Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Elara geldin mi canim ya su tickeri bi anlatsana nereden yapiyon birde o yumurcaklarin resmini nereden ekliyon...

bacım anlatması cok karışık
burda defalarca anlattım becerebilen cıkmadı.sonrada herkes şifresini attı bana ben yaptımm:acep:

OP
E

Elara

Misafir
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyimmmmmmmm:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::1::1::1::1::1::1:
burasi bana ugurlu geldi...coksukur i hamileyim,hala inanamiyorummm..pregnant yazisini okudugumda yuzum bembeyaz olmustu sabah hala tuhaf tuhaf geziniyorum...Rabbime sonsuz sukurler olsun..isteyen herkese olsun..AMIN..

tebrikler cnm.saglıcakla al kucagına inşş.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyimmmmmmmm:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::1::1::1::1::1::1:
burasi bana ugurlu geldi...coksukur i hamileyim,hala inanamiyorummm..pregnant yazisini okudugumda yuzum bembeyaz olmustu sabah hala tuhaf tuhaf geziniyorum...Rabbime sonsuz sukurler olsun..isteyen herkese olsun..AMIN..

Cnm saglıkla al kucagına...

OP
E

Elara

Misafir
Bak ayıp oluyor. Biz burada herşeyi paylaşıyoruz. Arkadaşım c.... mi abdestlimi olduğunu bilmeye hakkımız var. Ayrıca sadece bu kadarını merak ediyoruz. Ya detaylara girseydik ne olacaktı:)

:kptmya::kptmya:

cenabet cenabet ne işim var pc başında ayol.sanal seks mi yapıyom benn :hihi:
işimi hallederim yatmam bilee.anında kalkar duşumu alırımm

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
cnm kanaman yoksa sorun edilcek bi durum yok bencee
rahim genişliyor sancı ondandırr
bebeginde uyuyordurrr ondan hereket etmiyordurr.herzaöan hareket etcek diye bişi yokk
ama cok endişe ediyorsan doktora gitmelisin

şekerli su içip sol kolunun üzerine uzan eğer 1 saat içinde hareket etmezse doktora görünürsün ama korkma daha pek ufak çoğu hareketini sen hissetmiyorsundur zaten

çikolata ye meyve suyu içç

slm kızlar nasılsınız..

hurrem cnm oynamayabılırya cok ayakta felan kaldıysan ama cok endıse verıyosa mutlaka gıt doktara

evet şeker hareketi arttırır

canımm hemen çikolata yeeeeeeeee

selam kızlar ben geldim eşim işten gelince doktora gittim hemen acile neyse kü şükürler olsun iyiymiş bebeğim ama gündüz hiç oynamadı şimdide maşşalalah durmuyo 15 dkya bir oynuyo hissediorum ay cok korkmustum ya ee kızlar siz ne yaptınız

OP
E

Elara

Misafir
mertim sne neelr denemiştim tekrar yaz bacımm.bilmeyenelrde ögrensin.yoksa herkese tek tek yazmak zorunda kalcan

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
selam kızlar ben geldim eşim işten gelince doktora gittim hemen acile neyse kü şükürler olsun iyiymiş bebeğim ama gündüz hiç oynamadı şimdide maşşalalah durmuyo 15 dkya bir oynuyo hissediorum ay cok korkmustum ya ee kızlar siz ne yaptınız[/QUOTE]

Ara sıra bendede oluyo canım ya hemen panik yapma karın yağdığı ilk gün ben dışarı çıktım karşı bloğa gidicektim daha ilk adımımda düştüm gün boyu hiç hissetmedim kıpırdamasını gece yatınca başladı oynamaya ara ara oluyo yani yorgun olunca falanda oynamıyo

OP
E

Elara

Misafir
hürrem hadi gözün aydınnn sevindimm bişi olmadıgınaa
ama biz sana dedik dimee

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Hürrem zaten belliydi birşey olmadığı. O annesinin karnında çok sağlıklı. Biraz kafa dinlemeye ihtiyacı vardı sadece...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
[FONT="Comic Sans MSya ee kızlar siz ne yaptınız[/QUOTE]

Ara sıra bendede oluyo canım ya hemen panik yapma karın yağdığı ilk gün ben dışarı çıktım karşı bloğa gidicektim daha ilk adımımda düştüm gün boyu hiç hissetmedim kıpırdamasını gece yatınca başladı oynamaya ara ara oluyo yani yorgun olunca falanda oynamıyo[/QUOTE]
canım bu arada gecmş olsun dikkatli olmaya çalış allah korusun nolur ne olmaz artı benm ilk hamilelik ya ne bilim panik yaptm :lilav:
[QUOTE="Elara, post: 589706"]hürrem hadi gözün aydınnn sevindimm bişi olmadıgınaa
ama biz sana dedik dimee

biz sana dedik dimeeee demesi kolay ilk cocuk canım benim hayuatım kaç defa hamile kaldm ki sanki korkuom işte şey olayına döndüü görmeşin oğlu olmuş tutmus çükünü koparmış die:cokkomik: benmkide o hesap artık en ufak bişide dktra gitcem galiba:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar