mertim biortimi 2 farklı şekilde yorumluyoruzz
benim yorumlama şeklime göre kıza yatkın, diger arkadaşların yorumlama şekline göre erkege yatkın
ben listeye erkege yatkın yazacamm umarımmm öle olurrr
bu arada gülen yüz cıktıktan kac saat sonra ilişkiye girdinnn
vajinal duş filan denemedin dimi??
karbonat filan içtinmi?
eşine soguk duş kahve?
ilk kim orgazm oldu
Anladim cnm..hayirlisi..sen oyle yazmissan oyle kalsin..
benim gulen yuz olayi biraz garip oldu aslinda elaracim soyleki ben sabah 10 gibi uyandigimda baya akintim vardi islaklik cok fazlaydi yani..o yuzden sabah uyanip 1 bardak su ictikten sonra 4 saat kadar herhangi bir sey icmeyip saat tam 2 de testi ilk kez yaptim..ve hemen gulen yuz belirdi..iliskide saat 7 civari oldu canim..
aslinda sunu demek istiyorum o gun daha erken uyanmis olsaydim yani saat 6 gibi eminim saat 10 da yaptigimdada gulen yuzu gorucektim..
hatta ilk bir onceki gun gece yapicaktim kismet olmadi ya..aksam 8 de sivi alimini biraktim ve iste gece 12 gibi yaparim testi diyodum..uyuya kalmisim..cok ilginc hic uykumda yoktu..sonra esim kaldirdi hatta yerime..usendi oyle yapamadim..
simdi dusunuyorum acaba gece 12 de yapsaydim yine gulen yuz varmiydi..bence vardir diyorum ama iste kesin emin olamadim..
sonra iste sabah 10 gibi uyanip islakligi hissedip oglen 2 gibi yaptigimda cikti..ondan 5 saat sonra civarida iliski oldu..
yani gece 12 de eger cikmis oldugunu gorsem 19 saat sonra..
sabah 6 ya gore 8 saat sonra...
oglen gordugum gulen yuze gorede 5 saat sonrasi oluyor canim..
biraz detayli ama karisik yazdim umarim anlatabilmisimdir..
vajinal dus yapmadim canim..
karbonatli suyu son 2 gun ictim..iliski gunu baya ictim yani aslinda baya dedigim 2 buyuk bardak..
esime 5 gibi kahve yaptim..2 saat sonra civari iliski oldu..ne derece etkisi olmustr bilmiyorum..
orgazm konusuna gelince valla benim orda biraz sorunum var hep iste..o gunde yine heyecandan olamadim tabi.:ilknur:
bende hic bir sey olmadi yani..
canim gulen yuz konusunda kafam biraz karisik sende yardimci olursan sevinirim..ama su varki akintimin yogun oldugu sabahin aksamai iliski oldu..boyle iste canim..yine sorarsan yazarim..