bol bol gezeriz zevkle ağırlarım sizi.öpüyorum.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar bu akşam baya bir ütüm var yapılacak,hem ütü yapıp hem YAHŞİ CAZİBEYİ izliycem eşim de kızıma bakar bu arada.Bu sebeple gelemem heralde akşam.İşimi erken bitirirsem gece gelirim ama bitmezse yarın görüşürüz.hepinize iyi sohbetler.öpüyorum.Allaha emanet olun.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar bu akşam baya bir ütüm var yapılacak,hem ütü yapıp hem YAHŞİ CAZİBEYİ izliycem eşim de kızıma bakar bu arada.Bu sebeple gelemem heralde akşam.İşimi erken bitirirsem gece gelirim ama bitmezse yarın görüşürüz.hepinize iyi sohbetler.öpüyorum.Allaha emanet olun.

tamam cnm hadi sana kolay gelsin-ciko

OP
M

Mertim

Misafir

Tesekkur ederim hurrem..sende bebgine sag salim kavus ins..

OP
M

Mertim

Misafir
Kizlar iyiaksamlar..
ya bisey sorucam kizlar..ben simdi kanda beta hcg ye baktiramadim ve yukselip yukselmediginide bilmiyorum ya..acaba yine gebelik testi yapsam ordan saglikli devam ettigi anlasilirmi? ins..
cunku 8.haftaya kadar icim icimi yicek:ilknur: acaba sagliklimi acaba gebeligim devam ediyor mu diye?? bilgisi olan varsa yazabilirmi ne olur??

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kizlar iyiaksamlar..
ya bisey sorucam kizlar..ben simdi kanda beta hcg ye baktiramadim ve yukselip yukselmediginide bilmiyorum ya..acaba yine gebelik testi yapsam ordan saglikli devam ettigi anlasilirmis ins..
cunku 8.haftaya kadar icim icimi yicek:ilknur: acaba sagliklimi acaba gebeligim devam ediyor mu diye?? bilgisi olan varsa yazabilirmi ne olur??

Canım sen şimdi tam olarak ne kadarlık gebesin? Kan testi yaparsan zaten belli olur. Değerin 2 günde bir 2 kat artması lazım gelir.

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

Tesekkur ederim hurrem..sende bebgine sag salim kavus ins..
amin canım sağol ee sende hamiş bi annesin artık sende benm gibi burdakilere duaa etcen hamişlern duası kabul olurmus
Yapayalnız kaldım bu alemde:(
ayyy aşk olsun ben varım ancımmm
Kizlar iyiaksamlar..
ya bisey sorucam kizlar..ben simdi kanda beta hcg ye baktiramadim ve yukselip yukselmediginide bilmiyorum ya..acaba yine gebelik testi yapsam ordan saglikli devam ettigi anlasilirmi? ins..

canım sağlık ocağı yok mu yakınlarda gidiver nolcak hem için rahat eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar