Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Ay burda ezan okunuyor,Allahımm sen yüreğimizi biliyorsun,sen herşeyi gören,bilen,işitensin.Hazinen de o kadar bol ki nimetlerin.''Benden isteyin kullarım,yürekten isteyin veririm '' diyorsun.Bize de tez zamanda sağlıklı hayırlı ömürlü erkek evlatlarımızı ver yarabbim,aratmadan ,bekletmeden ver yarabbim.Sen yüzümüzü güldürürsün ,bizi ancak ve yanlız sen işitir,sen yardım edersin.Bizleri erkek evlat sevgisinden mahrum etme yarabbim,şu aciz kullarının muradlarını ver yarabbim.Aminnnnnnnnnnnnnnnn.

AMİNNN cnmm agzına yüregine saglıkk

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tşkler samimiyetinize kızlarr.Allah razı olsun sizdenn

Amin cümlemizden işallah.burada 2.aile gibi olduk.ben okulumda da arkadaşlarım arasında da asla konuşmadığım ve konuşmayacağım duygularımı sizinle konuşuyorum,kendimi rahatlamış hissediyor ve aranızda mutlu oluyorum.iyi ki varsınız.iyi ki tanımışım sizleri.

OP
E

Elara

Misafir
sagol umutcum burda herkesss cok samimi içtenn.bende kendimi huzurlu hissediyorum burda

OP
E

Elara

Misafir
kızım uyanmak üzereeee ben cıkıyorum kızlar
öptüm hepinizii

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canlarım,yemek yiyeceğim(ay yemek dediğim de çorba,yeşil salata ve biraz yoğurt:)yiyim otlarımı gelirim yine ...açığım şimdilik.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ay burda ezan okunuyor,allahımm sen yüreğimizi biliyorsun,sen herşeyi gören,bilen,işitensin.hazinen de o kadar bol ki nimetlerin.''benden isteyin kullarım,yürekten isteyin veririm '' diyorsun.bize de tez zamanda sağlıklı hayırlı ömürlü erkek evlatlarımızı ver yarabbim,aratmadan ,bekletmeden ver yarabbim.sen yüzümüzü güldürürsün ,bizi ancak ve yanlız sen işitir,sen yardım edersin.bizleri erkek evlat sevgisinden mahrum etme yarabbim,şu aciz kullarının muradlarını ver yarabbim.aminnnnnnnnnnnnnnnn.

ay cnm ne guzel dua etttın ya canı gonulden amınnnnnnnnnn dıyorum......rabbım vermeyecek oldugu seyın sevgısını vermezmıs ıns verecek cnm ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Tmm cnm kızlar bende cıkıyom hepını optum yuruyusumu yapayım gelırım ıns gece ....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Yaşasınnnnnnnnnnnnnnn kocacım bana kereviz almışşşşşşş.yarın yaparım artık.salatam var.Çıkıyorum kızlar.bu akşam dizi akşamı HANIMIN ÇİFTLİĞİ var,onu izlerim,bitttiğinde gelirim geç vakit işallah.hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmmm.iyi sohbetler.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Yaprağım adresini ver sana kargoyla yoluyum,kıyamam sana ben.

Tepki
13
saol umutcum dikkat ederim
kocam gelmişti onun için çıktım
bana karpuz almış canım benim ya dün canım çekti demiştim
ah ahhh saltanatım az kaldı son 25 gün nazllar bitecek :((

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Ay burda ezan okunuyor,Allahımm sen yüreğimizi biliyorsun,sen herşeyi gören,bilen,işitensin.Hazinen de o kadar bol ki nimetlerin.''Benden isteyin kullarım,yürekten isteyin veririm '' diyorsun.Bize de tez zamanda sağlıklı hayırlı ömürlü erkek evlatlarımızı ver yarabbim,aratmadan ,bekletmeden ver yarabbim.Sen yüzümüzü güldürürsün ,bizi ancak ve yanlız sen işitir,sen yardım edersin.Bizleri erkek evlat sevgisinden mahrum etme yarabbim,şu aciz kullarının muradlarını ver yarabbim.Aminnnnnnnnnnnnnnnn.

amin cnm ne güzel dua etmişsin inş hepimizin gönlüne göre olur

nedenben

Aktif Üye
Tepki
57
amin cümlemizden işallah.burada 2.aile gibi olduk.ben okulumda da arkadaşlarım arasında da asla konuşmadığım ve konuşmayacağım duygularımı sizinle konuşuyorum,kendimi rahatlamış hissediyor ve aranızda mutlu oluyorum.iyi ki varsınız.iyi ki tanımışım sizleri.

umut gemisi ewet cnm iyiki varsın burda

Tepki
92
Selam bayanlar bende siteye yeni üye oldum ve bu başlık dikkatimi çekti, inşallah Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar