kızlar ben çıkıyorum mesai bitti tatile gidiyoruuuuuuummm
UMUDUMM ADAŞIM SENİN GÜZEL HABERİNİ DE HAFTAYA ALALIM İŞALLAH.Bak sen hamile kalınca benim için özel dua istiycem senden hamiş duası...Önü çek bakalım
canımsınnnn yanımda olsan sana bir güzel iftar hazırlardım.oruçluyu iftar ettirmek çok sevapmış.Sen de iftar vakti ezan okunurken kendin ve bizim için dua et,Allah bize de sağlıklı hayırlı ömürlü erkek evlatlar versin hem de tez zamanda bekletmeden,aratmadan işallah.tek tek isimlerimizle aklından geçir oldu mu? Oruçlunun duası çok makbulmüş.
kızlarr diger tarafta yine mesajlar silinmiş 4.sayfa düşmüş sayfa
ayrıca kezan de banlanmışşh
ay cok güldümmm
nabersiniz kızlar görüşmeyelı naporsunuz bende aşkımın doruğuna yemek hazırlıyom bi yandanda sıze bakıyom
sendeki kocan için enerjin ne güzel anacığım birazda bana versene
Valla gülüm Allah nasip ettikçe iftar zamanı ediyorum duamı size emin ol... Birgün nasip olursa iftar değil akşam yemeği hazırlarsın bana yada bize...
Allah yavrularımızı bağışlasın, sağlıklı güzel ömürlü olsun ve dileyenlere istediği cinsiyette bebeği sağlıkla hayırla versin. Aminnnnnn....
nabersiniz kızlar görüşmeyelı naporsunuz bende aşkımın doruğuna yemek hazırlıyom bi yandanda sıze bakıyom
hangi şehirdesin? yolun düşer de konyatya gelirsen sana konya yöresel yemeklerinden tattırırım,meşhurdur konya mutfağı...Tabi yanına bir de tatar ve kafkas mutfağı da eklerim bir kaç kilo alıp dönersiniz evinize...Başımla beraber canım.
hangi şehirdesin? yolun düşer de konyatya gelirsen sana konya yöresel yemeklerinden tattırırım,meşhurdur konya mutfağı...Tabi yanına bir de tatar ve kafkas mutfağı da eklerim bir kaç kilo alıp dönersiniz evinize...Başımla beraber canım.
:catalbicak::catalbicak::catalbicak:
Canım ben İstanbul güzeliyim... Kız güzel tariflerin varsa ver arada. Madem gelemiyoruz en azından paylaşım yapalım. Açığız yeniliklere...
iyiyiz canparçam,kendini çok yorma bak bu aylar önemlidir.çok ayakta kalma ve amniyo sıvısı için bol bol su iç.
kızlar size bir gazete haber ayyy Allahım akıl fikir versin,iyi insanlar çıkarsın karşılarına amin.çok üzüldüm habere.
Şanlıurfa'da 15 yaşındaki lise öğrencisi anne oldu.
Alınan bilgiye göre, kent merkezinde ikamet eden 15 yaşındaki E.B, artan karın ağrıları şikayetleri üzerine ailesi tarafından Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan muayenesinde hamile olduğu anlaşılan genç kız, bir erkek çocuk dünyaya getirdi.
Kızın yaşının küçük olması nedeniyle hastane görevlilerince durum polise bildirildi. Aile, kızlarının kilo aldığını düşünerek durumu fark etmediklerini belirtirken, lise öğrencisi olduğu öğrenilen E.B'nin, okul arkadaşının tanıştırdığı ağabeyi Mehmet C. (20) ile arkadaşlık yaşadığı ve kendi isteğiyle birlikte olduğunu söylediği öğrenildi.
Kebapçı olduğu öğrenilen Mehmet C. gözaltına alınırken, küçük yaşta anne olan E.B. de hastaneden taburcu edildikten sonra koruma altına alındı.
netten alıntıdır