Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Ben de gerçekçiyim kızlar ya bu hayat koşullarında bir de hayal kırıklığı yaşayıp kendimi üzmemek için maalesef öyleyim. Hayallerimin ucunu kaçırmıyorum ama yine de hayal kurmak güzel. :huhuu:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Ben de gerçekçiyim kızlar ya bu hayat koşullarında bir de hayal kırıklığı yaşayıp kendimi üzmemek için maalesef öyleyim. Hayallerimin ucunu kaçırmıyorum ama yine de hayal kurmak güzel. :huhuu:

evt cnm zaten benim hayal kurmaya bile zamanım olmuyo ki :dertli: ancak yarın ne yaparım onu düşünüyorum gece yatarken :hihi:

OP
E

Elara

Misafir

ben en cok acıkınca yemek hayali kurarım. hayal kırıklıgına ugrama şansım cok azzz.
insanın karnı ackennn herşeyy hayal ettigi şey kadar cazip geliyorr,
karnım doyuncadaaa hayal mayal kalmıyorr:cikolata:

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kız daha görmeden dilediği gibi olsun bebişi sonra gerçeğe döncek benim kızım 7 ay yüzde 99 değil yüzde yüz erkek demişti dru erken doğum tehlikesiyle hastaneye gittiim cok şükür iyimiş dedim kalktım dr kızımız cok sağlıklı annesi boşuna endişelenmişsin dedi dr :1::1::1: ben tabı sok dilim tutuldu. ama tabıkı saglık hersey onemli
anaaa vallamı bende kız istiodum erkek dedi kız banada dua et yhaa kız cıksın nie bilmiom bugün eşimede dedim belki kordon gelmiştr içimden kız geçio dedim
Yeşil veya ela olması daha büyük ihtimal zaten. Mavi göz için olasılık daha düşük. Sağlıklı olsun da inşallah olur annesi.
amn cnm
bebek9.jpg
pesss hakkatten insanın aklına başka sey gelio bugünde eşime ne dediysem konusu oluo gittiğim dktr bugün zenciydi az türkçe konusuo eşime dedim cocuk zenci doğsa napardın die sence ne demem gerek dedi:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
bacım anlatamıyorum galibaa.sakın hayal kurmaa demiyomkiii
bu yapı meselesii ben gercekci biriyim sen hayalperest olabilirsinn
sonuclarına ikimiizin tepkisi farklı olacaktırr
ben daha sogukkanlı yaklaşırım olaylara ama sen hayalin gercek olmadıgında hayal kırıklıgı yada şokk yaşayabilirisnn
genel anlamda hayal kırıklı kötü bişi yani,sen bunu sadece bebek olayında düşünme yani.
canım ben zaten illa olsun die hayal etmioru aslında kardeşim yakışıklı ona benzesin istedim ama benzemezse gözü renkli olmaZSADA ÜZÜLMEM KIZ BEKLERKEN OĞLAN DEDİ DKTR ONA ÜZÜLMEDİM GÖZ RENGİNDEMİ HAYL KIRIKLIĞI YAŞICAM SAĞLIKLI OLSUN
ama ne yalan söyleyeyim ozaman ilk bebğimde cok uzuldum erkek dıyınce dr mümkün değil değişmez dedi kordonları yanında dedı ama kordonu bacak arasından dolandırmış zilli ultrosan fotosunu koyarım bak sıze kızlar ama dualarrım kabul oldu ve kızım oldu. işallah yıne kabul olur dualarım oğlum olur.
AMİN CANIM ALLAH BR ERKEK EVLAT NASİP ETSİN SANADA BANADA DUA ET BENMKİDE KIZ OLSUN KIZLAR BDE BİŞİ DİCEM YANLIŞ ANLAŞILMAKTA İSTEMİORUM ÖZELDEN BİRBİRİMİZE MSN WERSEK YASAKMI YANİ YANLIŞ ANLAMAYIN BAZILARI TERS TEPİO SORARKEN BİLE ÇEKİNİORUM
Tazmanyaa bu cümleyi anlamaya calış :)
"Bazen Doğru o kadar yanlış olur ki, hayallerinizden bile vazgeçersiniz"

amanınnn saat 3 olmuşş
hadi cıktımm

OP
M

Mertim

Misafir
mertim biortimi 2 farklı şekilde yorumluyoruzz
benim yorumlama şeklime göre kıza yatkın, diger arkadaşların yorumlama şekline göre erkege yatkın :)

ben listeye erkege yatkın yazacamm umarımmm öle olurrr

bu arada gülen yüz cıktıktan kac saat sonra ilişkiye girdinnn
vajinal duş filan denemedin dimi??
karbonat filan içtinmi?
eşine soguk duş kahve?
ilk kim orgazm oldu

Anladim cnm..hayirlisi..sen oyle yazmissan oyle kalsin..
benim gulen yuz olayi biraz garip oldu aslinda elaracim soyleki ben sabah 10 gibi uyandigimda baya akintim vardi islaklik cok fazlaydi yani..o yuzden sabah uyanip 1 bardak su ictikten sonra 4 saat kadar herhangi bir sey icmeyip saat tam 2 de testi ilk kez yaptim..ve hemen gulen yuz belirdi..iliskide saat 7 civari oldu canim..
aslinda sunu demek istiyorum o gun daha erken uyanmis olsaydim yani saat 6 gibi eminim saat 10 da yaptigimdada gulen yuzu gorucektim..
hatta ilk bir onceki gun gece yapicaktim kismet olmadi ya..aksam 8 de sivi alimini biraktim ve iste gece 12 gibi yaparim testi diyodum..uyuya kalmisim..cok ilginc hic uykumda yoktu..sonra esim kaldirdi hatta yerime..usendi oyle yapamadim..
simdi dusunuyorum acaba gece 12 de yapsaydim yine gulen yuz varmiydi..bence vardir diyorum ama iste kesin emin olamadim..
sonra iste sabah 10 gibi uyanip islakligi hissedip oglen 2 gibi yaptigimda cikti..ondan 5 saat sonra civarida iliski oldu..
yani gece 12 de eger cikmis oldugunu gorsem 19 saat sonra..
sabah 6 ya gore 8 saat sonra...
oglen gordugum gulen yuze gorede 5 saat sonrasi oluyor canim..
biraz detayli ama karisik yazdim umarim anlatabilmisimdir..

vajinal dus yapmadim canim..
karbonatli suyu son 2 gun ictim..iliski gunu baya ictim yani aslinda baya dedigim 2 buyuk bardak..
esime 5 gibi kahve yaptim..2 saat sonra civari iliski oldu..ne derece etkisi olmustr bilmiyorum..
orgazm konusuna gelince valla benim orda biraz sorunum var hep iste..o gunde yine heyecandan olamadim tabi.:ilknur:
bende hic bir sey olmadi yani..

canim gulen yuz konusunda kafam biraz karisik sende yardimci olursan sevinirim..ama su varki akintimin yogun oldugu sabahin aksamai iliski oldu..boyle iste canim..yine sorarsan yazarim..

aybamu

Üye
Tepki
38
bir izmir sabahindan herkese gunaydiiinnn. kimse yok bu saatte gercide :) kocam ise gitti uykum kacti bi bakayim dedim bende.
bu arada umutcum hic boyle seye uzulunurmu tatlim ya benim iki oglumda tam bir yasinda cikardilar ilk dislerini simdide gayet saglikli disleri. uzme kendini kucuk daha.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
günaydın kızlar,
akşam kocayla tartıştık moralim bozuk..oğlan akşam 7de uyandı geç uyumuştu ,bende dayanamadım 11 gbi yatağıma yattım baba oğul bıraktım salonda,öyle uyumuşum oğlanın anne diye çağırmasına zorla kalktım saat yarım olmuş. eşmde kızdı uyudum diye sanki ben robotum,kendi 10da uyuduğunda iyi ..neyse yatırıym seni dedim sallarken baktım eşim salona gidiyo,uyuynca gittim orda yatmış üstünü örtmüş.kızdım yatağa git napıyosun burda diye ne bağırıyosun dedi.benim en sevmediğim şey ayrı yatılması..ne olrsa olsun yatak ayrılmaz..benmki en ufak tartışmada gidiyo salona..bağırdım çağırdım çocukta tam dalmamış anne diye çağırıyo, gittim süt koydum içiridm yattım..sabah 5te geldi yatağa hiç bakmadım..uyuyolar şimdi ama yüz vermiycem..hep benden bekliyo allttan alan ben oluyorum.

OP
G

gunness

Misafir
kızlar nasıl zor geldim ank. buz yerler buz arabaya zor bela park yeri buldum bitse artık şu kış
bahar gelsin donduk bu sene yaa

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
günaydın kızlar,
akşam kocayla tartıştık moralim bozuk..oğlan akşam 7de uyandı geç uyumuştu ,bende dayanamadım 11 gbi yatağıma yattım baba oğul bıraktım salonda,öyle uyumuşum oğlanın anne diye çağırmasına zorla kalktım saat yarım olmuş. eşmde kızdı uyudum diye sanki ben robotum,kendi 10da uyuduğunda iyi ..neyse yatırıym seni dedim sallarken baktım eşim salona gidiyo,uyuynca gittim orda yatmış üstünü örtmüş.kızdım yatağa git napıyosun burda diye ne bağırıyosun dedi.benim en sevmediğim şey ayrı yatılması..ne olrsa olsun yatak ayrılmaz..benmki en ufak tartışmada gidiyo salona..bağırdım çağırdım çocukta tam dalmamış anne diye çağırıyo, gittim süt koydum içiridm yattım..sabah 5te geldi yatağa hiç bakmadım..uyuyolar şimdi ama yüz vermiycem..hep benden bekliyo allttan alan ben oluyorum.

günaydın canım
önemli bişey değilmiş evde huzursuzluk öçok kötü
valla bizdede incir çekirdeğini doldurmayan şeylerden bazen kıyamet kopartıyoruz :) sıkma canını erkek milleti işte :böö:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar