Kızlar iyi geceler ancak geçmişi okuyabildim artık yatayım ben başım döndü ekrana bakmaktan Renkli göz olayına gelince, ben de eşimde renkli gözlü değiliz ama kızım yeşil-ela karışık. İlk 1 sene mavi gözlüydü artık 2 yaşını geçti değişeceğini sanmam. Yalnız ikimizinde ailesinde var çekinik olarak taşıyoruz yani. Düşük bir olasılık olsa da biz de gerçekleşti.
Elera bir de bana temizlik tüyolarından verecektiniz hani, umut gemisi senden de bekliyorum işin püf noktalarını? Bu yaştan sonra titiz bir hatun olabilir miyim??:zuzu:
canım estafurullah.Ben kendi yaptıklarımı anlatayım:Benim için öncelik mutfağın
ve lavaboların temiz ve derli toplu olmasıdır.gittiğim bir evde baktığım ilk yer buralardır.Bence bir kadının temizliğini de mutfak,lavabo ve wc nin temizliği gösterir.Bu benim düşüncem ve bakış açım.Ellerimi yıkadığım ve yemeklerimin piştiği yerin temizliği ve hijeni benim için çok önemli.Bunlar her gün yapılmalı ve malesef kötü huyum herkesin yaptığını da beğenmem.Yine arkadan temizlerim
ikinci olarak her gün parke ve kalebodurların en geç gün aşırı tozlarını almaya dikkat ederim.En nefret ettiiğim şey parke ve kalebodurlardaki birikmiş havlardır.gittiğim bir evde kusuyordum,kadının parkelerini görünce pes dedim içimden.pasta bile yiyemedim o evde,sanki pastaya da girmiş o pislik gibi geldi.bir bahane uydurdum erkenden kalktım.ne yapayım yiyemem ki iştahım kapanır.
mutfağımdaki kullandığım bardaklarım haftada bir ozonlu suya yatırılır,haftada 2 kez yerler ozonlanır(aslında daha fazlaydı ama eşim iyice sinir olmaya başladı ozon kokusundan...) işte elimden geldiğince yaptıklarım bunlar.Halılarım ve camlarım için 15 tbir temizlikçi yıllardır bildiğm çok güvendiğim ablam var o halleder çünkü hem çalışınca çocukla zor oluyor hem de yükseklik korkumdan dolayı.senede 2 kez duvarlarımı sildiririm.ha bir de perde takıntım var ayda 1 kez tüllerim ve güneşliklerim yıkanır.
aklıma gelenler bunlar canım.Çalışınca anca bu kadar oluyor malesef.