benim nisan 16 canım.1 ay bşle yok aralarında.emekliyor mu?
kızlar eşim aradı kursu bitti,kahvaltıya eve geliyor.ona milföylü pizza ve yumurtalı ekmek yapcam çok sever...Anca hazırlarım kocaman öptüm sizleri görüşürüzzzzzzzzz.
Günaydin BerniL ne yaptin diyeti ne kadar verdin devammi?
Hadi koyda bizde senin delikanliya bakalim ......
Minietek
canım bugün 37 çıktı
Sizlerin güzel haberlerini aldikca benim oluyormus gibi mutlu oluyom ....Canim Mertim eski arkadaslardan mi yoksa yeni mi?Hani bileyim diye soruyom ....
gunaydın cnm devam valla 6 kılo verdım devam daha 10 kılo verene denk:dertli:
cnm ben cıkıyom koca ıstıyo netı opuyorum hepınızı gece gorusuruz....
senin oğlan döver kız benim oğlanı bakışa baksana ,aynı benim kaynananın göz rengi bu
oooo süper umut valla çok iyi gidiyorsun maşallahhhh
canımsın yaa rabbim tez zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip eder inşallah.
evet canım mertim yeni üye
afiyet olsun cnm çayımızlan gelelimmi bizde kahvaltıya::::::::::::
gel canım başımla beraber.oh fırınladımpizzalarımı ve yumurtalı ekkmeklerimi.eşim gelmek üzre...Mutfak balkonum bahçeye bakıyoe manzara güzel,balkon sefası yaparız açarım masayı balkona.buyrun.
Ya benimde saclarim uzadi kisacik kestireyim diyom hani hamis kalinca kestirmek olmuyormus ya bi karar veremedim ne yapayim kizlar....
By cici ...................
valla ben saçlarımı kestırdım 20 gun önce falan hamıle olduğumu bılmeden burayada yazmadım kızarsınız dıye ama napım ananmıyorum batıl seylere yıne de rıske atmamak ıcın hamıle olup olmadıgımı bılmeden kestırdım uçlarından katlarını düzeltırdım ama şimdi kakuller uzadıysa fön cekılınce kötü durursa onlarıda yıne kestırıcemm allah ömrünü verdıyse benım saçlarımı kestırmemmı değiştirecek kaderını bana saçma gelıoo
kuranda yazıosa gerçekten surelerde ayetlerde gelıosa tamam ama sanmıyorum hıc öle bırsey duymadım bıle
slm kızlarrrrr
geri geldimmm
:sirin::verelini::verelini::verelini::ayna::ayna: