Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
Sağol canım, çocuklar iyi ancak miniğin ishal hala devam etmekte. Onuda atlatsa iyi olacak.
Gündüz ve gece karışımından bahsediyorsan canım, malesef minik hastalandıktan sonra daha beter oldu:(... Bunada şükür...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞAaLLAH ÇABUCAK ATLATIRLAR

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Selam kızlar,
Minietek o fasulyeyi yeriz biz hep birlikte. Maşallah ona...
Hürremin bebeğinde bir sorun yoktur inşallah. Muhtemelen o hissetmiyordur.
Boncuktan haber var mı kızlar?

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
vallah aynı tubby bir değişiklik yok hala reglde olmadım

İnşallah bu gebelik alametidir.
Kız bana bak benim bir arkadas regl geçti 2-3 gün test yaptı sürekli 2.çizgiyi göremedi. Ondan sonraki günlerde çıktı o çizgi. İnşallah sende öyle olursun. Ben sana diyorum al eline kalemi diye...

OP
E

Elara

Misafir
ezel bu bebekk tam senlikk.o da sen gibi yaramazzzz

images

OP
E

_eZeL_

Misafir
İnşallah bu gebelik alametidir.
Kız bana bak benim bir arkadas regl geçti 2-3 gün test yaptı sürekli 2.çizgiyi göremedi. Ondan sonraki günlerde çıktı o çizgi. İnşallah sende öyle olursun. Ben sana diyorum al eline kalemi diye...

normalde adet döneminde çok canım tatlı yemek isterdi şimdiyse canım hiç istemiyor yani hani canın çok çeker ya hiç yok öyle bir durum dairede bugün birisi tatlı dağıttı ayıp olmasın diye zorla yedim
akıntımda var sarı renkte

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlarr ben tatlı hiç bir şeyy yiyemiyorum eskiden çikolata gördümmü elimden kurtulmazdı şimdi iğrenıyorummm

eşim ayıptır sölemesı tatlı almıs bır tane şeker pare yıyemedım zorladım acaba psıkolojıkmı yapıorum yıyım bakım dıye ama yok zorla 2, çatalı aldım yemedim

bu durumda kız bebeiş gelıooo dime

benım gıbı olup oğlu olan oldumu

Annem öyleymiş canım.Abimde sürekli ekşi,turşu,çağla,canerik türü şeyler yemiş,turşuları götürürmüş ve abim doğmuş:)istisnalar olabiliyorrr.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım sen ev hanımımısın yoksam mesleğın varda çalışıyomusun şimdik ev hanımı olduğum için akşamları çalışan kadın gibi yorgun düşmüyorum evimize çalışıyoruz kalan enerjiyi fiki fikide harcıyoz sonra ben gibi 3.yolda bekleniyo paso belgesel çekiyoruz insan neslinin üremesiyle alakalı:hihi:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel bu bebekk tam senlikk.o da sen gibi yaramazzzz

images

bende küçükken annemin sandığını üzerindeki yorganları falan devirip içini boşaltıp içine girermişim cidden aynı ben benim bebekliğimi benzerse oğlum çok tatlı olur zaten ben bebekken aynı erkek çocuğu gibiymişim bir gün bebeklik fotomu eklerim :)

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ayyy haskena ağlarım yaa valla çok güzel yazmışsın sağol arkadaşım.inşallah sizinde oğullarınızı kutlarız burda.şu cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin.evlatlarımızı bize bağışlasın.gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.güzel allahım epokneye kız umuta rengine bernile haskenaya ezele elaraya miniye günesse tubyye umut gemisine hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.boncuğa tez zamanta şifa versin aminnn
(unuttuğum biri kaldıysa özür dilerim)

Aminnnnnnnnnnnnn ağzından bal damlıyor gülümmmmmmm.Allahım cümlemizin dualarını mübarek cuma gününün hürmetine kabul etsin.Prensesimizin kalp atışlarını duyacağın gün cep telefonuna kayıt etmeyi unutma.ben unutmuştum hala çok pişanım.herşeyini,tüm ultrason fotolarını aklbüm yaptım,detaylı ultrasona girip cd ye çektim aldım ama kalp atışlarını kaydetmediğime pişmanım.heyecandan unutma o anı mutlaka kaydet...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
normalde adet döneminde çok canım tatlı yemek isterdi şimdiyse canım hiç istemiyor yani hani canın çok çeker ya hiç yok öyle bir durum dairede bugün birisi tatlı dağıttı ayıp olmasın diye zorla yedim

Kız valla sen bir gebe kalsan butun forum rahatlayacak yeminle:)...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

:cikolata::cikolata::cikolata:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Sağol canım, çocuklar iyi ancak miniğin ishal hala devam etmekte. Onuda atlatsa iyi olacak.
Gündüz ve gece karışımından bahsediyorsan canım, malesef minik hastalandıktan sonra daha beter oldu:(... Bunada şükür...

canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin yavruna işallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar