Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
kızlarr ben gıder bı kaçayım manıkür kaş bıyık

akşama doğruda saçlarımı bı fön ve toplatıcamm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
test yaptırdım gecen ay toz sıgara dumanı çamaşır suyu falan ama benım daha çok burnumdakı et tetıklıyor sınüzitle bırlesıo mahvoluyorum ama bebiş doğsun 1 yasına başsın olcam amelıyet
bır de göğüslerımı küçülttürmek ıstıyorum şimdiden fena buyuduler yaa hıc bırseyı beğenmıyorumm üzerımde çok büyüklerrr

Normaldir canim benim hamislik psikolojisi sen daha dur
daha nelerden sikayetci olacan ilk aylarda ama sonra bi bakacan ki bebesin güzellik vermis sana güzelligine güzellik katilmis .................-ciko
babası gibi yakışıklı

Kiz benim oglanda cok üzgün bakiyo bana hic cekmemis anasi mutluluk abidesi oysaki .....:sirin:Niye üzgün ki simdi bu oglan :dill:

hadi beline kuvvet hayırlısı canım

Kiz böyle lafla olmaz gerdek günü takilari bekliyom....:huhuu:

günaydınn canıımmm
kız patron amcam kızz ama yine sinir oldum çekti gitti zati olsa içirecektim
bu arada Elarayı görür gibi ooldum ama yok şimdi yalnış mı gördüm acep

Him hem amca hem patron hemde iskenceci ......:deli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Tazmanyaa bu cümleyi anlamaya calış :)
"Bazen Doğru o kadar yanlış olur ki, hayallerinizden bile vazgeçersiniz"

Yani KuranI kerimde Bakara suresi 216.ayette Rabbimizin belirttiği gibi:
''Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.''

ne kadar benziyorlar dimi Elara??? GERÇEKTEN ETKİLEYİCİ...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ben de gerçekçiyim kızlar ya bu hayat koşullarında bir de hayal kırıklığı yaşayıp kendimi üzmemek için maalesef öyleyim. Hayallerimin ucunu kaçırmıyorum ama yine de hayal kurmak güzel. :huhuu:

Hayaller mantığın kılavuzu olursa çok güzel,aksi taktirde masal aleminden gerçek dünyaya dönüş baya incitir insanı...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Normaldir canim benim hamislik psikolojisi sen daha dur
daha nelerden sikayetci olacan ilk aylarda ama sonra bi bakacan ki bebesin güzellik vermis sana güzelligine güzellik katilmis .................-ciko

Kiz benim oglanda cok üzgün bakiyo bana hic cekmemis anasi mutluluk abidesi oysaki .....:sirin:Niye üzgün ki simdi bu oglan :dill:

Kiz böyle lafla olmaz gerdek günü takilari bekliyom....:huhuu:

Him hem amca hem patron hemde iskenceci ......:deli:

hayatım o gün gelsin sana neler takarız burdan bak birsürü kişiyiz ama kocanın taktığı şeye bizim taktıklarımız çıkmaz sen yeterki belgeselini çek

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ben en cok acıkınca yemek hayali kurarım. hayal kırıklıgına ugrama şansım cok azzz.
insanın karnı ackennn herşeyy hayal ettigi şey kadar cazip geliyorr,
karnım doyuncadaaa hayal mayal kalmıyorr:cikolata:

Hayaller ne kadar büyük olursa hayalkırıklığına uğrama ihtimali o kadar artıyor değil mi?

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyimmmmmmmm:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::1::1::1::1::1::1:
burasi bana ugurlu geldi...coksukur i hamileyim,hala inanamiyorummm..pregnant yazisini okudugumda yuzum bembeyaz olmustu sabah hala tuhaf tuhaf geziniyorum...Rabbime sonsuz sukurler olsun..isteyen herkese olsun..AMIN..

ooooo çok güzel yaa topik şenleniyor desene
mertim hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

OP
G

gunness

Misafir
Haskena senin oğlan ruslara benziyo kız üzgün değil de somurtuk sankim:biyik:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
günaydııın meleğim:utan::utan:

:huhuu::huhuu::huhuu:

Günaydınnnn hayırdır bu neşe :)
istanbuldada hava çook güzelll

hiçççç ben sabahları çok neşeli olurum kız:sirin:-ciko
burada da harika bir hava var ve bugün tatil benim el sanatları kursum var sonunda bugünü kendime ayırıyorumm süperrr

Sanada günaydin prenses annesi....
b05.jpg

canımmmm prenses diyen dillerini yerim senin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar gunaydın nasılsınız...

haskenacım gerdege az kalmıs cnm cok sevındım ıns saglıcakla oglusun cıka yola-kop-kop

mert tbr ederım cnm hamıleymıssın rabbım tamamını erdırsın ıns gonlundekıne kavus...

kızlar bugu n kocacım evde dısarı cıkıcaz bırazdan gırmeyebılırım aksam burdayım ama

haskena senı cok özledım konusamadık söle yaa neyse gece sende gel acısını cıkartırız-kop-kop

umutcum atesın super cnm ıns hamıssındır sende sehzadene ıns cıkmısdır yola bızı bekletmez artık daha fazla:bebecik:bebecik:bebecik

elara valla yuh 3 kadar oturmussunuz yhu bende aksamdan uyudum ama yuruyusden sonra yoruluyom anacım ya bu gece katılacam ıns valla kıskandım sızı:hihi::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar