Mrb canım hepimiz geçmişe daldık sanırım kimse sohbet etmiyor ben iki sayfa açıyorum geçmiş uzunsa hem sohbet edeyim hemde okuyum diye öyle yapın kızlarr
Hayatım ben buradaym işte et sohbetini benle... Benden tatlısımı var
Mrb canım hepimiz geçmişe daldık sanırım kimse sohbet etmiyor ben iki sayfa açıyorum geçmiş uzunsa hem sohbet edeyim hemde okuyum diye öyle yapın kızlarr
Ne haber fistiklar nasilsiniz ya biri bana bu ticker olayini anlatirmi?nereden kayit yapiliyor profile baktim ama bulamadim...
Yaprak biliyormu emin değilim, ancak o işleri fiki fikici elara iyi becerir.
Valla çok tatlısın şekerimHayatım ben buradaym işte et sohbetini benle... Benden tatlısımı var
Yaprak kız sen demiyormuydum konuşalım diye... Bak seni bekliyoruz.
Kiz o simdi fiki fiki yapiyordur buraya anca dusunu alir gelir...:deli:
Kiz o simdi fiki fiki yapiyordur buraya anca dusunu alir gelir...:deli:
Valla bilmiyorum. Duşunu almadan gelmesin ayıp olur bize
Boncuktan haber alamadık ya
Sağol canım.Valla çok tatlısın şekerim
Ayy özür valla bizimki yatıyoduda ona bakmaya gittim geldim sabaha kadar sizinleyim yarın okulda yok ohhh rahat rahatt
bende çok merak ediyorum çokta üzülüyorum hep aklımda Allahım bian önce şifasını verir inşşşş.
Sağol canım.
Kız yaprak senin 2 kızın var. Bana anlatırmısın nasıl cesaret edebildin 3. çocuğa? Bana çok byük bir cesaret gibi gelyr bu...
Ya evet bende Boncugu cok merak ediyorum dün ögrendim ve devamli dualar ediyorum Rabbim sifasini versin InsaAllah....
Valla cesaret edemediğimden 7 sene bekledim hiç aklımda yoktu bidaha yap diyenlerlede tartışırdım yani o derece hiç aklımda yoktu ramazanda bigün iftar yaparken yalnız kaldım yalnız kalıncada çok düşündüm etrafımızda kimsemiz yok bitek kardeşlerim var dedim benim çocuklarımında kimsesi olmıycak bari kardeş sayıları çoağalsın dedim bi geldi öyle ramazan çıkınca hastalandım hemen deneme oldu saonra vazgeçtik tekrar cesaretim gitti ama tutmuş iyikide tutmuş hiç pişman değilim şuan Allahımda pişman etmesin inş.
bişi degil cnmm.herkes mavi pembe oldu seni sarı yaptımm
Allah gönlüne göre versinnn bekliyoruz haberlerinii
inan canım bizde en az senin kadar heyecanlıyız rabbim gönlüne göre verir inş ya maşallah fire yok cnm seninde bence oğlun olacak içime öyle doğuyo
nısancım cnm allah gonlune gore versın ısn prensdır saglıklı sıhatlı cnm
Yani sen erkek için birşey denemedin değil mi? Allahtan gelene razıyız ama bana 2 kız yeter. Yaşları yakın birbirine bu yüzden iyi anlaşırlar..Olursa üçüncü erkek olsun diye yaparım. Ama üçüncü kız olmasından çok korkarım.