Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Sağol canım, Allah yavrularımızı korusun inşallah. Senin tatilinde başladı. İnşallah dinlenirsin 2 gün...

ay evet ama nerdeeeeeee.Geldim kucağıma atladı kızım elimdeki metvesuyunu mutfağın halısına döktü bir güzel.halı sildim valla.bir lavabolarımı ovdum,geçmişi bitirdim geldim.oh en azından yemeğim var bugün de yeter.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ezelim hayırlısı olsun be güzelim.dur bakalım belki bir süpriz yarar şehzaden bu ay,dualarımız seninle canım.

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ben çıkıyorum mesai bitti tatile gidiyoruuuuuuummm

OP
G

gunness

Misafir
Elara bugün hiç konuşamadık seninle o kadar yoğundum ki bu saat olmuş patron toplantı diyo yaa :zopa:

ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize güzel hatunlar :huhuu:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
QUOTE=gunness;539769]ben en çok Umuta rahatlıyacam ona evrenden pozitif enerji gönderiyorummm :cikolata::cikolata::cikolata:[/QUOTE]

:eek::eek::eek::eek::eek:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ay evet ama nerdeeeeeee.Geldim kucağıma atladı kızım elimdeki metvesuyunu mutfağın halısına döktü bir güzel.halı sildim valla.bir lavabolarımı ovdum,geçmişi bitirdim geldim.oh en azından yemeğim var bugün de yeter.

:)... Olacak o kadar annesi. Anneler alışık ellerinde bezle gezmeye.
Benim bugün yemek yok tost most birşeyler yerim. Oruçluyken yemek yapmak içimden gelmiyor pek.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:)... Olacak o kadar annesi. Anneler alışık ellerinde bezle gezmeye.
Benim bugün yemek yok tost most birşeyler yerim. Oruçluyken yemek yapmak içimden gelmiyor pek.

canımsınnnn yanımda olsan sana bir güzel iftar hazırlardım.oruçluyu iftar ettirmek çok sevapmış.Sen de iftar vakti ezan okunurken kendin ve bizim için dua et,Allah bize de sağlıklı hayırlı ömürlü erkek evlatlar versin hem de tez zamanda bekletmeden,aratmadan işallah.tek tek isimlerimizle aklından geçir oldu mu? Oruçlunun duası çok makbulmüş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar