Ya kizlar aranizda eski yerden tanidik varsa kendini desifre etsin ben herkesi karistiriyorum artik kim kimdir ?
Elara nere gittin kiz yarimmi birakmistin yoksa isini.....:zopa:
Valla ara ara dur bi dakka hemen geliyorum makyajımı tazeleyip diyomuş bize bakıp geri gidiyomuş devamm:deli::deli::deli:
Kızlar adam gitti yatağı ısıtmıştır ben gideyim. Allaha emnt olun. Öpüyorum hepinizi. Bugun iftarda hepinize dua ettim. Allah kabul eylesin...
İyiyim canım. Sağol. Bugün sana dediğim gibi hepinize tektek dua ettim ama bil bakalım kimi unuttum? Kendimi
Üzülme şekerim yarın bende yaparım market hemen karşımda yarın alırım afiyet olsun yapanlara
Elara kiz nereye gidip geliyon adama sus payimi veriyon....
ay yaprak sen cok yaşaaa eşim zaten boşicak beni biraz önce kavga ettim ilgilenmion benle gelir gelmez yatıosun dedim sen sitenden cıkıp bana br hoşgeldin diyomusun dedi ay cevap bile veremedimadam bir kelimeyli haklı olmayıda gecdi fevkuladennfevkinde bir haklı oldu
bende kızımı ve kocişi uyuttum geldim...bi bakıyım kızlar uyumuyodur dedim...bakıyorum herkes burada..arkadaşlar bugün canım dondurma istedi sağolsun eşim gitti aldı geldi kutunun yarısını bitirdim yarısını da yarın yiyicem...kızımda turşu falan isterdi canım bunda tatlı şeyler çekiyo...kızımda olsa oğlumda olsa şeker bi şey olucakk..
Tesekkur ederim elara..
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ins.AMIN..
Aslinda normali yazdim 28 gun diye ama son 3 aydir 26-27 gun suruyordu regl dongum.bide clearblue gulen yuz ovulasyon testinden almistim..gulen yuzu gordugum gun oldu ilsiki bide o gun akintimda coktu,islaklik hissi verecek sekildeydiumarim burasi bana ugurlu gelir bebisim gelmistir ,,ama sanki adet agrisi gibi agrilarim basladi ve kirmizilar gelicek gibi(((
Dogum tarihim:20.06.1981
kızlar moralim çok bozuk...Ben ne yapacağım????????
Kılar ben kaçtım hepinize Allah rahatlık versin öptümm
heyhey =renkrenk
suannacats di galiba eski nicki =gürcü =hürrem
ORKIDEM =&ebru&
iremderdam =eceiremnur
dost =evrimdost
ask prensesi=karabiberim01
ECEMM =eccee
yok ikinci postayı yapıp geldim töbee töbee
kızlar moralim çok bozuk...Ben ne yapacağım????????
Elara üstüne atliycam simdi ha ne ediyon niye cevap vermiyon e dusunuda aldin ama hala kendine gelemedin galiba.....
cnm ben 2 gündür gecmişi okumadım o nedenle bu cvbını görmedimm
birazdan bakcamm
yaprakcımm durr halletcez resim işinnn azcık daha bekle cnm
sana site ismi vercem ordan küçültcen ebatları
h.g cnm.
h.g ceylan
2 oglunmu var ?
dikkat et tatlım boğazını üşütme,antibiyıotik kullanamazsın boğazın şişmesin.ısıta ısıta ye olur mu;?
bende kızımı ve kocişi uyuttum geldim...bi bakıyım kızlar uyumuyodur dedim...bakıyorum herkes burada..arkadaşlar bugün canım dondurma istedi sağolsun eşim gitti aldı geldi kutunun yarısını bitirdim yarısını da yarın yiyicem...kızımda turşu falan isterdi canım bunda tatlı şeyler çekiyo...kızımda olsa oğlumda olsa şeker bi şey olucakk..
hayırdır umut neye moralin bozuldu...
ya kızım 10 ayı bitirecek daha dişleri çıkmadı,niye ya bir sorun mu var? ya çıkmaza offffffff korkuyorum.doktorum çıkar dedi.herkesin bebeklerşnşn 7-8 diş var bizimki dişşiz.