Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Ya kizlar aranizda eski yerden tanidik varsa kendini desifre etsin ben herkesi karistiriyorum artik kim kimdir ?

heyhey =renkrenk
suannacats di galiba eski nicki =gürcü =hürrem
ORKIDEM =&ebru&
iremderdam =eceiremnur
dost =evrimdost
ask prensesi=karabiberim01
ECEMM =eccee

Elara nere gittin kiz yarimmi birakmistin yoksa isini.....:zopa:

:hihi: yok ikinci postayı yapıp geldim töbee töbee

OP
E

Elara

Misafir
Valla ara ara dur bi dakka hemen geliyorum makyajımı tazeleyip diyomuş bize bakıp geri gidiyomuş devamm:deli::deli::deli:

:kptmya:

Kızlar adam gitti yatağı ısıtmıştır ben gideyim. Allaha emnt olun. Öpüyorum hepinizi. Bugun iftarda hepinize dua ettim. Allah kabul eylesin...

aminn.Allah razı olsunn cnm.

İyiyim canım. Sağol. Bugün sana dediğim gibi hepinize tektek dua ettim ama bil bakalım kimi unuttum? Kendimi:D
:D tamam bizde sana dua ederizz..
Rabbim sanada saglıklı hayırlıı bi erkek evlat nasip etsin inşallahh

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar moralim çok bozuk...Ben ne yapacağım????????

OP
E

Elara

Misafir
Elara kiz nereye gidip geliyon adama sus payimi veriyon....

bacım tuby le msnde konuşuyorduk ondan kayboldumm.kendisini ve cocuklarını gördüm :cikolata:
şimdide gecmişe bakıyorum

ay yaprak sen cok yaşaaa eşim zaten boşicak beni biraz önce kavga ettim ilgilenmion benle gelir gelmez yatıosun dedim sen sitenden cıkıp bana br hoşgeldin diyomusun dedi ay cevap bile veremedim :cokkomik::cokkomik::cokkomik: adam bir kelimeyli haklı olmayıda gecdi fevkuladennfevkinde bir haklı oldu:cokkomik:

benim kocada ilk başlar öle derdi.ama şuann pc yi acmadıgım zaman foruma grmicenmi bugün diye sorarrr
genelde çenemden bunaldıgında beni buraya postalarr:cikolata:

Tepki
50
bende kızımı ve kocişi uyuttum geldim...bi bakıyım kızlar uyumuyodur dedim...bakıyorum herkes burada..arkadaşlar bugün canım dondurma istedi sağolsun eşim gitti aldı geldi kutunun yarısını bitirdim yarısını da yarın yiyicem...kızımda turşu falan isterdi canım bunda tatlı şeyler çekiyo...kızımda olsa oğlumda olsa şeker bi şey olucakk..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
teletubby canım dualarında bana da yer verdiğin için teşekkür ederim.bu moral bozukluğunda tesellim oldu bu...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bende kızımı ve kocişi uyuttum geldim...bi bakıyım kızlar uyumuyodur dedim...bakıyorum herkes burada..arkadaşlar bugün canım dondurma istedi sağolsun eşim gitti aldı geldi kutunun yarısını bitirdim yarısını da yarın yiyicem...kızımda turşu falan isterdi canım bunda tatlı şeyler çekiyo...kızımda olsa oğlumda olsa şeker bi şey olucakk..

dikkat et tatlım boğazını üşütme,antibiyıotik kullanamazsın boğazın şişmesin.ısıta ısıta ye olur mu;?

OP
E

Elara

Misafir
Tesekkur ederim elara..
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ins.AMIN..
Aslinda normali yazdim 28 gun diye ama son 3 aydir 26-27 gun suruyordu regl dongum.bide clearblue gulen yuz ovulasyon testinden almistim..gulen yuzu gordugum gun oldu ilsiki bide o gun akintimda coktu,islaklik hissi verecek sekildeydiumarim burasi bana ugurlu gelir bebisim gelmistir ,,ama sanki adet agrisi gibi agrilarim basladi ve kirmizilar gelicek gibi :((((

Dogum tarihim:20.06.1981

cnm ben 2 gündür gecmişi okumadım o nedenle bu cvbını görmedimm
birazdan bakcamm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kılar ben kaçtım hepinize Allah rahatlık versin öptümm

Sanada Allah rahatlik versin tatli uykular güzel rüyalar diliyorum....

heyhey =renkrenk
suannacats di galiba eski nicki =gürcü =hürrem
ORKIDEM =&ebru&
iremderdam =eceiremnur
dost =evrimdost
ask prensesi=karabiberim01
ECEMM =eccee

:hihi: yok ikinci postayı yapıp geldim töbee töbee

Tesekkür ederim canim ........
Kiz ne ikinci postasi yapan var yapamayan var hamileler var söyleme öyle....

kızlar moralim çok bozuk...Ben ne yapacağım????????

Ne konuda canim anlat yardimci olmaya calisalim....Biliyorsun ölümden baska her derdin caresi var Rabbimin izni ile....

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351

Nisancım resimdeki bebek çok tatlıyaaaa ay bayıldım kıyafetine bebek için alışveriş yapasım geldi hiçbişey almadım daha yarın çıkayım biraz bişeyler alayım valla gaza getirdi beni çokkkk tatlıııı

OP
M

Mertim

Misafir
Elaracim sen musahit oldugunda bakarsin cnm..ben simdi cikiyorum..herkese iyiaksamlar arkadaslar..tekrar tesekkur ederim mutlulugumu paylastiginiz icin..:huhuu::huhuu::huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar