OP
minietek
Misafir
- #8.361
kızlarr ben gıder bı kaçayım manıkür kaş bıyık
akşama doğruda saçlarımı bı fön ve toplatıcamm
amannnn 6 tane mi? ay bakalım bizimkinin ne zaman çıkacak? bebişlerimiz aynı ay doğmuş heralde.
test yaptırdım gecen ay toz sıgara dumanı çamaşır suyu falan ama benım daha çok burnumdakı et tetıklıyor sınüzitle bırlesıo mahvoluyorum ama bebiş doğsun 1 yasına başsın olcam amelıyet
bır de göğüslerımı küçülttürmek ıstıyorum şimdiden fena buyuduler yaa hıc bırseyı beğenmıyorumm üzerımde çok büyüklerrr
babası gibi yakışıklı
hadi beline kuvvet hayırlısı canım
günaydınn canıımmm
kız patron amcam kızz ama yine sinir oldum çekti gitti zati olsa içirecektim
bu arada Elarayı görür gibi ooldum ama yok şimdi yalnış mı gördüm acep
Tazmanyaa bu cümleyi anlamaya calış
"Bazen Doğru o kadar yanlış olur ki, hayallerinizden bile vazgeçersiniz"
Ben de gerçekçiyim kızlar ya bu hayat koşullarında bir de hayal kırıklığı yaşayıp kendimi üzmemek için maalesef öyleyim. Hayallerimin ucunu kaçırmıyorum ama yine de hayal kurmak güzel.
Normaldir canim benim hamislik psikolojisi sen daha dur
daha nelerden sikayetci olacan ilk aylarda ama sonra bi bakacan ki bebesin güzellik vermis sana güzelligine güzellik katilmis .................-ciko
Kiz benim oglanda cok üzgün bakiyo bana hic cekmemis anasi mutluluk abidesi oysaki .....:sirin:Niye üzgün ki simdi bu oglan :dill:
Kiz böyle lafla olmaz gerdek günü takilari bekliyom....
Him hem amca hem patron hemde iskenceci ......:deli:
ben en cok acıkınca yemek hayali kurarım. hayal kırıklıgına ugrama şansım cok azzz.
insanın karnı ackennn herşeyy hayal ettigi şey kadar cazip geliyorr,
karnım doyuncadaaa hayal mayal kalmıyorr:cikolata:
kızlarr ben gıder bı kaçayım manıkür kaş bıyık
kızlar ben çıkıyom ufaklık durmuyo görüşürüzz
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyimmmmmmmm:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::1::1::1::1::1::1:
burasi bana ugurlu geldi...coksukur i hamileyim,hala inanamiyorummm..pregnant yazisini okudugumda yuzum bembeyaz olmustu sabah hala tuhaf tuhaf geziniyorum...Rabbime sonsuz sukurler olsun..isteyen herkese olsun..AMIN..
hayatım o gün gelsin sana neler takarız burdan bak birsürü kişiyiz ama kocanın taktığı şeye bizim taktıklarımız çıkmaz sen yeterki belgeselini çek
kızz umut ne zaman adet günün ateşin başına vurmuş ayy hatırlısıyla inşALLAH buay mayayı tutturmuşsundur
kız ben ateşliyimde sen dondurucumusun 37 dereceye senınkı fırlamış hadi ben doğuştan 40 dereceyle dolaiıyom
günaydııın meleğim
Günaydınnnn hayırdır bu neşe
istanbuldada hava çook güzelll
Sanada günaydin prenses annesi....
mayısta doğdu benımkı
Haskena senin oğlan ruslara benziyo kız üzgün değil de somurtuk sankim:biyik:

canımmmm prenses diyen dillerini yerim senin
Dogru diyon kiz ama gözleri güzel hem erkek adam ciddi olur ciddi benim oglum....

delikanluuummmmmmmm yyeehh:ilknur: