Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hımm tamam o zaman bernil ,yok cnm acıma gitsin kilolar,yeni alacağın kilolar amaçlı geliyo tatlım

rengincim kilo vermek yumurtalıkların çalışmasını hızlandırır hamile kalmayı kolaylaştırırmış.onun için kist özellikle polikistik over yüzünden kilo alan hastalara jinekologlar önce kilo vermelerinbi önerirler kolay hamile kalmak için.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haklısın elaracım gelmeleri lazım dimi ama
bernilcim sen her halinle süpersin cnm gelirsen beni çok memnun edersin biliyorumm
iyiki varsınız hepinizin manevi desteği yeter

ay cnmm sagol senın guzel gorusun sende ölesın cnm amanın aman sevındırık oldum bu arada:1::1:ıns cnm ıns gelcem

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
elaracım daha odasını almadım
ama beğendim beşiğini aldık ama ananesi aldı
ufak tefek hastane çıkışını biberon ıvır zıvırlarını aldım
taşıma koltuğu yıkama küveti ve odası kaldı
onlarıda en kısa zamanda inş.teyzesii

Ah bu kız anneleri,cefayı onlar çeker zaten.benim annem de öyle.Allah başımdan almasın.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengincim kilo vermek yumurtalıkların çalışmasını hızlandırır hamile kalmayı kolaylaştırırmış.onun için kist özellikle polikistik over yüzünden kilo alan hastalara jinekologlar önce kilo vermelerinbi önerirler kolay hamile kalmak için.

ah ah sorma kılo verınce ben zaten hemen hamıs kalıyo 80 kılodan bı dıyet yaptım 67 kıloya dustum herkes dıkat et hamıs kalırsın bak zayıflsadın ıyıce dıyolardı aman dıyodum 6 senedır olmuyo bısey olmaz derken ana bı bakmısım hamıle oyuzdende sımdıde cok korkuyorum kazayla kalırım dıye alah korusun

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
sen dogum yapınca istenbuldaki arkadaşların seni ziyarete gelemsi lazım zatenn
gitmeyenn ayıp ederrr

Elaracım nasılsın? bugün geldiğimde fazla görüşemedik,bir ara yoktun.özledim seninle sohbet etmeyi.burada kar erimeye başladı,sizin orası nasıl?

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
gercekden cok guzel ısmı cnm ısmıyle yasasın ıns bende cok severım mehmet ısmını ıns koymakd a nasıp olur
İnş.canım Allah bernilinde seninde gönlüne göre versin
yaprakcım sen dogumunu yap ben gelcem sana Allah nasip ederse :)
Ay canım benim beklerim herzaman yolun düşersede gel doğumu bekleme
yaprağım hakkını helal et,kereviz mereviz canını çektirdik canım.

Aşkolsun canım yarın yaparım inş. helal olsun

OP
E

Elara

Misafir
Elaracım nasılsın? bugün geldiğimde fazla görüşemedik,bir ara yoktun.özledim seninle sohbet etmeyi.burada kar erimeye başladı,sizin orası nasıl?

iyiyim cnm sagool sen nasılsın
evet kar erimeye başaldı ama yinede var baya
ben 2 gündür cok katılamıyorum sohbetee.o nedenlee yazamadım sanada

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ah ah sorma kılo verınce ben zaten hemen hamıs kalıyo 80 kılodan bı dıyet yaptım 67 kıloya dustum herkes dıkat et hamıs kalırsın bak zayıflsadın ıyıce dıyolardı aman dıyodum 6 senedır olmuyo bısey olmaz derken ana bı bakmısım hamıle oyuzdende sımdıde cok korkuyorum kazayla kalırım dıye alah korusun

evet,yumurtlamayı ve kalitesini olumsuz etkilermiş kilolar.tabi kilolu hamile kalanlar da vardır ama az...o yüzden iyi korunmak lazım bernilcim,hem asitik oluyor vucut kilo verdikçe,diyetle alkali yapacağız daha en az 3 ay.ayy işallah istediğimiz zamanda oğluşlarımızı verir Rabbim.Amin.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
iyiyim cnm sagool sen nasılsın
evet kar erimeye başaldı ama yinede var baya
ben 2 gündür cok katılamıyorum sohbetee.o nedenlee yazamadım sanada

canım benim,canın sağolsun sen iyi ol ağzının tadı yerinde olsun da gerisi önemli değil.İş güç temizlik yüzünden yoğunsan geliriz ay yardıma,hepimiz bir işin ucundan tutsak biter.değil mi bernilcim?Misafirin varda hepimiz yaparız birer çeşit yollarız kargoyla.Kendini yorma fazla.

OP
E

Elara

Misafir
canım benim,canın sağolsun sen iyi ol ağzının tadı yerinde olsun da gerisi önemli değil.İş güç temizlik yüzünden yoğunsan geliriz ay yardıma,hepimiz bir işin ucundan tutsak biter.değil mi bernilcim?Misafirin varda hepimiz yaparız birer çeşit yollarız kargoyla.Kendini yorma fazla.

:cokkomik: ay sagol cnm ne güzelde yazmışınn
konuşma tarzını haskenaya benzettim birdennn
o da cok tatlı dillidir sagolsun

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
amin cnm .Allah onlarsız bırakmasın
valla benden heyecanlı her dakka arıyor canım benim ya
amma sulu göz oldum her ... ağlıyorumm

oyyyyyyyyyy kuşumm kıyamam sana,hep sevinç gözyaşları dök işallah,maviler içinde oğluşunu kucağına aldığında da çok ağlıycaksın ama sevinçten.Allahım bize de o günlere erişmeyi nasib etsin,seni sevindirdiği gibi bizleri de sevindirsin Rabbim.Çok güzel heyecanlar.Aman dikkat et bu arada son aylar amniyo sıvısı azalır çünkü bebek büyüyor artık,bol bol su iç günde en az 2 lt unutma,yanında suyun hazır olsun gün boyu iç.Ayağının altına yastık koy dinlen bol bol.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet,yumurtlamayı ve kalitesini olumsuz etkilermiş kilolar.tabi kilolu hamile kalanlar da vardır ama az...o yüzden iyi korunmak lazım bernilcim,hem asitik oluyor vucut kilo verdikçe,diyetle alkali yapacağız daha en az 3 ay.ayy işallah istediğimiz zamanda oğluşlarımızı verir Rabbim.Amin.

İnş.canım Allah bernilinde seninde gönlüne göre versin

Ay canım benim beklerim herzaman yolun düşersede gel doğumu bekleme

Aşkolsun canım yarın yaparım inş. helal olsun

amın cnm ıns kızlar ıns cnm sızılerın duasıyla olacak ıns

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:cokkomik: ay sagol cnm ne güzelde yazmışınn
konuşma tarzını haskenaya benzettim birdennn
o da cok tatlı dillidir sagolsun

teşekkür ederim ,inan içimden geleni yazdım.Asla yağcılık olarak düşünme senin bizlere o kadar yardımların var ki,bizlere vesile oluyor ve bildiklerini paylaşıyorsun bizler de senin için koşmuşuz çok mu?Ankara ne kadar yol ayol,sen sıkıştığında söyle kargoyla yolarım sana pasta,börek.şimdi çok açmıyım hamişlerin canı çekmesin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

ewet cnm valla herseye hazırım elara konusunda RABBIM ON U DARDA KOYMASIN INS

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
amın cnm ıns kızlar ıns cnm sızılerın duasıyla olacak ıns

Ay burda ezan okunuyor,Allahımm sen yüreğimizi biliyorsun,sen herşeyi gören,bilen,işitensin.Hazinen de o kadar bol ki nimetlerin.''Benden isteyin kullarım,yürekten isteyin veririm '' diyorsun.Bize de tez zamanda sağlıklı hayırlı ömürlü erkek evlatlarımızı ver yarabbim,aratmadan ,bekletmeden ver yarabbim.Sen yüzümüzü güldürürsün ,bizi ancak ve yanlız sen işitir,sen yardım edersin.Bizleri erkek evlat sevgisinden mahrum etme yarabbim,şu aciz kullarının muradlarını ver yarabbim.Aminnnnnnnnnnnnnnnn.

OP
E

Elara

Misafir
teşekkür ederim ,inan içimden geleni yazdım.Asla yağcılık olarak düşünme senin bizlere o kadar yardımların var ki,bizlere vesile oluyor ve bildiklerini paylaşıyorsun bizler de senin için koşmuşuz çok mu?Ankara ne kadar yol ayol,sen sıkıştığında söyle kargoyla yolarım sana pasta,börek.şimdi çok açmıyım hamişlerin canı çekmesin

ewet cnm valla herseye hazırım elara konusunda RABBIM ON U DARDA KOYMASIN INS

tşkler samimiyetinize kızlarr.Allah razı olsun sizdenn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar