OP
Elara
Misafir
- #8.261
haskenaa bu ilk cetvelin annlamı neydi
calgeli bende cok kullandım kızımda kasıntısını alıyo uyusturuyo dişetlerini ağrısını alıyo kullan sık sık cnm
kocanın tarafında renkli göz yoksa cok zor cnmm
ben ve ailemm hep renkli gözlüyüzz ama kızımın gözleri bize cekmemişş
babam abim kardeşim ben mavi gözlüyüzz düşün yani
umut bide cok fazla jel kullanmamaya calış cnm.bagımlılık yapıyor diye duymuştum
yeşil sogan ver eline.dışlerini hem ii kaşır hemde acısını alır derlerr
havuc salatalık verebilriisn sen yanındaykenn
silikon dişlik verebilirisn,içleri su ile dolu olanlardan.buzdolabında beklet sogudugunda bebeginin dişlerine sürersin yanmasını alırr
buzluk kısmına koyma ama.
bide o dedigim hapı al kullanmaya başlaa
bize 2 yıl gitti o hap.
Kizlar benden bu gecelik bu kadar size iyi sohbetler yarin görüsürüz insaAllah .................
aaa bak bu ii haber canım çünkü kızda halaya çeker sennkide onlara çekmişbenmde oğlum olcak oğlanda dayıya cekermiş :cikolata:
kocanın tarafında renkli göz yoksa cok zor cnmm
ben ve ailemm hep renkli gözlüyüzz ama kızımın gözleri bize cekmemişş
babam abim kardeşim ben mavi gözlüyüzz düşün yani
kızlar çıkıyorum,kızım uyandı acıkmış mama hazırlıycam.öpüyorum hepinizi.Allaha emanet olun.Rabbim gönlünüzün muradını versin,kimse üzülmesin herkes mutlu olsun.Yarın görüşürüz.
tamam canım,diş kaşıyıcısından başlıyım.plastik ama ya kanserojen olmaz mı?
sen avut kendini ölee
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu yazıyı bi oku istersen:cikolata:
kızlar çıkıyorum,kızım uyandı acıkmış mama hazırlıycam.öpüyorum hepinizi.Allaha emanet olun.Rabbim gönlünüzün muradını versin,kimse üzülmesin herkes mutlu olsun.Yarın görüşürüz.
iyi geceler cnm
anacım fredini kabusu gibisin azcık ümitlendik nolmuş yaniheves kaçırıon
olsun bak gör yeşil gözlü olcak sanada resmini göndercem heheheh
Kızlar iyi geceler ancak geçmişi okuyabildim artık yatayım ben başım döndü ekrana bakmaktan Renkli göz olayına gelince, ben de eşimde renkli gözlü değiliz ama kızım yeşil-ela karışık. İlk 1 sene mavi gözlüydü artık 2 yaşını geçti değişeceğini sanmam. Yalnız ikimizinde ailesinde var çekinik olarak taşıyoruz yani. Düşük bir olasılık olsa da biz de gerçekleşti.
Elera bir de bana temizlik tüyolarından verecektiniz hani, umut gemisi senden de bekliyorum işin püf noktalarını? Bu yaştan sonra titiz bir hatun olabilir miyim??:zuzu:
canım valla süper moral verdin bna tskrler bu arada h.g.Kızlar iyi geceler ancak geçmişi okuyabildim artık yatayım ben başım döndü ekrana bakmaktan Renkli göz olayına gelince, ben de eşimde renkli gözlü değiliz ama kızım yeşil-ela karışık. İlk 1 sene mavi gözlüydü artık 2 yaşını geçti değişeceğini sanmam. Yalnız ikimizinde ailesinde var çekinik olarak taşıyoruz yani. Düşük bir olasılık olsa da biz de gerçekleşti.
Elera bir de bana temizlik tüyolarından verecektiniz hani, umut gemisi senden de bekliyorum işin püf noktalarını? Bu yaştan sonra titiz bir hatun olabilir miyim??:zuzu:
elera bak bak oku nedio onunki olmuş benmkide olcekkkkk yaniii inşallah olur yani olur dimi bari bu sefer ümit ver yhaaa
sonradan hayal kırıklıgına ugrama diyee zemini hazırlıyom şekerimm,ortada bilimsel gercekler varr
bende kesin gözüyle bakıyordummm maviş olur diyeeee ama öle olmadıı.ama inş senin bebişş olurrr
cnm sizdeki ihtmal düşük degilmişkiii
öenmli olan her iki tarafın genindede mavi allel bulunmasıı
sizdede öle olmuşşş
sana titizlik tüyosu veriyim ama yine gec söledin yawww
geniş bi zamanda yazayım söz
cnm sizdeki ihtmal düşük degilmişkiii
öenmli olan her iki tarafın genindede mavi allel bulunmasıı
sizdede öle olmuşşş
sana titizlik tüyosu veriyim ama yine gec söledin yawww
geniş bi zamanda yazayım söz
canım valla süper moral verdin bna tskrler bu arada h.g.