Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
yada neysee sonra göstereyimm.flash da resmimimm üşendim yüklemeye

OP
E

Elara

Misafir
kızlar heyhey nickli arkadaşş renkrenk.

hoşgeldinn cnmm nasılsınn.
bittimi dogum hazırlıgın?

OP
E

Elara

Misafir
gecmişi okuyor galiba:)

neyse ben cıkıyorum kızlarrr ,kıızımı dışarı cıkarcam kar halaa varr.azdaha tadını cıkarsınnn

görüşrüüzz

OP
E

Elara

Misafir
canparcam sanadaa bebiş resmi koyalım cetvelinin yanınaa
gelince yaparımm

heyhey

Yeni Üye
Tepki
4
cnm hoşgeldin cok sevindim seni gördügümeee
kızdın gittin bizee hiçyok yeree
neysee hayırlı dogumlar diliyorumm maşallahh cok az kalmışş
saglıcakla al oglunu kucagına inşallahhh
güzel bi dogum hikayen olur umarım

ınsallah bakalım 15 mart umarım bekler 15 mart babamın dogumgunude beklemesını cok ıstıyorum ama kasılmalarım cok ıoluyor agrılarımda bıde efeyle ılglenıyorum son gunler zor yanı ..sıze hbr vereyım dedım boncuk nerelerde varmı ondan bı haber hamıle olanlar varmı benım bılmedıgım sınamdan hıc hbr varmı? ay cok soru sordum sınamın ne guzel cınsıyetı degısmıstı bende cok umıtlenmıstım ama olmadı:)) aman saglıklı bı sekılde be begıme kavusayımda baska bı sey ıstemem..

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
cnm hamile degilsindirr.
20 şubat regli olmuşun 2 marttaa reglinin 10.günü olurr 3 günde akıntı gelmiş 13.gün diyelimm.
yani sen bence 13.gün yumurtladın
bazı kadınların yumurtaları catladıgıdna kanlı akıntı gelebiliyorr.bence sendede böle olmuşş
hatırlarsan bi kac ay önce aynen bendede böle olmuştuu.araştırınca yumurtlama akıntısı oldugunu anladımm
5 martın üstüne 14 ekle 19 martt cıkıyorr zatenn.
muhtremelen yumurtladın cnm.
leken cürük kahve rengi filan olmuş olsaydıı başka şeyden şüphelen derdimm ama pembe temiz bi akıntıysa sorun yok bence

benim şubatta yumurtlamada çok yoğun akıntım oldu adetin 15 16sı gibi kahverengi leke oldu sonrada 2 gün erken adet oldum çok yoğun ve sancılı..ama adet oldum bişey olamaz heralde zaten korunuyozda..hiç böyle olmamıştı ama

OP
E

Elara

Misafir
ınsallah bakalım 15 mart umarım bekler 15 mart babamın dogumgunude beklemesını cok ıstıyorum ama kasılmalarım cok ıoluyor agrılarımda bıde efeyle ılglenıyorum son gunler zor yanı ..sıze hbr vereyım dedım boncuk nerelerde varmı ondan bı haber hamıle olanlar varmı benım bılmedıgım sınamdan hıc hbr varmı? ay cok soru sordum sınamın ne guzel cınsıyetı degısmıstı bende cok umıtlenmıstım ama olmadı:)) aman saglıklı bı sekılde be begıme kavusayımda baska bı sey ıstemem..

boncugun bebek erkek ama şuann rahatsızlıgından dolayı pekk sevinemedii cinsiyet olayına.

OP
E

Elara

Misafir
merhaba kızlar
p.tsı dra gıttık dr acıl mr cektırdı emarda kemıgımın ıcınde tumr ve etrafında ıltıhap oldugu ortaya cıktı.cok suduk ıhtımal ıyı huylu olabılecegını soyldı eger oyleyse bebegımın dogmasını bekleyıp amelıyata alcaklar eger kotu huyluysa hemen bebegımı alıp benıde amelıyata alıcaklar ve bır yıl kadar kemoterapı gorcegımı soyledı.yarın sabah 8 de local anestı ıle kemıgım matkapla delınıp tumorden parca alınacak .suanda en korktugum o cunku anestesı olsada kemık acırmıs.herneyse bebegım ıcın cok uzqunum ne hıssettıgımı kımse anlamıyor uzulme bebek olur yeterkı sana bısı olmasın dıyorlar oysa benb bebegım ıcın 2 aydır bu agrılara dayanıyorum.neyse oyle yanı ıcım dcok dolu kafam allak bulak bırgun kanser olcagım aklıma hıc gelmezdı.yınede tek dılgım lutfen benım ıcın dua edın kı o cok kucuk bır ıhtımal ıyı hutlu dedıgı tumor olsun ve bebegımde yasasın ....

boncugun mesajı :(

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438

ay ne güzel doğuma bişe kalmamaış zamanım gelsade bende doğursam

OP
M

minietek

Misafir
selam kızlar ben geldim
önce ortapetiye gittim film yazarken hamilelik şüem var dedim evde kadın doğuma git sonra görüşelim dedi.bende evde yaptım çift çizgi vardı dedim ona güvenme kan testi yapılsın dedi.neyse kadındoğuma gittim anlattım kan testi istiyorum diye doktor direk ultrasona soktu:zonk: evet var dedi kan testi dedim gerek yok var ben gördüm dedi çift çizgiyi görmüşsün işte tamam diyor adam ben hala yok ama ben hcg mi merak ediyorum diyorum en sonunda sen hiççç merak etme bebiş var 15 gün sonra gel herşeyi görürsün zaten dedi gönderdi.
yaa bu doktorları anlamak zor valla

AY DAHA NE İSTİYOSUNN KAKUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

MAŞALLAH BU KIZ ÇOK BECERIKLI HEMEN YERINI AÇMIŞŞ ANNESININ RAHMINDE BASKIN KARAKTERLİ OLCAK HADİ BAKALIM

mini annem bana hamileyken çok tatlı yermiş abimlere hamişken hiç tatlıyı ağzına koymazmış al sana bir örnek

AYY CANIMM İNŞALLAH VALLA EŞİM KIZ İSTİYOYA DEDİM KIZ GELIO GALIBA TATLI YEMIYORUMYA DEDIM HADİ İNŞALLAH DİYOO

GÖRÜMCEM KAYINVALIDEM ÇOK SEVINCEK KIZ OLURSA EŞİM TARAFINDAN 1 ERKEK VAR ÇÜNKÜ BİR DE KIZ OLURSA SÜPER OLUR ONLAR ICIN AMA BEN ÖNCE OĞLUM SONRA KIZIM OLSUN ISTIYORUM

canım ben hamileyken hiç tatlı yemedim son iki ay biraz,7 ve 8.haftalarda ekmek görünce midem bulanırdı ki ekmek delisiyimdir yani anladığım sevdiğ şeyler hoşuna gitmiyo insanın galiba hamilelikte aşerme döneminde..2 hafta sürdü benim kısaydı Allahtan sonra hep turşu,dereotlu bakla, çilek ,mayhoş ekşi tatlar çekti canım..baklanın tadını bilmezdim annem devamlı pişiriyodu eşim yoktu o dönemi annemlerde geçirmiştim ben..
tatlı hakkı olayı bende tutmamıştı yani sende de tutmayabilir belli olmaz

AYY NE GÜZEL YA UMUTLANDIRDINIZ BENI
ayyy haskena ağlarım yaa valla çok güzel yazmışsın sağol arkadaşım.inşallah sizinde oğullarınızı kutlarız burda.şu cumalar yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin.evlatlarımızı bize bağışlasın.gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.güzel allahım epokneye kız umuta rengine bernile haskenaya ezele elaraya miniye günesse tubyye umut gemisine hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.boncuğa tez zamanta şifa versin aminnn
(unuttuğum biri kaldıysa özür dilerim)
AMİNNN CANIMM

evet canım hayırlısı baksana kakuşun oğlundada gebelik yestlerinde çıkmamış belki benimde öyle olur zaten brnim yumurtlamamda ovulasyon mikroskopunda görünmüyor kız ben insan değil bir melekmiyim yoksammmm :utan:

YERİM SENİ YAAA TATLI CADII

ayyy ne bileyim halaa inanılmaz bişey.deseydim doktor bey kızlar hcg sonucunu merak eder şimdi siz yazın bi tahlil:hihi::hihi:
:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

aminnnn inş cnm

ezele melekk diyeninnn insanlıgından şüphe ederimm :kptmya:
:ilknur:

şeytanda bir melektir :eek:ky:
:ilknur::acep:

aaaa sen buralara gelir miydin kızzzz.
canım seni çok seviyorum canım arkadaşım inşallah senin göbüşde de bebiş vardır ayyy bak duygulandım şimdi..
gördünmü azimle şaapan buluyomuş bebişiiiiii:zonk::dill:
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar