Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ne haber fistiklar nasilsiniz ya biri bana bu ticker olayini anlatirmi?nereden kayit yapiliyor profile baktim ama bulamadim...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Valla çok tatlısın şekerim

Ayy özür valla bizimki yatıyoduda ona bakmaya gittim geldim sabaha kadar sizinleyim yarın okulda yok ohhh rahat rahatt
Sağol canım.
Kız yaprak senin 2 kızın var. Bana anlatırmısın nasıl cesaret edebildin 3. çocuğa? Bana çok byük bir cesaret gibi gelyr bu...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ya evet bende Boncugu cok merak ediyorum dün ögrendim ve devamli dualar ediyorum Rabbim sifasini versin InsaAllah....

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Sağol canım.
Kız yaprak senin 2 kızın var. Bana anlatırmısın nasıl cesaret edebildin 3. çocuğa? Bana çok byük bir cesaret gibi gelyr bu...

Valla cesaret edemediğimden 7 sene bekledim hiç aklımda yoktu bidaha yap diyenlerlede tartışırdım yani o derece hiç aklımda yoktu ramazanda bigün iftar yaparken yalnız kaldım yalnız kalıncada çok düşündüm etrafımızda kimsemiz yok bitek kardeşlerim var dedim benim çocuklarımında kimsesi olmıycak bari kardeş sayıları çoağalsın dedim bi geldi öyle ramazan çıkınca hastalandım hemen deneme oldu saonra vazgeçtik tekrar cesaretim gitti ama tutmuş iyikide tutmuş hiç pişman değilim şuan Allahımda pişman etmesin inş.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Valla cesaret edemediğimden 7 sene bekledim hiç aklımda yoktu bidaha yap diyenlerlede tartışırdım yani o derece hiç aklımda yoktu ramazanda bigün iftar yaparken yalnız kaldım yalnız kalıncada çok düşündüm etrafımızda kimsemiz yok bitek kardeşlerim var dedim benim çocuklarımında kimsesi olmıycak bari kardeş sayıları çoağalsın dedim bi geldi öyle ramazan çıkınca hastalandım hemen deneme oldu saonra vazgeçtik tekrar cesaretim gitti ama tutmuş iyikide tutmuş hiç pişman değilim şuan Allahımda pişman etmesin inş.

Yani sen erkek için birşey denemedin değil mi? Allahtan gelene razıyız ama bana 2 kız yeter. Yaşları yakın birbirine bu yüzden iyi anlaşırlar..Olursa üçüncü erkek olsun diye yaparım. Ama üçüncü kız olmasından çok korkarım.

Tepki
50
inan canım bizde en az senin kadar heyecanlıyız rabbim gönlüne göre verir inş ya maşallah fire yok cnm seninde bence oğlun olacak içime öyle doğuyo

evet biliyorum rengin hepimiz birbirimiz için çook heyecanlanıyoruz..az kaldı bende öğreniyim koşa koşa doktordan gelip buraya yazıcam..inşallah içine doğan gerçek olur..

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Yani sen erkek için birşey denemedin değil mi? Allahtan gelene razıyız ama bana 2 kız yeter. Yaşları yakın birbirine bu yüzden iyi anlaşırlar..Olursa üçüncü erkek olsun diye yaparım. Ama üçüncü kız olmasından çok korkarım.

Yok canım bişey yapmadım ama çok çok dua ettim yapınca bide sağ tarafa yattım bukadar yani Allahın takdiri kızlar resim nasıl yükleniyo ya beceremiyorum bilen varmı ebad büyük diyo nasıl küçültücem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar