Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
yok canım alerjı tavan yağınca burnum tıkanıyoo süreklı hapşırıyorum kendı tutma şansım yok hapşırırım damağım kaşınıyo burnum kaşınıyo gözlerım yüzüm şişiyo ve gözlerım kıpkırmızı herkes çok fena grıbım sanıyo

şuan burnumda hala hafıf tıkanıklık var en ufak bırsey beklıo tozlar parfumler v.s atak yapcak yoksa yavas yavas gerılıyoo

Canim ben kacirdim ne alerjisi yaptirdin mi test acil sifalar diliyorum...

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

canim ben kacirdim ne alerjisi yaptirdin mi test acil sifalar diliyorum...
[/sıze]

test yaptırdım gecen ay toz sıgara dumanı çamaşır suyu falan ama benım daha çok burnumdakı et tetıklıyor sınüzitle bırlesıo mahvoluyorum ama bebiş doğsun 1 yasına başsın olcam amelıyet
bır de göğüslerımı küçülttürmek ıstıyorum şimdiden fena buyuduler yaa hıc bırseyı beğenmıyorumm üzerımde çok büyüklerrr

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
3010201bernardshaw019gc1sh7bryx8.jpg

OP
G

gunness

Misafir
yok canım alerjı tavan yağınca burnum tıkanıyoo süreklı hapşırıyorum kendı tutma şansım yok hapşırırım damağım kaşınıyo burnum kaşınıyo gözlerım yüzüm şişiyo ve gözlerım kıpkırmızı herkes çok fena grıbım sanıyo

şuan burnumda hala hafıf tıkanıklık var en ufak bırsey beklıo tozlar parfumler v.s atak yapcak yoksa yavas yavas gerılıyoo

Eşiminde vardı senin gibi aynı banyo yapıp yanına bile gidemezdim ameliyat oldu geçen sene burnundan şimdi çok rahat hiçbişey kalmadı şifalar diliyorum sana canım benim.

Gel her zaman bekleriz.....

Güzelim senin boya badana bittimi rahata kavustunuz mu yoksa bi görüneyim mi o patrona...:deli:
yeni bitti bacım ya 15 gün sürdü valla son günlerde zehirleniyoduk tiner kokusundan :cokkomik::cokkomik:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hu hu cicişlerrrr canlarım günaydın nasılsınız ben süperüm süperrrrr-kop-kop-kop-kop
kocaman öpüyorum hepinizi
geçmişi okumadım bi bakıyım neler olmuş

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena kız sizin tohumları senın yumurtaya ne zaman özgürce giriş yapacaklar :hihi:

Bu ay basliyoruz ayin 19-20 si gibi adet olmam lazim ondan sonra artik doktora gidecem yumurta takibi yaptiracam ama cat.ignesi konusunda kararsizim Pazartesi terminim var zaten bakalim konusacaz ....:elis:

Eşiminde vardı senin gibi aynı banyo yapıp yanına bile gidemezdim ameliyat oldu geçen sene burnundan şimdi çok rahat hiçbişey kalmadı şifalar diliyorum sana canım benim.

yeni bitti bacım ya 15 gün sürdü valla son günlerde zehirleniyoduk tiner kokusundan :cokkomik::cokkomik:

Dökeydin ya o tineri patronun agzina iskenceci patron bende bu sabah baya psikopata bagladim ....:zonk:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar iyi geceler ancak geçmişi okuyabildim artık yatayım ben başım döndü ekrana bakmaktan Renkli göz olayına gelince, ben de eşimde renkli gözlü değiliz ama kızım yeşil-ela karışık. İlk 1 sene mavi gözlüydü artık 2 yaşını geçti değişeceğini sanmam. Yalnız ikimizinde ailesinde var çekinik olarak taşıyoruz yani. Düşük bir olasılık olsa da biz de gerçekleşti.

Elera bir de bana temizlik tüyolarından verecektiniz hani, umut gemisi senden de bekliyorum işin püf noktalarını? Bu yaştan sonra titiz bir hatun olabilir miyim??:zuzu:

canım estafurullah.Ben kendi yaptıklarımı anlatayım:Benim için öncelik mutfağın
ve lavaboların temiz ve derli toplu olmasıdır.gittiğim bir evde baktığım ilk yer buralardır.Bence bir kadının temizliğini de mutfak,lavabo ve wc nin temizliği gösterir.Bu benim düşüncem ve bakış açım.Ellerimi yıkadığım ve yemeklerimin piştiği yerin temizliği ve hijeni benim için çok önemli.Bunlar her gün yapılmalı ve malesef kötü huyum herkesin yaptığını da beğenmem.Yine arkadan temizlerim:)
ikinci olarak her gün parke ve kalebodurların en geç gün aşırı tozlarını almaya dikkat ederim.En nefret ettiiğim şey parke ve kalebodurlardaki birikmiş havlardır.gittiğim bir evde kusuyordum,kadının parkelerini görünce pes dedim içimden.pasta bile yiyemedim o evde,sanki pastaya da girmiş o pislik gibi geldi.bir bahane uydurdum erkenden kalktım.ne yapayım yiyemem ki iştahım kapanır.
mutfağımdaki kullandığım bardaklarım haftada bir ozonlu suya yatırılır,haftada 2 kez yerler ozonlanır(aslında daha fazlaydı ama eşim iyice sinir olmaya başladı ozon kokusundan...) işte elimden geldiğince yaptıklarım bunlar.Halılarım ve camlarım için 15 tbir temizlikçi yıllardır bildiğm çok güvendiğim ablam var o halleder çünkü hem çalışınca çocukla zor oluyor hem de yükseklik korkumdan dolayı.senede 2 kez duvarlarımı sildiririm.ha bir de perde takıntım var ayda 1 kez tüllerim ve güneşliklerim yıkanır.
aklıma gelenler bunlar canım.Çalışınca anca bu kadar oluyor malesef.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Bu ay basliyoruz ayin 19-20 si gibi adet olmam lazim ondan sonra artik doktora gidecem yumurta takibi yaptiracam ama cat.ignesi konusunda kararsizim Pazartesi terminim var zaten bakalim konusacaz ....:elis:

Dökeydin ya o tineri patronun agzina iskenceci patron bende bu sabah baya psikopata bagladim ....:zonk:

hadi beline kuvvet hayırlısı canım

OP
G

gunness

Misafir
hu hu cicişlerrrr canlarım günaydın nasılsınız ben süperüm süperrrrr-kop-kop-kop-kop
kocaman öpüyorum hepinizi
geçmişi okumadım bi bakıyım neler olmuş

günaydınn canıımmm

kız patron amcam kızz ama yine sinir oldum çekti gitti zati olsa içirecektim

bu arada Elarayı görür gibi ooldum ama yok şimdi yalnış mı gördüm acep

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kız umutgemısı bızım kızlarımız aynı benımkı10 ayını doldurdu diş konusunda konuşmuşsunuz gecenin 3 de biz uyurken neyse benımkı 6 diş patlattı neke zor biliyonmu senın kızınkıler daha sağlıklı olur neka geç oka iyi

amannnn 6 tane mi? ay bakalım bizimkinin ne zaman çıkacak? bebişlerimiz aynı ay doğmuş heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar