Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Kızlar ben kaçtım
bugün kızı göz doktoruna götürecemm kitap okurken rahatsız oluyomuş
hadin byyyy pazartesi görüşmek üzere öptüm hepinizii

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar eşim aradı kursu bitti,kahvaltıya eve geliyor.ona milföylü pizza ve yumurtalı ekmek yapcam çok sever...Anca hazırlarım kocaman öptüm sizleri görüşürüzzzzzzzzz.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Bende cikiyom kizlar biraz spor yapacam kizimi disari cikartacam doktor temiz havada gezdir dedi havada ne kadar temizse tartisilir sonra görüsürüz by öpüyorum hepinizi

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Sizlerin güzel haberlerini aldikca benim oluyormus gibi mutlu oluyom ....Canim Mertim eski arkadaslardan mi yoksa yeni mi?Hani bileyim diye soruyom ....

canımsın yaa rabbim tez zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah.
evet canım mertim yeni üye

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
gunaydın cnm devam valla 6 kılo verdım devam daha 10 kılo verene denk:dertli:

cnm ben cıkıyom koca ıstıyo netı opuyorum hepınızı gece gorusuruz....

Hay MasaAllah Rabbim emeklerinin karsiligini versin insaAllah....

senin oğlan döver kız benim oğlanı bakışa baksana ,aynı benim kaynananın göz rengi bu

Ana sendede böyle oglan olabilir o zaman ,,benim oglum annesi gibi sevgi doludur o simdi cikolata almadim diye kizdi teyzesi .............:cokkomik:

oooo süper umut valla çok iyi gidiyorsun maşallahhhh

canımsın yaa rabbim tez zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah.
evet canım mertim yeni üye

Amin InsaAllah .................

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
cikiyorum kizlar by....
dostluk09_1255064772.jpg

OP
G

gunness

Misafir
ben de çıkıyorum hepinizi öpüyoruummm hoşçakalınnn-ciko

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
afiyet olsun cnm çayımızlan gelelimmi bizde kahvaltıya :):::::::::::::)

gel canım başımla beraber.oh fırınladımpizzalarımı ve yumurtalı ekkmeklerimi.eşim gelmek üzre...Mutfak balkonum bahçeye bakıyoe manzara güzel,balkon sefası yaparız açarım masayı balkona.buyrun.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
gel canım başımla beraber.oh fırınladımpizzalarımı ve yumurtalı ekkmeklerimi.eşim gelmek üzre...Mutfak balkonum bahçeye bakıyoe manzara güzel,balkon sefası yaparız açarım masayı balkona.buyrun.

offf umut valla yakın olsak sizdeydim şuan senin sıcakkanlılığın davet ediyor zaten ellerine sağlık canım

OP
M

minietek

Misafir
Ya benimde saclarim uzadi kisacik kestireyim diyom hani hamis kalinca kestirmek olmuyormus ya bi karar veremedim ne yapayim kizlar....

By cici ...................

valla ben saçlarımı kestırdım 20 gun önce falan hamıle olduğumu bılmeden burayada yazmadım kızarsınız dıye ama napım ananmıyorum batıl seylere yıne de rıske atmamak ıcın hamıle olup olmadıgımı bılmeden kestırdım uçlarından katlarını düzeltırdım ama şimdi kakuller uzadıysa fön cekılınce kötü durursa onlarıda yıne kestırıcemm allah ömrünü verdıyse benım saçlarımı kestırmemmı değiştirecek kaderını bana saçma gelıoo

kuranda yazıosa gerçekten surelerde ayetlerde gelıosa tamam ama sanmıyorum hıc öle bırsey duymadım bıle

slm kızlarrrrr

geri geldimmm

:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::sirin::verelini::verelini::verelini::ayna::ayna:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
valla ben saçlarımı kestırdım 20 gun önce falan hamıle olduğumu bılmeden burayada yazmadım kızarsınız dıye ama napım ananmıyorum batıl seylere yıne de rıske atmamak ıcın hamıle olup olmadıgımı bılmeden kestırdım uçlarından katlarını düzeltırdım ama şimdi kakuller uzadıysa fön cekılınce kötü durursa onlarıda yıne kestırıcemm allah ömrünü verdıyse benım saçlarımı kestırmemmı değiştirecek kaderını bana saçma gelıoo

kuranda yazıosa gerçekten surelerde ayetlerde gelıosa tamam ama sanmıyorum hıc öle bırsey duymadım bıle

slm kızlarrrrr

geri geldimmm

:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::sirin::verelini::verelini::verelini::ayna::ayna:

canım bunlar batıl inanaç kestir sen boşver.hiç öyle şey olur mu allah aşkına boya desen neyse de kestirmek ne gibi bir risk olsun bebeğe.kestir güzelleş canım kendini iyi hisset.

OP
M

minietek

Misafir
ya kızlar çıldırıcam pko sıtesınde bır arkadaşımız var yılda ıkı kez adet görmüş ve dr gıtmeyı 2-3 ay gecıktırdı ve ös****** azlıgı başlamıs dolayısıyla menapoza gırecek nerdeyse daha çocuk yok bende küçük yaaa .ookk üzüldümmmmmmmmm
hemde çok kızdım

çıldırttı benı yaa hala ertelesemmı dıooo :deli::deli::deli::deli::deli:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
minii dün bana doktor ilaç yazdı ne ilacı diye sordum vitamin dedi.hiçbişey bakmadan ilaç yazan doktorlara sinir olurum almadım tabii ama araştıyayım dedim okuyabilsem:zonk:
foto eklesem acaba bakarmısın sen anlarsın canım yaa ne vitaminiymiş.
bu arada sen ne kullanıyorsun şimdi.ben folibol kullanıyorum halaa bide geçen elevit vardı olmadı ona başlayım diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar