Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kocanın tarafında renkli göz yoksa cok zor cnmm
ben ve ailemm hep renkli gözlüyüzz ama kızımın gözleri bize cekmemişş
babam abim kardeşim ben mavi gözlüyüzz düşün yani

aaa bak bu ii haber canım çünkü kızda halaya çeker sennkide onlara çekmiş:cokkomik: benmde oğlum olcak oğlanda dayıya cekermiş :cikolata:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut bide cok fazla jel kullanmamaya calış cnm.bagımlılık yapıyor diye duymuştum

yeşil sogan ver eline.dışlerini hem ii kaşır hemde acısını alır derlerr
havuc salatalık verebilriisn sen yanındaykenn
silikon dişlik verebilirisn,içleri su ile dolu olanlardan.buzdolabında beklet sogudugunda bebeginin dişlerine sürersin yanmasını alırr
buzluk kısmına koyma ama.
bide o dedigim hapı al kullanmaya başlaa
bize 2 yıl gitti o hap.

tamam canım,diş kaşıyıcısından başlıyım.plastik ama ya kanserojen olmaz mı?

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kocanın tarafında renkli göz yoksa cok zor cnmm
ben ve ailemm hep renkli gözlüyüzz ama kızımın gözleri bize cekmemişş
babam abim kardeşim ben mavi gözlüyüzz düşün yani

aynen tüm akrabalarım neredeyse mavi gözlüyüz ammmmmaaaaaaaaaa yok kahverengi göz baskın

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar çıkıyorum,kızım uyandı acıkmış mama hazırlıycam.öpüyorum hepinizi.Allaha emanet olun.Rabbim gönlünüzün muradını versin,kimse üzülmesin herkes mutlu olsun.Yarın görüşürüz.

OP
E

Elara

Misafir
tamam canım,diş kaşıyıcısından başlıyım.plastik ama ya kanserojen olmaz mı?

plastik ,cam ,biberon v.s gibi ürünlerde zararlı olabilcek madde BİSPHENOL dür.

cocuguna alacagın dişligin içerigindede bu maddenin olmamasına dikkat ett
babysoft markasıydı galiba.buna bakabilriisnn
bi kac marka daha vardı ama isimleri şuan aklımda degil

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Kızlar iyi geceler ancak geçmişi okuyabildim artık yatayım ben başım döndü ekrana bakmaktan Renkli göz olayına gelince, ben de eşimde renkli gözlü değiliz ama kızım yeşil-ela karışık. İlk 1 sene mavi gözlüydü artık 2 yaşını geçti değişeceğini sanmam. Yalnız ikimizinde ailesinde var çekinik olarak taşıyoruz yani. Düşük bir olasılık olsa da biz de gerçekleşti.

Elera bir de bana temizlik tüyolarından verecektiniz hani, umut gemisi senden de bekliyorum işin püf noktalarını? Bu yaştan sonra titiz bir hatun olabilir miyim??:zuzu:

OP
E

Elara

Misafir
anacım fredini kabusu gibisin azcık ümitlendik nolmuş yani:cokkomik: heves kaçırıon:cokkomik: olsun bak gör yeşil gözlü olcak sanada resmini göndercem heheheh :cokkomik:

sonradan hayal kırıklıgına ugrama diyee zemini hazırlıyom şekerimm,ortada bilimsel gercekler varr
bende kesin gözüyle bakıyordummm maviş olur diyeeee ama öle olmadıı.ama inş senin bebişş olurrr

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar iyi geceler ancak geçmişi okuyabildim artık yatayım ben başım döndü ekrana bakmaktan Renkli göz olayına gelince, ben de eşimde renkli gözlü değiliz ama kızım yeşil-ela karışık. İlk 1 sene mavi gözlüydü artık 2 yaşını geçti değişeceğini sanmam. Yalnız ikimizinde ailesinde var çekinik olarak taşıyoruz yani. Düşük bir olasılık olsa da biz de gerçekleşti.

Elera bir de bana temizlik tüyolarından verecektiniz hani, umut gemisi senden de bekliyorum işin püf noktalarını? Bu yaştan sonra titiz bir hatun olabilir miyim??:zuzu:

cnm sizdeki ihtmal düşük degilmişkiii
öenmli olan her iki tarafın genindede mavi allel bulunmasıı
sizdede öle olmuşşş

sana titizlik tüyosu veriyim ama yine gec söledin yawww
geniş bi zamanda yazayım söz:)

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56

canım valla süper moral verdin bna tskrler bu arada h.g.
elera bak bak oku nedio onunki olmuş benmkide olcekkkkk yaniii inşallah olur yani olur dimi bari bu sefer ümit ver yhaaa:cokkomik::cokkomik:
sonradan hayal kırıklıgına ugrama diyee zemini hazırlıyom şekerimm,ortada bilimsel gercekler varr
bende kesin gözüyle bakıyordummm maviş olur diyeeee ama öle olmadıı.ama inş senin bebişş olurrr

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
sizdede öle olmuşşş

Saolasın canım zaten gün içinde yaptıklarını okuyunca bile temizlik yapasım geliyor

Hayırlı geceler Allah a emanet olun öpüyorum hepinizi

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
sizdede öle olmuşşş

ya eşimin anneannesi yeşil gözlü bide teyzesi bide teyzesinin kızları ama kız kardeşleri değil ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar